supremefive
6 Indium

Re: NEW.. Any and all concerns about the new XPS 435/8000/9000

Yes , I installed all six at one time and the system didnt start, it just beeped 3-4 times in a row. That let me know that i needed to install one at a time. So what i did was install one ram stick,  then start the system to check if it posted. I did slot's 1 then 3, and 5. Then followed by 2, 4 and 6. The total process took around 10-15minutes.

dcheck  do slots 1, 3 and 5 first, each one at a time then start your system after each ram stick is installed. if it makes it past the bios screen without a beep, then you are good to go.

 

Windows 7 Pro 64bit | Intel I7-920 Quad Core | 6 x 2GB OCZ 1600/12800 XMP Triple Channel RAM | MSI Eclipse LGA 1366 X58 Intel Motherboard | CoolerMaster -V8 heatsink  | Thermalright IH-05 IFX | Sapphire ATI Radeon HD 5770 1GB 128Bit GDDR 5 x 2 CrossFire | Creative Labs Sound Blaster X-FI Titanium Fatal1ty Champion | Diamond ATI 650 Pro Dual HDTV Tuner  | Samsung -22X Lightscribe DL DVD Burner, Sony - 16X DL DVD Burner | Antec TPQ 1000W 80PLUS | 500 GB Western Digital HDD | 1 TB Seagate HDD |1.5 TB x 2 Seagate HDD 32 MB (4.5TB Total) | Belkin N1 Wireless Router | Belkin N1 USB Wireless Adapter | Belkin N1 PCI-E Wireless Adapter | Realtek Dual Integrated Gigabit Ethernet | Samsung TOC T240HD 1080P 24" | Samsung SyncMaster 2233W1080P 22" | X-Rocker pro II Gaming chair | Microsoft entertainment 7000 keyboard/mouse| Microsoft Life Cam HD | Logitech x-540 5.1 surround

 

 

 

 

 

0 Kudos