mikemans's Posts

mikemans's Posts

What a shame. I really like that laptop. Are there any other symptoms to look for?[:'(]
Yes. Forgot to mention that. Diags were fine. Bios sees hard drive no problem.
This sounds much more like a failing mainboard than a failing hard drive. Out of warranty you're looking at a $400-500 repair - which probably doesn't make economic sense on a system this o... See more...
This sounds much more like a failing mainboard than a failing hard drive. Out of warranty you're looking at a $400-500 repair - which probably doesn't make economic sense on a system this old.   Seems like I would have difficulty reinstalling the OS or restoring all disk images if that was the issue?
Over the past 12 months I have replaced the hard drive in my Inspiron 6000 four times. No added software, no driver updates, no changes to the system. I use Ghost 12 as a backup system. When the prob... See more...
Over the past 12 months I have replaced the hard drive in my Inspiron 6000 four times. No added software, no driver updates, no changes to the system. I use Ghost 12 as a backup system. When the problem occurs the machine will start the Dell bios screen and then go to a black screen with a flashing cursor in the top left corner. Each time I have removed the hard drive and attached it to a working computer via a USB cable and all the data is fine. Nothing wrong with the hard drive but I have replaced the drive anyway and use the old one(s) as an external USB drive. I have tallked to Dell - Reload OS I have talked to Microsoft - "Talk to Dell" Cant talk to Norton without $$ I thought that something was happening to the boot.ini or NTldr file and suspect it is Ghost. This last time I had to go to a 10 day old backup and it restored. All 9 other more recent images resulted in the same problem of not booting and the flashing cursor. The prior 3 ocasions I reloaded the OS (XP Pro). I have run the MBR fix program no difference. I have checked the boot files on the working and non working images and drives and they are identical. Then I thought it was windows up date because I leave my computer on all the time and the problem shows up on a reboot. Sometimes windows update will reboot the computer through the night. Microsoft said call Dell since the OS didn't even load, it's not the OS. Anyone have any ideas or suggestions?