Munkeynz's Posts

Munkeynz's Posts

Could someone please help me fix this? I've been scraping the bottom of the internet for hours on end.. I recently bought Logitech X-530 speakers. After I connected everything up and connected it to... See more...
Could someone please help me fix this? I've been scraping the bottom of the internet for hours on end.. I recently bought Logitech X-530 speakers. After I connected everything up and connected it to my laptop, I realised that not all speakers were playing at once.. I've played around with the IDT control panel and windows playback devices for hours, trying to configure it so all play at once... Left, Right and sub and I think centre are listed as "Speakers", and rear left and rear right are listed as "headphones".. Is there any way to merge the two?? Or fix this in general?? Oh yes, when I use the audio fill enhancement, the rear speakers play quieter than the rest, and garbled sound... Pleeease hellp!
Hi Forum, could you guys perhaps suggest something to do about my problem? I just bought an Alienware M17x (Q9000,4gb RAM, 2x260's) and after updating the stock drivers to 186.82 and before, w... See more...
Hi Forum, could you guys perhaps suggest something to do about my problem? I just bought an Alienware M17x (Q9000,4gb RAM, 2x260's) and after updating the stock drivers to 186.82 and before, whenever i turn Integrated graphics on in BIOS  the screen goes dark after I log into my vista account. I have to force shutdown (hold down power button) and then go back into BIOS (it displays up to just after the login screen) and turn it off. Ideas?