Mikem14's Posts

Mikem14's Posts

I've already got that and applied that to multiple USB sticks but none will boot from it Is there not any iso image that can be reinstalled
Where can I find a boot image for these to restore Windows 10  I have some that have been returned and had been part of a domain so cannot get in as admin to restore or set a CMM server to push an i... See more...
Where can I find a boot image for these to restore Windows 10  I have some that have been returned and had been part of a domain so cannot get in as admin to restore or set a CMM server to push an image  Keep getting directed to the digital locker which I have no registration for ?  I currently have 100 of these 5060 D's thinking they would be sooo easy to manage but starting to find them quite clunky and manual
Hi I keep having trouble with the management suite  I was running version 1.2 and it stopped passing out the config or any updates    Setup a fresh install of 1.3 on a different server and un-enr... See more...
Hi I keep having trouble with the management suite  I was running version 1.2 and it stopped passing out the config or any updates    Setup a fresh install of 1.3 on a different server and un-enrolled all systems, adjusted the WMS key in DNS  They all correctly picked up the new server and single RDP icon policy  Around 30 days later, machines are starting up and have dropped my policy + icon but are still showing as enrolled and up to date  The only way to get the icon back is to un enroll from the box and restart  What have I done wrong here ?