BelenIT's Posts

BelenIT's Posts

I need a comprehensive setup guide on how to configure the "Scan to Computer". I have the book and those instructions are vague. I guess what I am looking for is a more illustrative guide than these ... See more...
I need a comprehensive setup guide on how to configure the "Scan to Computer". I have the book and those instructions are vague. I guess what I am looking for is a more illustrative guide than these instructions. Someone in the forums mentioned that such a guide did exist, but now seems to be lost. So far I have wasted half a day messing with this trying different combinations but can't seem to get there. Please help, anyone.     
I need a comprehensive setup guide on how to configure the "Scan to Computer". I have the book and those instructions are vague. I guess what I am looking for is a more illustrative guide than these ... See more...
I need a comprehensive setup guide on how to configure the "Scan to Computer". I have the book and those instructions are vague. I guess what I am looking for is a more illustrative guide than these instructions. Someone in the forums mentioned that such a guide did exist, but now seems to be lost. So far I have wasted half a day messing with this trying different combinations but can't seem to get there. Please help, anyone.     
Can a sound card, faxcard or other PCI devices be installed in any of the Power Edge rack mounted servers? I noticed that the technical decriptions say there are three PCI slots available. What are t... See more...
Can a sound card, faxcard or other PCI devices be installed in any of the Power Edge rack mounted servers? I noticed that the technical decriptions say there are three PCI slots available. What are the common uses for these slots?  
I have a computer lab at a public library where I want to install a couple of Optiplex PCs. We have several Gateway's that are old and need to go away. These Gateways, use  Centurion Guard to "loc... See more...
I have a computer lab at a public library where I want to install a couple of Optiplex PCs. We have several Gateway's that are old and need to go away. These Gateways, use  Centurion Guard to "lock down" the PC from changes.   The Centurion Guard used the floppy drive interface and a molex connection for power. The molex connector I think is not a huge problem, however I am uncertain about the floppy drive connector. On the Centurion Guard there is a 34 pin connector. CenturionTechnologies tell me I should be OK as long as the connector on the motherboard to the floppy drive is 40 pins and can support the 34 pin connection on the Centurion Gurard. The question is, are these Dells standarized on a 40 pin floppy drive connector or is there another kind of connector that Dell uses that could change this plan?   Is there anyone out there that uses Dells with a Centurion Guard solution?
I finally got around to testing this on another PC running Windows 2000 and IE 6.0. It works. Go figure. I guess the older the better in this case. But it will only launch by entering the http int... See more...
I finally got around to testing this on another PC running Windows 2000 and IE 6.0. It works. Go figure. I guess the older the better in this case. But it will only launch by entering the http into the Run Command box instead of into the URL window in the browser. I will try some different things next chance I get.   Thanks for your input and thought it is appreciated.     
Here is another wrinkle.   I tried to http to this switch via the "Run" command. A browser opened, I did get a user/password logon screen. When I enter that information the browser continues, bu... See more...
Here is another wrinkle.   I tried to http to this switch via the "Run" command. A browser opened, I did get a user/password logon screen. When I enter that information the browser continues, but I only see a frame down the left hand side of the page and across the top. The frame does not fil out and the status line says it's done. So far I have only tried this on one PC with Explorer.   Any additional thoughts.   Thanks.
Yes, it is enabled. At least that is what I see here:   BPL_Dell3348# show ip http HTTP server enabled. Port: 80 BPL_Dell3348# show ip https HTTPS server enabled. Port: 443 Certificate was g... See more...
Yes, it is enabled. At least that is what I see here:   BPL_Dell3348# show ip http HTTP server enabled. Port: 80 BPL_Dell3348# show ip https HTTPS server enabled. Port: 443 Certificate was generated.   Just getting the thing to to work http would be the best right now. And as for https, I did generate a certificate. But in either case I don't get anything, not even a log in. I did clear my browser cache and I have reduced my internet security to low an enabled pop-ups. I can ping the IP address.       Anyother thoughts.    
I have a 3348 switch that I want to manage via a web browser. Here is the running-configuration:   interface range ethernet all spanning-tree portfast exit interface vlan 1 ip address 192.16... See more...
I have a 3348 switch that I want to manage via a web browser. Here is the running-configuration:   interface range ethernet all spanning-tree portfast exit interface vlan 1 ip address 192.168.1.254 255.255.255.0 exit ip default-gateway 192.168.1.1 hostname BPL_Dell3348 management access-list myacl permit service https permit service http permit service ssh permit service snmp exit aaa authentication enable default line aaa authentication login default line line telnet password ********* encrypted exit line ssh password ********* encrypted exit enable password level 15 ************* encrypted username admin password ************* level 15 encrypted ip ssh pubkey-auth ip https server     When I http or https to the switch using explorer with the IP, I get the 404 error message. I can now telnet into the switch where before I could not. If someone could look at the configuration and tell me what I am missing or doing wrong, I would appreciate it.   Thank you.