|

Big data

Maak betere, snellere beslissingen

Ga de hype rondom big data voorbij en implementeer oplossingen die u een concurrentievoordeel bieden. We helpen bedrijven van alle groottes inzichten te realiseren om betere, snellere beslissingen te nemen, klantervaringen te verbeteren en hun IT-budgetten te optimaliseren.

maak betere, snellere beslissingen Ons uitgebreide en toch modulaire portfolio is vrij van verouderde architecturen die insluiting veroorzaken en budgetten overstijgen. Het omvat oplossingen voor analyses, databeheer, data-integratie, infrastructuur, services en datatechnologieën en -partners. Herdefinieer de kosten van uw IT met workloadgeoptimaliseerde systemen. Maak zelfservice mogelijk zonder beheer in gevaar te brengen, of voor elk project opnieuw te beginnen. Wij versterken big data-initiatieven op uw voorwaarden.

Vermijd insluiting door één leverancier en gefragmenteerde oplossingen

Vermijd insluiting door één leverancier en gefragmenteerde oplossingen Datawildgroei vereist een innovatieve infrastructuur, effectief beheer en toegang tot analyses via zelfservice. Veel leveranciers van big dataoplossingen benaderen slechts een fractie van de hardwarestack, of willen dat u uw complete infrastructuur vervangt. Beide benaderingen zijn duur en beperken de schaalbaarheid. Dell oplossingen bieden keuze, flexibiliteit, gedeelde kennis en herdefiniëren de economische aspecten.


Behaal succes met big data


Behaal succes met big data Succesvol zijn in de verbonden markt is steeds sterker afhankelijk van de ontwikkeling naar een datagestuurde organisatie. Om daar te komen moeten IT en het bedrijf toegewijd zijn om samen te werken en oplossingen te implementeren die uw organisatie steeds verdere inzichten bieden. We kunnen u helpen deze doelen te bereiken door architecturale planning, ontwikkeling en implementatieservices, in combinatie met continue support van wereldklasse.Big data begrijpen
 

big data begrijpen Big data zijn almaar groeiende gestructureerde, ongestructureerde en deels gestructureerde data die organisaties van alle groottes genereren en verzamelen. Daarna hebben ze vaak moeite deze data te bewaren, te beheren en te analyseren. Het omvat informatie die vaak wordt gezien als 'groot', zoals data die gegenereerd worden door sociale media of machines, maar ook data over klanten, markten en operationele activiteiten. Wij helpen u uit dit alles wijs te worden en te begrijpen hoe u met effectieve strategieën voorbij de concurrentie stoomt.