|

Implementatieservices

Stroomlijn implementatie en zorg ervoor dat eindgebruikers aan de slag kunnen gaan

Doordat organisatie en technologie complexer worden, is het moeilijker geworden om nieuwe technologie te implementeren zonder de productiviteit van eindgebruikers te verstoren. Of u nu nieuwe apparatuur toevoegt aan een datacenter of alleen eindgebruikers migreert naar de nieuwste laptops, u kunt erop rekenen dat Dell het werk de eerste keer snel en juist uitvoert. Niet alleen zorgen we ervoor dat uw nieuwe apparatuur werkt, maar we kunnen zelfs het verwijderen en de uitgebruikname van uw oude computerapparatuur uitvoeren, zodat u zich kunt concentreren op het ondersteunen van uw eindgebruikers.
Neem contact op met

Services

 1. ProDeploy Client Suite

  ProDeploy Client Suite

  Er vindt een verschuiving plaats van arbeidsintensieve naar moeiteloze implementaties dankzij robuuste planning op voorhand en in de fabriek geautomatiseerde configuratietaken.

 2. ProDeploy Plus voor clientsystemen

  ProDeploy Plus voor clientsystemen

  Reken af met vervelende bijkomstigheden maar behoud de controle. Gebruik TechDirect om elke taak te beheren die nodig is om nieuwe pc's gebruiksklaar te maken, van de productie in de fabriek tot de installatie op het bureau van de werknemer.

 3. ImageAssist

  ImageAssist

  Creëer, implementeer en update images voor verschillende platforms moeiteloos sneller dan ooit.

 4. Dell Connected configuratieservice

  Dell Connected configuratieservice

  Bedrijfsconfiguratieservices bevatten: Dell rackintegratieservices, assettagging en rapportering, hardware, BIOS- en RAID-instellingen en nog veel meer.

 5. Asset Tagging & Reporting

  Taggen van bedrijfsmiddelen en rapportage

  Wilt u de status van uw computerapparatuur kunnen controleren en effectief beheren? Onze Asset Tagging and Reporting services maken het identificeren, traceren, beveiligen en terugvinden van uw computers eenvoudiger, gemakkelijker en voordeliger.

 6. Systeemconfiguratie

  Configuratieservices

  Wij kunnen hardwareonderdelen en software installeren voordat het systeem wordt verzonden, zodat u uw systemen vooraf geconfigureerd en gebruiksklaar ontvangt.

 7. Optimized Deployment

  Optimized Deployment

  We zetten onze adviesservices in om een volledig geautomatiseerde, beheerde implementatie uit te voeren, die is ontworpen om kosten te verminderen, tijd te besparen, risico's te voorkomen en onderbrekingen te minimaliseren.

Bronnen

 1. Brochure ProDeploy Client Suite

  Brochure ProDeploy Client Suite

  Met de Dell ProDeploy Client Suite kunt u uw pc's sneller implementeren, zonder moeite en met meer controle. U regelt elk detail van uw implementatie via het Dell TechDirect portal, waardoor u kunt profiteren van ongeëvenaarde controle, automatisering en eenvoud.

 2. Dell ProSupport services

  TechDirect

  Train personeel en ondersteun uw systemen met deze zelfservice portal die ontworpen is om IT-teams efficiënter te laten werken

 3. Dataoverzicht ProDeploy Plus

  Dataoverzicht ProDeploy Plus

  12/09/2018

  Dell ProDeploy Plus is een end-to-end service met elke taak die nodig is om nieuwe pc's gebruiksklaar van de fabriek naar het bureau te krijgen. Regel elk detail van uw implementatie via het Dell TechDirect portal, die een ongeëvenaarde controle biedt.

Services

 1. Dell ProDeploy Flex voor Datacenter

  Dell ProDeploy Flex voor Datacenter

  ProDeploy Flex for Data Center, een flexibel servicemodel waarmee u nieuwe technologie efficiënt en kosteneffectief kunt implementeren.

 2. Competentie Implementatieservices

  Services Competency voor Deployment

  De competentie Implementatieservices geeft partners de bevoegdheid om Dell hardware te implementeren en garandeert een meer deskundige, nauwkeurige en efficiënte implementatie.

 3. ProDeploy Enterprise Suite

  ProDeploy Suite

  De Dell ProDeploy Enterprise Suite helpt u vanaf dag één meer uit uw technologie te halen. Vertrouw op de experts van Dell bij het leiden van implementaties, van planning, installatie van basishardware, tot configuraties en complexe integraties.

 4. Asset Tagging & Reporting

  Taggen van bedrijfsmiddelen en rapportage

  Wilt u de status van uw computerapparatuur kunnen controleren en effectief beheren? Onze Asset Tagging and Reporting services maken het identificeren, traceren, beveiligen en terugvinden van uw computers eenvoudiger, gemakkelijker en voordeliger.

 5. Asset tagging en rapportering

  Asset tagging en rapportering

  Wilt u de status van uw computerapparatuur kunnen controleren en effectief beheren? Onze Asset Tagging & Reporting services maken het identificeren, traceren, beveiligen en terugvinden van uw computers eenvoudiger, gemakkelijker en voordeliger.

Bronnen

 1. prodeploy-plus-datasheet_pdf.jpg

  Dell ProDeploy Plus voor bedrijven

  Als u nieuwe technologie optimaal wilt benutten en rendement wilt halen uit uw investering, moet u systemen zo snel mogelijk aan de praat krijgen zodat de productie kan worden geoptimaliseerd. En dat zonder risico te lopen of downtime te incasseren. Dat is veel gevraagd, maar er is een oplossing: Dell ProDeploy Plus. Deze zeer complete implementatieservice omvat services, trainingen en professionele certificeringen die zijn ontworpen om u te helpen vandaag en in de toekomst uitstekende resultaten te boeken.

 2. Een rapport van Principled Technologies: Getest in de praktijk

  Een rapport van Principled Technologies: Getest in de praktijk. Resultaten uit de praktijk. (in het Engels)

  26/03/2018

  Maak nieuwe systemen sneller en eenvoudiger klaar voor productie dankzij interne beheerders. Met ProDeploy kan een door Dell EMC gecertificeerde engineer een complete virtualisatie-omgeving sneller en efficiënter installeren en configureren dan een interne beheerder die dezelfde oplossing implementeert met behulp van interne processen.

 3. Bekijk het volledige artikel als PDF

  Brochure ProDeploy Suite

  Vertrouw op onze experts die de leiding nemen bij enterprise-implementaties: van planning tot installatie van basishardware tot configuraties en complexe integraties. Onze complete suite van implementatieservices en professionele certificeringen helpt u om bedrijfsresultaten te behalen, zowel nu als in de toekomst.

 4. Dell ProDeploy voor bedrijven

  Maak direct optimaal gebruik van uw technologische investering

  2/01/2018

  Onze grondige expertise op het gebied van projectbeheer, de gerichtheid op snelle integratie en scholing zorgen ervoor dat u IT-transformatie waar kunt maken. Van het begin tot het eind biedt ProDeploy Plus de vaardigheden en schaal die nodig zijn om veeleisende implementaties succesvol uit te voeren in de complexe IT-omgevingen van tegenwoordig.

 5. Compellent_Implementation_Datasheet.pdf

  Gegevensblad voor implementatie van Dell Compellent

  Gegevensblad voor implementatie van Dell Compellent

Services

 1. Wederverkoop en recycling van IT-bedrijfsmiddelen

  Herstel, verkoop, recycle of retourneer ter lease uw overtollige IT-apparatuur, en dat alles op een veilige en milieubewuste manier die in overeenstemming is met de lokale wet- en regelgeving.

Bronnen

 1. Wij zorgen voor het oude, zodat u zich op het nieuwe kunt richten.

  Identiteitsfraude, naleving van normen, milieuaansprakelijkheid: samen met andere problemen vormen ze steeds vaker belangrijke bronnen van zorg voor bedrijven. Van persoonlijke financiële informatie en vertrouwelijke medische gegevens tot intellectuele bedrijfseigendommen: bedrijfsservers, desktops en laptops overal ter wereld bevatten vaak uiterst belangrijke en gevoelige bedrijfseigen of privégegevens. Tel hierbij op de milieueffecten van verouderde apparatuur en het is duidelijk dat de juiste afvoer van computerapparatuur aan het einde van de levenscyclus belangrijker is dan ooit.

Services

 1. Logistieke services

  Logistieke services

  Profiteer van de flexibiliteit en de controle die u nodig hebt om naadloze implementatie in te schakelen die verder gaat dan de ontvangstruimte.