|

Dell Financial Services (DFS)

Welkom bij Dell Financial Services (DFS)
Financiering is niet langer alleen een hulpmiddel waarmee u over de benodigde IT beschikt, werkkapitaal in stand houdt en kosten beheert. Financiering van Dell Financial Services helpt organisaties bedrijfstransformaties te versnellen door concurrentievoorsprong te creëren, nieuwe marktbenaderingen te gebruiken en nieuwe technologien aan te bieden aan uw medewekers. .
Contact opnemen met een financieel expert van Dell EMC

Welkom bij DFS Welkom bij DFS

Welkom bij het mogelijk maken van transformatie.

Dell Financial Services heeft de meest uitgebreide internationale IT-financieringsportefeuille binnen onze sector. Met bijna 20 jaar ervaring en tienduizenden klanten in meer dan 50 landen heeft Dell Financial Services een unieke kijk op de markt. DFS combineert een grondige en ongeëvenaarde kennis van financiering met een diepgaande IT-ervaring en investeert jaarlijks meer dan $6 miljard in technologische investeringen.

De voordelen en mogelijkheden van Dell Financial Services vergemakkelijken het financieringsproces en maken de bedrijfstransformatie eenvoudiger:

- Expertise op het gebied van IT-financiering
De combinatie van financiële experts en een geintegreerd onderdeel van de Dell EMC organisatie biedt een unieke en diepgaande kennis van de IT-omgeving.

- Master Lease Agreement (MLA)(In het Engels)
Een MLA vergemakkelijkt de administratie en maakt de aankoop van IT mogelijk met één overeenkomst, zonder onderhandelingen over voorwaarden, en met één factuur per maand voor alle overeenkomsten. Meer

- European/Global Master Lease Agreement (EMLA/GMLA)(In het Engels)
Naast de voordelen van een MLA kunnen multinationals gebruikmaken van onze European Master Lease Agreement (EMLA), een overeenkomst voor Europese dekking, of onze Global Master Lease Agreement (GMLA), een overeenkomst voor wereldwijde dekking. Hiermee kunnen ze de huur van hardware en software van meerdere leveranciers dekken en stroomlijnen via één raamwerk-huurovereenkomst. Meer

- Volledige service
Eén oplossing voor al uw IT-financieringsbehoeften, voor hardware, software en diensten van Dell EMC en andere fabrikanten of leveranciers.

- Selfservicefaciliteit(In het Engels)
Een online portal die 24/7 toegang biedt tot alles wat u nodig hebt om uw account bij Dell Financial Services te beheren. Meer

- Transparantie
Alle voorwaarden, prijzen, kosten en tarieven worden beschreven in de huurovereenkomst. Alle aanvullende diensten vindt u op onze website. Bekijk het tabblad Privacy en hulpmiddelen

- Opties voor beëindiging van huurcontract(In het Engels)
Eenvoudig huurbeëindigingsproces, met een opzegtermijn van zes maanden en opties voor verlengen, retourneren en aankopen van apparatuur, afhankelijk van het type contract. Meer

- Verwijderen van apparatuur
Veilige verwijdering en recycling volgens milieurichtlijnen.

Dell Financial Services-oplossingen zijn ontwikkeld om u de vrijheid te geven nu de juiste technologische oplossingen aan te schaffen en te implementeren. U hoeft niet te wachten tot uw budget het toelaat.

Kernoplossingen van Dell Financial Services:
Als een van de grootste bedrijven voor financiering van technologie beschikt Dell Financial Services over het meest uitgebreide scala aan financieringsoplossingen, waaronder overeenkomsten voor reële marktwaarde, huurcontracten, financiële leasing, leningen en huurkoop, plus een portefeuille van OpenScale-betalingsoplossingen voor de ultieme flexibiliteit. Dell Financial Services is het enige bedrijf dat de mogelijkheid biedt voor de financiering van een volledige oplossing voor Dell, Dell EMC en VMware naast producten van andere fabrikanten of leveranciers.

Huren tegen reële marktwaarde

Huren tegen reële marktwaarde
Een manier om IT-hardware aan te kopen en alleen te betalen voor het gebruik van de apparatuur, niet voor het bezit ervan. Aan het einde van de huurtermijn kunt u ervoor kiezen om de technologie terug te geven en deze te vernieuwen, het gebruik te verlengen of de apparatuur te kopen. De oplossing betekent dat u dikwijls minder zult betalen dan de prijs bij contante betaling.

Bekijk de oplossing


PC as a Service

PC-as-a-Service (In het Engels)
Bij deze oplossing voor de nieuwste Dell PC's en laptops kunt u kiezen uit een scala van diensten met betrekking implementatie, installatie en support gedurende de totale life cycle en deze vertalen in 1 duidelijke Prijs Per maand per werkplek.

Bekijk infographic     Animatie bekijken


006 Lease006 Lease  (In het Engels)
Onze 006 Lease oplossing zorgt dat u direct de Dell EMC storage oplossing kan aanschaffen, en pas na 6 maanden de apparatuur, software en maintenance hoeft te betalen.

Bekijk hier de oplossing         Animatie bekijken

OpenScale-betalingsoplossingen

OpenScale-betalingsoplossingen
Zes modulaire en flexibele bedrijfsoplossingen die betaling afstemmen op uw implementatie en gebruik, zodat u zonder financiële beperkingen kunt beschikken over de technologie die u nodig hebt.

Bekijk de oplossing      Animatie bekijken (In het Engels)


Provision and Pay

Provision and Pay
Installeer nu de technologie en stem de betaling af op uw implementatieschema.

Bekijk de oplossing     Animatie bekijken (In het Engels)


Pay as you grow

Pay As You Grow
Implementeer nu de volledige oplossing voor toekomstige behoeften en betaal na verloop van tijd op basis van uw voorspelde gebruik, met de laagste betalingen in het eerste jaar en oplopende betalingen in het tweede en derde jaar.

Bekijk de oplossing      Animatie bekijken (In het Engels)


Flex on Demand

Flex on Demand
Met deze oplossing kunt u de technologie installeren die u in de toekomst nodig hebt en betalen op basis van het werkelijke gebruik, met vaste betalingen voor de technologie die u op dat moment gebruikt plus variabele betalingen voor extra technologie naarmate u deze gebruikt.

Bekijk de oplossing      Animatie bekijken (In het Engels)

 
AanbiedingenAanbiedingen

Mis deze kans niet en profiteer van deze geweldige aanbiedingen van Dell Financial Services om snel gebruik te kunnen maken van de juiste technologie!

Bekijk onze laatste aanbiedingen

Speciale aanbieding Operationele Lease

Speciale aanbieding Operationele Lease

Voor een Operationele Lease, dat met name is ontwikkeld voor klanten die hun IT
up to date willen houden, gelden de laagste maandelijkse kosten voor hardwarefinanciering.

Aan het einde van de leasetermijn kunt u de apparatuur retourneren of ervoor kiezen om de huur
te verlengen.

 • 87% totale eigendomskosten
 • 12 kwartaalbetalingen
 • Waarde: €5,000- €500,000
 • Beschikbaar voor klantenoplossingen, servers en netwerken.
 • 100% Totale eigendomskosten
 • 16 kwartaalbetalingen
 • Waarde: €5,000- €500,000
 • Beschikbaar voor klantenoplossingen, servers en netwerken.
    of 

Voor een systeem van bijvoorbeeld € 10.000 betaalt u 12 kwartaalbetalingen van € 725,
wat resulteert in de totale leaseprijs van € 8700 en de totale eigendomskosten van slechts 87%

Financiële lease tegen laag tarief

Financiële lease tegen laag tarief

Met name ontwikkeld voor klanten die apparatuur in eigendom willen nemen of hardware
gedurende een vaste periode willen gaan gebruiken.

Aan het einde van de huurtermijn kan de apparatuur worden gekocht.

 • Zeer lage rente van 1,75%
 • 12 kwartaalbetalingen, verspreid over 3 jaar of 16 kwartaalbetalingen, verspreid over 4 jaar
 • Waarde: €5,000- €500,000
 • Beschikbaar voor klantenoplossingen, servers, opslag en netwerken

 

 De aanbiedingen zijn geldig tot 2 februari 2020. Niet alle klanten komen voor deze tarieven in aanmerking. Aanbiedingen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en zijn afhankelijk van productbeschikbaarheid, gepastheid, kredietwaardigheid en uitvoering van documentatie verstrekt en aanvaardbaar door Dell Financial Services.

Met tienduizenden klanten in meer dan 50 landen heeft Dell Financial Services oplossingen verstrekt aan organisaties in nagenoeg alle bedrijfstakken, van fabricage tot gezondheidszorg, van design tot techniek en van onderwijs tot sport.

Casestudies

Hier volgen enkele casestudies van organisaties uit verschillende sectoren en van verschillende omvang:

 1. Klik hier om de PDF te lezen

  VK – Onderwijs (In het Engels)

  Financiering zorgt voor groen licht GIGANTISCH project!
  Stonyhurst College had een IT-infrastructuur nodig die moderne onderwijs- en leermethodes kan ondersteunen en internettoegang biedt aan studenten, personeel en commerciële klanten over een gebied van 12 hectare.

 2. VK – Onderwijs

  VK – Onderwijs (In het Engels)

  Helpt QMUL om tot de beste universiteiten ter wereld te blijven behoren!
  De Queen Mary University of London verbetert de ervaring van studenten met behulp van touchscreenapparaten en gebruikt Dell Financial Services het budget efficiënter te beheren.

 3. Klik hier om de PDF te lezen

  VK – Onderwijs (In het Engels)

  Dell EMC helpt Dundee University om de beste universiteit van Schotland te blijven
  De universiteit kon haar budget maximaliseren door gebruik te maken van Dell Financial Services (DFS). Zo kon de universiteit de Dell EMC oplossing uitrollen die zij nodig had, zonder te veel te eisen van haar bestaande middelen.

 4. Frankrijk - Gezondheidszorg (In het Engels)

  Frankrijk - Gezondheidszorg (In het Engels)

  Biedt fysiotherapeuten op kostenefficiënte wijze toegang tot het MediMoov-platform.
  NaturalPad in Frankrijk heeft met succes het interactieve gameplatform MediMoov geïntroduceerd om mensen te helpen bij het revalideren bij neurologische en motorische stoornissen en biedt fysiotherapeuten tegelijkertijd een betaalbare lease-optie.

 5. Duitsland - Technologie (In het Engels)

  Duitsland - Technologie (In het Engels)

  Biedt 140 keer betere prestaties dan concurrenten Oracle en HP.
  EXASOL stimuleert internationale groei door klanten te helpen de besluitvormingstijd voor hun cliënten te verkorten en verkopen te laten stijgen met behulp van het snelste in-memory databaseappliance ter wereld

 6. Duitsland - Professionele dienstverlening

  Duitsland - Professionele dienstverlening (In het Engels)

  Grote dienstenleverancier verlaagt de prijs van succes.
  Een dienstenleverancier in de bouw en technische faciliteiten verbetert applicatieprestaties met 20 procent en verlaagt de kosten met 30 procent door schaalbare storage te gebruiken in plaats van forklift upgrades uit te voeren

Nieuws

Voor informatie over hoe u uw technologie afstemt op uw financiën raadpleegt u hier(In het Engels) het artikel in Finance Digest

Privacy Dell Financial Services
Lees onze privacyverklaringen

 1. idc-whitepaper-server-leasing

  Een effectieve serverlevenscyclusstrategie implementeren om kosten te beperken(In het Engels)

  In deze whitepaper van IDC worden de belangrijkste financiële bevindingen genoemd, van diepgaand onderzoek naar de kosten van de levenscyclus van x86-servers, een vergelijking van aankoop versus huur en de kosten van aanschaf, implementatie, ondersteuning en afschrijving.

 2. idc-whitepaper-pc-lease-strategy

  Pc's huren en financieren: de voordelen voor bedrijven die op zoek zijn naar een strategie om pc's te huren(In het Engels)

  In deze whitepaper van IDC wordt 'huren versus kopen' onderzocht. Hier wordt aangetoond dat een huurstrategie een besparing van 24% op pc-kosten op zes jaar kan opleveren, een periode die twee generaties van pc's omvat.

 3. Dell Financial Services infographic(In het Engels)

  Dell Financial Services infographic(In het Engels)

  Deze eenvoudige infographic geeft u direct een eenvoudig overzicht van de voordelen van financiering.

 4. De juiste technologie binnen handbereik

  Dell Financial Services - De juiste technologie binnen handbereik

  In dit eenvoudige overzicht van twee pagina's worden de voordelen van financiering uitgelegd voor besluitvormers.

 5. Dell Financial Services - Waarom financiering van uw pc's goed is voor uw bedrijf

  Dell Financial Services - Waarom financiering van uw pc's goed is voor uw bedrijf

  Hier wordt kort uitgelegd hoe financiering van uw pc's budgettering kan vereenvoudigen.

 6. Dell Financial Services - Het levenscyclusbeheer van technologie eenvoudiger maken voor ondernemingen

  Dell Financial Services - Het levenscyclusbeheer van technologie eenvoudiger maken voor ondernemingen

  Hoe financiering een hulpmiddel voor IT-beheer voor uw onderneming kan worden.

Ons streven naar transparantie en openheid begint hier.

Bij Dell Financial services streven we naar gegevensbescherming en willen we transparant en open zijn in alles wat we doen. De details vindt u hieronder.

Administratiekosten
Een eenvoudig overzicht van de administratiekosten van Dell Financial Services .
Download

Leasing en financiering wordt aan daarvoor in aanmerking komende commerciële klanten verstrekt door Dell Bank International d.a.c., handelend als Dell Financial Services (DFS) te Innovation House, Cherrywood Science & Technology Park, Cherrywood, Dublin 18, Ireland, onder toezicht van de Central Bank of Ireland. Aanbiedingen kunnen per land beschikbaar zijn en verschillen. Aanbiedingen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en zijn afhankelijk van productbeschikbaarheid, gepastheid, kredietwaardigheid en uitvoering van documentatie verstrekt en aanvaardbaar door DFS. Dell EMC en het DELL EMC-logo zijn handelsmerken van Dell Inc.