|

Windows 8.1 voor bedrijven

Windows 8
Wat zijn de nieuwe mogelijkheden van Windows 8.1 voor zakelijk gebruik?

Verbeterde IT-besturingselementen

Verbeterde IT-besturingselementen

 

Eenvoudig beheer: IT kan de layout van het Startscherm beheren op bedrijfsapparaten zodat de belangrijkste toepassingen eenvoudig toegankelijk zijn. IT kan ook voorkomen dat gebruikers hun startscherm aanpassen om consistentie te garanderen voor afzonderlijke werkgroepen of het hele bedrijf.
Afdrukken met Wi-Fi-Direct™

 

Streaming over netwerken: Maak verbinding met Wi-Fi Direct™ printers zonder toevoeging van extra stuurprogramma's of software op uw Windows 8.1 door een peer-to-peer-netwerk te vormen tussen het apparaat en de printer.
Afdrukken met Wi-Fi-Direct™

Native Miracast draadloos scherm

Native Miracast draadloos scherm

Draadloze connectiviteit:
Presenteer uw werk via een draadloze verbinding. U hoeft alleen uw media naar een projector met Miracast-mogelijkheden of een ander apparaat te projecteren via Wi-Fi Direct met Near-Field communicatie.


Automatisch geactiveerde VPN

 

Eenvoudig aanmelden: Met nieuwe ondersteuning voor een groter aantal VPN-clients op apparaten met zowel Windows als Windows RT, kunt u nu automatisch een VPN-verbinding activeren via een toepassing. In Windows 8.1 wordt u automatisch gevraagd om aan te melden met één muisklik.
Automatisch geactiveerde VPN
MalwarebestendigheidMalwarebestendigheid

 

Bewaking in Windows: Defender, de gratis antivirusoplossing van Microsoft in Windows 8.1, bevat nu bewaking van netwerkgedrag om bekende en onbekende malware te detecteren en stoppen. Internet Explorer scant binaire extensies (bijv. ActiveX) met behulp van de antimalwareoplossing voordat potentieel schadelijke code wordt uitgevoerd.

Desktopfuncties

Desktopfuncties

 

Met snelle toegang tot de knop Start, die zich nu op de taakbalk bevindt, kunt u meteen beginnen. Kies uit een nieuw, breed kleurenpalet voor uw Startscherm, inclusief geanimeerde opties, of sla het startscherm over en ga direct naar uw desktop of scherm met toepassingen.

 

Doe het volgende om rechtstreeks naar de desktopmodus te gaan wanneer u uw apparaat opstart:

 

1. Terwijl de desktopmodus is ingeschakeld, klikt u met de rechtermuisknop op de taakbalk en selecteert u Eigenschappen. (Als u een aanraakscherm hebt, drukt u gedurende enkele seconden op het Windows-logo). Hiermee opent u het dialoogvenster "Eigenschappen taakbalk en navigatie".

 

2. Selecteer het tabblad "Navigatie".

 

3. In de sectie Startscherm selecteert u "Ga naar desktop in plaats van start wanneer ik ben aangemeld".

 

4. Selecteer "Toepassen".
Services

  

Eenvoudige migratie voor uw organisatie: het tijdperk van Windows XP loopt ten einde, dus wanneer u klaar bent om te migreren naar Windows 7 of Windows 8.1, dan kunt u vertrouwen op de steun van Dell als strategische partner. Waarom?
  • We zijn wereldwijd de belangrijkste partner voor implementatie van Windows 8 Enterprise en we zullen onze ervaring gebruiken om uw overstap te vergemakkelijken.
  • We kunnen implementatiekosten verlagen met ons unieke Optimized Deployment Service Framework.
Commerciële klanten kunnen refereren aan de Clean Install Instructions wanneer zij updaten naar Windows. 8.1. U moet mogelijk ook updates voor stuurprogramma's installeren. Bezoek //support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/kcs/document?docid=625361  voor gedetailleerde instructies over het upgraden van uw Windows 8-systeem naar Windows 8.1.

Bekroonde service

  

Dell Services hebben twee prijzen ontvangen in de Amerikaanse markt, waaronder de prijs voor U.S. Windows Partner of the Year 2013 en, voor het tweede opeenvolgende jaar, de U.S. Windows Deployment Partner of the Year-onderscheiding voor 2013. De gepatenteerde methodologie en tientallen jaren ervaring die Dell heeft met het implementeren van Windows-systemen over de hele wereld, zorgen ervoor dat klanten een snelle, veilige en betaalbare overstap kunnen maken naar de nieuwe moderne besturingssytemen van Windows.