|

Maak uw private cloud

intel
Ga sneller van private cloud naar bedrijfsresultaten
Maak uw cloud die klaar is voor de toekomst

Beperk uw IT-kosten, lever betere services en reageer sneller op bedrijfsvereisten door uw datacenter te transformeren tot een servicegerichte IT-omgeving. U kunt ook uw applicatielevering optimaliseren, IT-werkzaamheden automatiseren en de productiviteit verhogen. Dankzij cloudfunctionaliteit kunt u de juiste serviceniveaus leveren voor elke applicatie en iedere gebruiker.


Transformeer uw IT tot een snelle, responsieve omgeving

Oplossing - private cloud bouwen

Maak flexibele, responsieve IT en behoud nog steeds de controle over uw data en processen, met een moderne, private of hybrid cloudbenadering.

U kunt omzetgroei met 2x vergroten met een cloudstrategie die klaar is voor de toekomst, volgens een IDC-analist. Behaal hetzelfde succes als LeGuide.com, een populaire Franse winkelwebsite. LeGuide heeft de operationele kosten verlaagd en de flexibiliteit van het bedrijf vergroot volgens een zeer agressief schema met behulp van Dell.

Lees meer informatie over LeGuide.com en andere succesverhalen over private cloud.

Kies uit een uitgebreid portfolio met cloudoplossingen

Oplossing - private cloud bouwenMaak uw cloud met modulaire Dell oplossingen voor infrastructuur, software en services. Versnel de implementatie met pasklare oplossingen en referentiearchitecturen. Vul uw bestaande capaciteit aan met hybrid clouds tijdens pieken in de vraag. Maak het eenvoudiger om private en hybrid cloudoplossingen te implementeren en te beheren met softwarebeheertools van Dell zoals Dell Boomi, Active System Manager en Foglight suite.

Bouw een cloud op uw voorwaarden

Oplossing - private cloud bouwenOf u nu net bent begonnen met plannen of al enkele cloudfuncties hebt geïmplementeerd, met de hulp van Dell kunt u applicaties koppelen aan de juiste cloud. Kies uit VMware-, Microsoft- en OpenStack-cloudoplossingen om de cloud te maken die u nodig hebt. Met oplossingen van Dell kunt u cloudservices stapsgewijs integreren in uw eigen tempo met lagere operationele kosten en meer zakelijke flexibiliteit.


Als u niet zeker weet waar u moet beginnen, kunnen Dell consultants u helpen.

Provisioning, beheer en bewaking van uw cloud

Oplossing - private cloud bouwen Maak tijd vrij om zakelijke kansen te verkennen. Vereenvoudig en automatiseer de levering van IT-services op heterogene platforms met Dell Active System Manager; maak implementatie en beheer van bedrijfsapplicaties mogelijk op private, public en hybrid clouds met Dell Cloud Manager ; en stimuleer prestaties, maak planningen voor groei en verdeel kosten over virtuele, fysieke en cloudomgevingen met Foglight for Virtualization.

Neem contact op met een Dell expert om aan de slag te gaan met uw oplossing.

Praat met Dell over cloudcomputing.
Maak uw eigen private cloud
(in het Engels)