|

Storage en datamanagement

Realiseer optimaal databeheer

Een nieuwe kijk op de economische aspecten van storageoplossingen voor bedrijven.

Kies voor een eenvoudig te installeren en te gebruiken state-of-the-art storageoplossing waarmee u geld bespaart. Wij helpen u meer data te bewaren op minder hardware, uw data te beschermen tegen downtime en verlies, en productiviteit te verbeteren binnen uw gehele organisatie. En onze storageoplossingen schalen eenvoudig volgens uw schema en bedrijfsbehoeften.
Een nieuwe kijk op de economische aspecten van storageoplossingen voor bedrijven.We helpen u het juiste datacenter en de juiste virtualisatiestrategieën in te zetten voor uw workloads. Zo behaalt u snellere responstijden en verlaagt u de total cost of ownership (TCO). Onze flexibele moderne architecturen overspannen een breed portfolio, van storage tot netwerken tot servers tot software en meer. Dit brede technologische aanbod biedt een belangrijk voordeel ten opzichte van leveranciers met silo's die slechts in één domein actief zijn.
Ons end-to-end storageportfolio biedt de optimale oplossing voor uw specifieke behoeften. Van prestatiegeoptimaliseerde Flash-technologieën en ultracompacte storagebehuizingen, tot softwaregedefinieerde storage (SDS)-oplossingen en alles daar tussenin. Wij helpen u de perfecte oplossing te ontwerpen voor uw organisatie.

Moderne storage-architecturen

Moderne storage-architecturenWij hebben onze storageoplossingen vanaf het begin ontworpen met het oog op gevirtualiseerde omgevingen. Onze moderne storage-architecturen zijn schaalbaar en vrij van de beperkingen die verouderde architecturen u opleggen. Of u nu uw bestaande SAN- en NAS-infrastructuur uit wilt breiden, of SDS-oplossingen wilt implementeren, wij helpen u de beste benadering voor uw datacenter te kiezen.

Dell Storage SC, PS en MD serie storageplatforms ondersteunen FC- en iSCSI-netwerken met verschillende prestatie- en capaciteitsmogelijkheden. Onze flexibele softwaregedefinieerde oplossingen en toonaangevende DAS-producten stellen u in staat om storage snel en rendabel uit te breiden.

Workloads optimaliseren om TCO te verlagen

Workloads optimaliseren om TCO te verlagenWij kunnen u helpen uw total cost of ownership (TCO) te verlagen door u de mogelijkheid te bieden uw storageoplossing af te stemmen op uw workloadvereisten. Profiteer van prestatiegeoptimaliseerde oplossingen voor uw bedrijfskritieke applicaties en ondersteun uw dagelijkse workloads, zoals virtual desktop infrastructure (VDI), dankzij onze oplossingen met een optimale prijs/prestatie-verhouding. Dankzij onze technologieën voor geautomatiseerde tiering en werklastverdeling, koppelt u uw data aan het geschikte storagetype en kunt u zelfs prestatiegeoptimaliseerde Flash gebruiken voor de prijs van draaiende schijven. Onze storageoplossingen variëren van instapniveau attached storage en SAN's tot zakelijke unified solutions. Elke oplossing biedt een reeks schijfopties en softwarefuncties waarmee u kosten, prijs en prestaties optimaliseert.

Neem contact op met een Dell vertegenwoordiger om uw datacenterworkloads te helpen optimaliseren.

Innovatieve software optimaliseert prestaties

Innovatieve software optimaliseert prestatiesOns storageportfolio biedt innovatieve tools voor het beheer van storage, het beschermen van data en het optimaliseren van applicatieprestaties. Onze geïntegreerde business intelligence bespaart beheerders tijd door processen en rapportage te automatiseren. En onze virtualisatiesupport van wereldklasse, evenals onze diepgaande integratie met softwareomgevingen zoals VMware, Microsoft en Oracle, rekent af met complexiteit en biedt databescherming. Verminder de tijd die nodig is om data te herstellen door uw volumes te verkleinen met deduplicatie en compressie. Beperk bovendien de capaciteitsvereisten met thin provisioning, snapshots en replicatie.

Optimaliseer prestaties met technologiën zoals onze algoritmes voor de belastingsbalans, geautomatiseerde tiering en geavanceerde bewaking. Herwin capaciteit in uw datacenter met storage-intelligence die data tot 93 procent comprimeert*. Bovendien kan Dell Support u helpen problemen sneller op te lossen, zonder onderbrekingen in uw bedrijfsactiviteiten.

End-to-end services

End-to-end servicesDell Enterprise Solutions and Services is een bewezen leider op het gebied van servers, storage en netwerken en levert innovatie op elke schaal. We bieden een breed aanbod professionele services om evaluatie, ontwerp en implementatie van uw storagesystemen te vereenvoudigen. We bieden ook services die u helpen bij het beheren en onderhouden van uw IT-omgeving, evenals services die u assisteren tijdens uw overstap van platform naar platform.
Dell Support Services helpt productiviteit te verhogen en de last op IT-beheerders te verlichten. Klanten van de Dell Storage PS en MD series profiteren van Dell ProSupport Plus, terwijl klanten van de SC serie gebruik kunnen maken van Dell Copilot Support, die al zeven jaar op rij een klanttevredenheidswaardering van 94% heeft gekregen**.

Ontdek hoe Dell ProSupport storagebeheer voor u kan vereenvoudigen.

∗ Bron: interne tests van Dell, augustus 2015. Beste resultaat voor Microsoft SQL applicatiedata. Klantenresultaten zijn afhankelijk van de applicatie en configuratie.
∗∗ De resultaten zijn gebaseerd op interne analyse van Dell van online en telefonische klanttevredenheidsenquêtes in de boekjaren 2009-2015.