|

Beheer van bedrijfssystemen

IT-activiteiten vereenvoudigen, automatiseren en optimaliseren

Uw bedrijf is afhankelijk van het efficiënte beheer van uw IT-infrastructuur en applicaties. U moet de beschikbaarheid van IT behouden, productiviteit verbeteren en operationele kosten verminderen. Tegelijkertijd moet uw IT-capaciteit flexibel blijven bij steeds veranderende zakelijke behoeften. Met de oplossingen van Dell voor beheer van bedrijfssystemen wordt operationele efficiëntie gestimuleerd, zodat u de productiviteit en flexibiliteit van uw IT-omgeving aanzienlijk kunt verbeteren. 

Het portfolio van Dell OpenManage en Active System Manager bieden samen uitgebreide, door de klant geïnspireerde oplossingen voor systeembeheer, die speciaal zijn ontworpen voor het vereenvoudigen, automatiseren en optimaliseren van IT-activiteiten binnen ondernemingen.

Productiviteit en beschikbaarheid van IT-bronnen optimaliseren

Met oplossingen van OpenManage wordt IT efficiënter door levenscyclusbeheer (implementatie, updates, bewaking en onderhoud) van Dell bedrijfshardware te vereenvoudigen en automatiseren. OpenManage helpt u ook bij het verbeteren van de prestaties, productiviteit en beschikbaarheid van uw datacenterbronnen met:
  • intelligent, geïntegreerd beheer zonder agents
  • altijd en overal mobiele toegang tot hardware in datacenters
  • geautomatiseerde activiteiten en planning op basis van policy's
  • betrouwbare en schaalbare implementatie- en configuratieprocessen op basis van sjablonen die weinig tussenkomst vragen
  • integratie met oplossingen voor systeembeheer van externe leveranciers

Efficiëntie, flexibiliteit en kwaliteit van IT optimaliseren

De oplossing Dell Active System Manager stroomlijnt provisioning van infrastructuur, versnelt implementatie van workloads en vereenvoudigt de levering van IT-services met:
  • een zeer intuïtieve gebruikersinterface en uniforme console
  • servicesjablonen voor betrouwbare implementaties van workloads
  • open architectuur die heterogene IT-omgevingen ondersteunt
  • mobiliteit van services voor het verplaatsen van workloads naar servers en andere apparaten
  • levenscyclusbeheer voor infrastructuur van firmwareupdates, naleving en probleemoplossing

Haal alles uit uw bedrijfsvoorzieningen

Het portfolio van Dell OpenManage biedt innovatieve oplossingen waarmee uw IT-capaciteit effectief presteert en altijd en overal beschikbaar blijft wanneer uw IT-personeel, bedrijf en klanten toegang nodig hebben. Met Active System Manager hebt u bovendien de tools om de implementatie van IT-services te versnellen voor meer flexibiliteit en efficiëntie in uw datacenter.
  
Voor meer informatie gaat u naar Dell TechCenter (In het Engels) of neemt u contact op met een Dell expert voor meer informatie, zodat u de oplossingen voor systeembeheer van OpenManage (inclusief Active System Manager en platforms, applicaties en services van Dell) kunt implementeren in uw datacenter