|

Mobiele diensten en BYOD services

Beheer en beveilig de apparaten in uw IT-omgeving met flexibele mobiliteitsoplossingen van Dell die op maat zijn gemaakt om aan uw behoeften te voldoen.

mobiliteitsstrategie                                        Stem de juiste oplossingen af op uw veranderende
                                        of het u nu gaat om support voor apparaten die door
                                        het bedrijf worden beheerd of apparaten die eigendom
                                        zijn van medewerkers of beide. Krijg de hulp die u
                                        nodig hebt om te netwerken, plus applicaties voor 
                                        meer verkeer. Samen vertegenwoordigen onze
                                        oplossingen een vereenvoudigd en veilig
                                        end-to-end mobiliteitsbeheer.

Laten we samenwerken om uw mobiele/BYOD-uitdagingen nu en in de toekomst aan te pakken.

Oplossingenpakket 1: mobiele mogelijkheden
Maak toegang tot data en applicaties mogelijk vanaf al uw mobiele apparaten.

Gebruik deze lijst met producten en services die in het oplossingenpakket voor mobiele mogelijkheden is opgenomen als referentiekader (voordat we een product of oplossing aanraden, werken we met u samen om uw specifieke wensen grondig te leren kennen).

Venue (In het Engels), XPS (In het Engels), Latitude (In het Engels) en Cloud Clients (In het Engels): hiermee maakt u bedrijfsbeheer mogelijk en levert u een bedrijfsklare, gebruikersgerichte ervaring, waaronder hoogwaardige geluidskwaliteit, effecten en functies.

Werk met onze mobiele/BYOD-experts, als u met uw oplossing aan de slag wilt.

Oplossingenpakket 2: infrastructuur en beveiliging
Verhoog de workloadcapaciteit om mobiele apparaten te ondersteunen.

Gebruik deze lijst met producten en services die in het modulaire oplossingenpakket voor infrastructuur en beveiliging is opgenomen als referentiekader (voordat we een product of oplossing aanraden, werken we met u samen om uw specifieke wensen grondig te leren kennen).
  • Dell Data Protection | Encryption: biedt volledige eindpuntbeveiliging, beveiligt data van bedrijven en klanten en ondersteunt de systeemschijf en externe media.
  • Dell SonicWALL (Secure Remote Access, Mobile Connect, Next-Gen Firewall en Clean Wireless): levert beleidsgebaseerde, beveiligde externe toegang tot netwerkbronnen voor een groot aantal verschillende mobiele apparaattypen en platforms, maar ook beveiligde, eenvoudige en kosteneffectieve gedistribueerde draadloze netwerken.
  • Dell Networking W reeks (draadloos (In het Engels) en ClearPass (In het Engels)): zorgt voor voldoende bandbreedte, zodat uw medewerkers productief blijven.
  • Dell One Identity Manager: stroomlijnt identiteits- en toegangsbeheer en stelt managers in staat om ervoor te zorgen dat individuen de juiste toegang hebben, zodat ze hun werk kunnen uitvoeren.
Werk met onze mobiele/BYOD-experts, als u met uw oplossing aan de slag wilt.

Oplossingenpakket 3: modernisering en ontwikkeling van applicaties
Bied mobiele line-of-business applicaties.

Gebruik deze lijst met producten en services die in het modulaire oplossingenpakket voor modernisering en ontwikkeling van applicaties is opgenomen als referentiekader (voordat we een product of oplossing aanraden, werken we met u samen om uw specifieke wensen grondig te leren kennen).
  • Dell Mobile Application Services: houd uw applicaties actueel, responsief en goed beheerd.
  • Dell Desktop Virtualization Solutions: geef uw werknemers de mogelijkheid om overal te werken, terwijl virtuele desktops (gebruikersprofiel, data, besturingssysteem en applicaties) zich op beveiligde servers in een datacenter bevinden.
Werk met onze mobiele/BYOD-experts, als u met uw oplossing aan de slag wilt.

Services
Client Mobility en BYOD Consulting: biedt modulaire consultingservices voor mobiliteit, zodat u uw behoeften kunt analyseren. Ook helpt dit product u met het definiëren van de verwachte/geplande producten en services voor mobiele technologieën.

Image Consulting: helpt u met het maken en beheren van de geïmplementeerde image op uw BYOPC's.

Custom Mobile Application Development: verhoogt de productiviteit en betrokkenheid van klanten met applicaties die zijn ontworpen om aan uw bedrijfsbehoeften te voldoen.

Aankoopprogramma voor leden (In het Engels): geeft u en uw medewerkers de beste voordelen voor de aankoop van bedrijfsklare mobiele apparaten.

IT Outsourcing: hiermee kunt u gebruikmaken van externe expertise om uw behoeften op het gebied van IT-beheer te beheren of aan te vullen. Dit kan op vraag worden geschaald.
Neem contact op met
BYOD Whitepaper
Windows8 BYOD Whitepaper