|

Mobiele oplossingen en BYOD

Mobiliteit ontmoet realiteit. Eindelijk.

Door mobiel computergebruik is de manier waarop mensen communiceren met elkaar en de wereld om hen heen radicaal veranderd. Voortdurende connectiviteit biedt een mogelijkheid voor ongekende productiviteit en prestaties binnen een onderneming, maar brengt ook beveiligingsrisico's en extra IT-complexiteit met zich mee. Het resultaat is een gat tussen IT-vereisten en de belofte van mobiliteit.  

Dell mobiele/BYOD-oplossingen overbruggen dit gat. Alleen Dell biedt oplossingen voor alle apparaten, applicaties, data en het netwerk, die worden gecombineerd tot de optimale oplossing voor computergebruik in elke mobiele werkgroep. Samen kunnen we de beste mobiele strategie afstemmen op uw unieke IT-vereisten, zakelijke doelen en behoeften van de gebruikersgroep.


Dell mobiele/BYOD-oplossingen helpen bij het volgende:
 

  • Uw werknemers mogelijkheden geven zodat ze productiever en meer tevreden zijn en klanten beter kunnen helpen.
  • Bedrijfsprestaties stimuleren door processen te stroomlijnen.
  • Controle en innovatie door IT mogelijk maken via uitgebreide beveiliging en vereenvoudigd beheer.
Hoe kunt u uw mogelijkheden mobiliseren? Dell heeft gecommuniceerd met duizenden klanten, en we hebben ontdekt dat de meeste organisaties zich richten op deze drie belangrijke uitdagingen:

het bieden van beveiligde en beheerbare toegang tot samenwerkingstools Beveiligde en beheerbare toegang tot samenwerkingstools bieden opmobiele apparatenSmartphones en tablets stimuleren productiviteit van eindgebruikersOnze uitgebreide EMM-oplossing (Enterprise Mobility Management)biedt beveiligde toegang tot e-mail, agenda en andere samenwerkingstoolsop Android- en iOS-apparaten

volledige applicatietoegang Lever volledige applicatietoegang voor mobiele professionals.Mobieleprofessionals, zoals salesvertegenwoordigers in het veld, hebben niet genoeg aanalleen samenwerkingstoolsZe hebben ook toegang tot al hun applicaties nodigDellkan volledige applicatietoegang bieden met oplossingen die passen bij uwbeveiligingsvereisten en bedrijfsstrategie

bedrijfskritiek werk Taakspecifieke mobiele oplossingen creëren voor bedrijfskritiek werk.Dellhelpt u om de juiste applicaties te leveren voor professionele apparaten voorbedrijfskritieke rollen in het veld via onze services voor applicatie-ontwikkelingen oplossingen voor applicatielevering.