|

Netwerkoplossingen

Uw netwerk. Uw visie. Uw voorwaarden.
Moderne applicaties vragen om een nieuwe aanpak van netwerkarchitectuur. Dankzij de op open standaarden gebaseerde oplossingen van Dell EMC Networking zit u niet langer vast aan een verouderde, leveranciersgebonden aanpak. In plaats daarvan ligt de toekomst van uw netwerk in uw handen. Zo realiseert u betere prestaties en lagere kosten, en behoudt u de flexibiliteit om nieuwe innovaties toe te passen.

SDNVoor uw datacenter betekent dit dat u krachtige mogelijkheden kunt toevoegen om infrastructuur en services te virtualiseren en convergeren met flexibele platforms, meerdere ondersteunde paden naar softwaregedefinieerde netwerken (SDN) en de vrijheid om te kiezen uit verschillende open besturingssystemen van zowel Dell EMC als geselecteerde externe partners. We kunnen voor uw netwerk doen wat we ook met servers op basis van open standaarden hebben gedaan: de leveranciersgebonden aanpak overbodig maken en zorgen dat u kunt innoveren zoals het u uitkomt, met support van wereldklasse op ieder punt. Bekijk dit whitepaper (in het Engels) en ontdek hoe de strategie van Dell EMC voor open netwerken uw bedrijf compleet kan veranderen.
 
Open, veelzijdige en flexibele switchingoplossingen
Open, veelzijdige en flexibele switchingoplossingenBegin eenvoudig en schaal naarmate u groeit met open, high-density switches. Implementeer met de bandbreedte die u nu nodig hebt (1, 10, 25, 40, 50 of 100 GbE) en pas de configuratie eenvoudig aan wanneer workloadvereisten veranderen. Keuzevrijheid in netwerkbesturingssysteem en software betekent nog meer flexibiliteit. Ons uitgebreide aanbod switches en partnerschappen maakt het u eenvoudig om open netwerken in uw datacenter in te zetten.

Movement Mortgage verbetert de beveiliging en netwerkprestaties
Movement Mortgage verbetert de beveiliging en netwerkprestatiesMovement Mortgage wilde de netwerkbeveiliging verbeteren en een betere manier vinden om verder te groeien. Dankzij Dell EMC netwerken en support kunnen ze nu gevoelige financiële data beschermen en het razendsnelle groeitempo bijhouden. “Onze werknemers hebben nu veilig toegang tot cloudapplicaties, zoals software voor het verlenen van krediet, dankzij Dell EMC Networking en firewalltechnologie van SonicWALL,” zegt Kelly Williams, financieel directeur. Bekijk deze video voor meer informatie over de Dell EMC netwerkoplossing die Movement Mortgage gebruikt. (in het Engels)


Neem contact op met een Dell EMC expert en ontdek wat we voor uw netwerkomgeving kunnen betekenen.