|

PC as a Service (PCaaS)

PCaaS

Verminder de dagelijkse lasten en kosten van IT-beheer


Door de dagelijkse rompslomp rondom pc-beheer, heeft IT weinig tijd voor innovatie en ligt de focus niet bij de strategische prioriteiten die de transformatie van het bedrijf stimuleren.

PC as a Service (PCaaS) maakt het beheer van de pc-levenscyclus eenvoudiger door hardware, software, levenscyclusservices en financiering te combineren in één alomvattende oplossing, voor één voorspelbare prijs per seat per maand dankzij Dell Financial Services.*

Bespaar tot wel 25% op het beheer van uw pc-levenscyclus met Dell PC as a Service*

Voordelen van Pc as a Service:
  • Voorspelbare budgetplanning
  • Minder moeite vanuit IT om computingbehoeften te beheren
  • Versnelde pc-vernieuwingen om eindgebruikers de nieuwste technologie te laten gebruiken
  • Flexibiliteit in het hele product zodat het precies bij uw wensen past
  • Maatwerktechnologie om aan de werkvereisten van eindgebruikers te voldoen

Neem vandaag nog contact op met uw verkoopvertegenwoordiger voor meer informatie over PC as a service


Voorbeelden van prijzen
-----------------------------------------------
PCaaS voor bedrijven
PCaaS-for-BusinessPCaaS voor bedrijven is bedoeld voor klanten die het beheer van de pc-levenscyclus eenvoudiger willen maken voor 20 tot 300 apparaten. De oplossing bevat volledig aanpasbare opties voor bekroonde zakelijke laptops, desktops en workstations van Dell, software en best-in-class services op het gebied van support, het retourneren van assets en optionele implementaties. De beschikbare termijnen zijn drie of vier jaar.

PCaaS voor bedrijven

Voorbeeldbundels PCaaS voor bedrijven bekijken ›
PCaaS voor ondernemingen
 PCaaS-for-Enterprise

PCaaS voor ondernemingen is bedoeld voor klanten die het beheer van de pc-levenscyclus eenvoudiger willen maken voor meer complexe omgevingen met meer dan 300 apparaten. De oplossing bevat volledig aanpasbare opties voor bekroonde zakelijke laptops, desktops en workstations van Dell, software en best-in-class services op het gebied van implementatie, support en het retourneren van assets. Er wordt een Services Delivery Manager toegewezen als contactpersoon gedurende het hele project. Bovendien kan flexibele financiering vooraf worden vastgesteld als onderdeel van de drie- of vierjarige termijn.

PCaaS voor ondernemingen

Voorbeeldbundels PCaaS voor ondernemingen bekijken ›

Neem vandaag nog contact op met uw accountmanager voor meer informatie over PC as a service

  
HardwareBekroonde hardware: Dell biedt een groot aantal systemen die bij uw bedrijf passen, zodat u de technologie kunt afstemmen op de behoeften en wensen van uw werknemers: van krachtige workstations tot ultralichte laptops en alles daartussenin, inclusief monitoren en accessoires.
Software
Beveiligingssoftware en assetbeheer: verbeter uw Dell ervaring met de nieuwste software die ontworpen is om uw investering te beschermen, beveiligen en beheren: denk bijvoorbeeld aan McAfee antivirus, Dell Endpoint Security Suite Enterprise, VMWare Airwatch en Absolute DDS. 
Levenscyclusservices
Levenscyclusservices: kies het juiste serviceniveau voor uw bedrijfsbehoeften. Dell staat voor u klaar, van support tot het herstellen van assets, om het proces zo naadloos mogelijk te maken. Aangepaste beheerserviceopties zijn bovendien ook beschikbaar.
Exclusieve tools en technologie
Exclusieve tools en technologie: met technologie en tools kunt u systeemproblemen sneller automatiseren, in kaart brengen en oplossen. ImageAssist, SupportAssist, de TechDirect zelfserviceportal en Dell Client Command Suite zijn allemaal beschikbaar zodat u tijd kunt besparen met de best beheerbare clientapparaten ter wereld.
Services Delivery Manager
Services Delivery Manager: voor bestellingen van 300 apparaten of meer, wordt een Services Delivery Manager toegewezen als contactpersoon gedurende de levenscyclus van de pc.
Dell Financial Services
Financiering: er zijn flexibele financieringsopties beschikbaar via Dell Financial Services*. De beschikbare termijnen zijn drie of vier jaar, afhankelijk van wat uw bedrijf nodig heeft.