|

Informatiebeveiliging

Detecteren, beschermen en reageren in een constant veranderende wereld van bedreigingen

Kies voor een partnerschap met Dell en versterk uw IT-beveiliging en nalevingsmaatregelen met beheerde beveiligingsservices, informatie over bedreigingen en beveiligings- en risicoconsulting. Onze bekroonde informatiebeveiligingsservices helpen organisaties van elk formaat bij het beschermen van IT-middelen, het naleven van voorschriften, het verlagen van beveiligingskosten en het toepassen van opkomende technologieën.
  • Beheerde beveiligingsservices: we gebruiken onze eigen beheertechnologie, gecertificeerde beveiligingsanalisten en beste informatie over bedreigingen om u 24x7x365 te beschermen tegen aanvallen. Onze beveiligingsanalisten zijn een aanvulling op uw team, Zij bewaken uw omgeving en detecteren bedreigingen.
  • Informatie over bedreigingen: maak bedreigingen ook voorbij de rand van uw netwerk zichtbaar. Onze beveiligingsexperts verzamelen overal relevante informatie, analyseren deze en zetten het om in praktische richtlijnen die u kunt volgen.
  • Beveiligings- en risicoconsulting: onze beveiligingsconsultants helpen u bij het testen en verbeteren van uw beveiliging. Daarnaast helpen ze bij het stroomlijnen van uw beveiligingsprocessen, ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe beveiligingsprogramma's en het inzetten van ervaren beveiligingspersoneel voor cruciale projecten.
  • Incident Response en Digital Forensics: we helpen u voor te bereiden en te reageren op zelfs de meest complexe en grootschalige beveiligingsincidenten en helpen u hiervan te herstellen. Dankzij onze informatie over cyberbedreigingen en onze wereldwijde aanwezigheid kunnen we bedreigingen snel insluiten en onschadelijk maken. Daarmee beperken we de duur en gevolgen van een inbreukincident voor uw organisatie.
  • Naleving: onze beveiligingsconsultants helpen u voldoen aan naleving door best practices en effectieve interne controles toe te passen. Vereenvoudig het nalevingsproces met alomvattende beheerde services die naleving eenvoudig maken dankzij geautomatiseerde rapporten voor het management, auditors en onderzoekers.
  • Informatiebeveiligingsservices: werp verdedigingslagen op met onze bekroonde informatiebeveiligingsservices en oplossingen voor risicobeoordeling-/beheer. We bieden PCI nalevingsoplossingen voor betaalkaartbeveiliging, beheerde firewallbeveiliging voor bewaking van apparaten en indringingsrisicotests om mogelijke kwetsbaarheden aan het licht te brengen.
Neem contact op met een Dell expert en ontdek hoe u met Dell beveiligingsservices van Dell SecureWorks risico's kunt verlagen, naleving kunt bereiken en uw bedrijfsefficiëntie kunt verhogen.
 

Intel
Powered by Intel®

Neem contact op met
Open hier de Dell(In het Engels)