|

Cloud Client-Computing en desktopvirtualisatie

Maak kennis met Dell EMC VDI Complete Solutions met Horizon


Een eenvoudige manier om VDI aan te schaffen en te ondersteunen
Alleen Dell en Dell EMC bieden oplossingen voor een virtuele desktopinfrastructuur (VDI) met een infrastructuur naar het eindpunt, met daarbij Dell EMC VDI Complete Solutions (in het Engels), volledig gevalideerde en ondersteunde oplossingen voor desktopvirtualisatie. Het implementeren van een virtuele infrastructuur was nog nooit zo eenvoudig. Alle Dell’s Cloud Client-Computing producten zijn veilige, eenvoudig te beheren, en schaalbaar voor desktop- en applicatievirtualisatie. Bescherm cruciale content, ondersteun een groot aantal verschillende clients en beheer efficiënt desktops en externe kantoren voor uw werknemers, en dat allemaal vanaf één centrale locatie. Met VDI kunt u:
  • VDI eenvoudiger plannen, implementeren en beheren met één contactpersoon van Dell.
  • BYOD mogelijk maken en elke Windows-applicatie veilig aanbieden aan elke gebruiker en op elk apparaat.
  • Energiezuinige, bekroonde Wyse thin clients en software toevoegen, al naar gelang dit aansluit op uw budget-, applicatie- of prestatievereisten.
Of u nu uw eigen oplossing samenstelt of een omgeving implementeert via VDI Complete (in het Engels), Dell en Dell EMC bieden één contactpersoon voor de verkoop en support. Zo weet u zeker dat onze experts klaarstaan om u te helpen met elke stap van het project.

Neem contact op met een Dell expert en ontdek hoe eenvoudig het is om veiligheid te garanderen, IT te beheren en betrouwbare flexibiliteit te bieden voor uw gebruikers met cloud client-computing oplossingen van Dell.

Een eenvoudige manier om VDI aan te schaffen en te ondersteunen

Een eenvoudige manier om VDI aan te schaffen en te ondersteunen (in het Engels)
Het implementeren van een virtuele infrastructuur is nu eenvoudiger dan ooit met Dell EMC VDI Complete Solutions (in het Engels), een volledig gevalideerd en ondersteund VDI-product voor een infrastructuur naar het eindpunt. Het is onderdeel van het flexibele verbruiksmodel van Dell met Dell Financial Services, met één ondersteuningsmodel voor bedrijven. 

 End-to-end VDI-beveiligingEnd-to-end VDI-beveiliging (in het Engels)

Implementeer ultieme VDI-beveiliging, van de rand tot in het datacenter, met Dell Data Security oplossingen.

 Wyse thin clients en software Wyse thin clients en software

Zorg voor meer beveiliging, snelheid en beheer op Citrix-, Microsoft-, VMware- of Dell platformen dankzij betaalbare en efficiënte Wyse thin clients en software.

 Thin clients, groot voordeelThin clients, groot voordeel (in het Engels)

Met oplossingen voor thin clients en desktopvirtualisatie kunnen moderne werknemers profiteren van meer flexibiliteit, mobiliteit en beveiliging voor het personeel en uw IT-team.

 Dell Financial ServicesDell Financial Services

Dell Financial Services (DFS) zijn ontworpen om u de vrijheid te geven om direct de juiste technologieoplossingen aan te schaffen en te implementeren, niet pas wanneer het budget het toestaat. Klik op de DFS link voor meer informatie.