|

Aangepaste VDI-oplossingen (Virtual Desktop Infrastructure)

Met behulp van VDI-oplossingen die zijn aangepast aan uw unieke eisen, kunt u zich concentreren op uw bedrijf.

Virtualiseer uw desktopomgeving in uw eigen tempo en lever een uitzonderlijke gebruikerservaring die bij uw budget past en die voldoet aan uw behoeften. Uw cloud client-computing benadering van desktopvirtualisatie dient datacenterhardware, beheersoftware, eindpunten (waaronder thin en zero clients die immuun zijn voor virussen) en end-to-end services te omvatten. Op maat gemaakte Dell VDI-oplossingen zijn ontworpen om het succes van IT te bevorderen.

U kunt kiezen uit verschillende datacenterhardware en vooraf geteste softwareopties (Citrix® VMware® Microsoft® of Wyse vWorkspace) die voor u werken, zodat u successen kunt behalen:
 • Snel schalen. Dell cloud client-computing VDI-oplossingen zijn eenvoudig te plannen, implementeren, uit te voeren en te schalen.
 • Bied uw werknemers meer mogelijkheden dankzij meer mobiliteit.
 • Optimaliseer IT-bronnen door vereenvoudigde planning, installatie, beheer en bediening.
 • Verbeter beveiliging door versterkte databescherming in zowel het datacenter als uw eindpuntapparaten.
 • Beheer de totale kosten van uw bedrijf beter.
Dell Wyse Datacenter oplossingen zijn ontworpen om te integreren met uw bestaande omgeving en bieden bovendien een reeks platforms voor desktopvirtualisatie. U kunt kiezen uit end-to-end oplossingen die door partner gevalideerde referentiearchitecturen gebruiken en op maat gemaakte omgevingen voor desktopvirtualisatie.

Wyse Datacenter for Citrix XenDesktopWyse Datacenter for Citrix XenDesktop 

Een beheerbare, eenvoudig te implementeren oplossing voor Citrix XenDesktop met geweldige prestaties, vooral voor grafische applicaties. Wyse Datacenter for VMware Horizon 6 met View™Wyse Datacenter for VMware Horizon 6 met View™

Een desktopvirtualisatie/VDI-oplossing die geschikt is voor zowel kleine testprogramma's als grote implementaties.

 

Wyse Datacenter for Microsoft VDI en vWorkspace Wyse Datacenter for Microsoft VDI en vWorkspace

Maakt het mogelijk om de storagekosten omlaag te brengen met ingebouwde technologie voor deduplicatie en Storage Spaces van Microsoft, in combinatie met de schaalbaarheid en flexibiliteit van Wyse vWorkspace.


Wyse Datacenter for VMware Horizon DaaS™Wyse Datacenter for VMware Horizon DaaS™

Met deze complete oplossing kunnen serviceproviders een as-a-service infrastructuur met vereenvoudigde licenties, storage en end-to-end bewaking implementeren.Neem contact op met een Dell Cloud Client-Computing specialist en ontdek hoe eenvoudig het is om beveiliging te garanderen, IT te beheren en uw gebruikers betrouwbare flexibiliteit te bieden.
Neem contact op met
 1. Services

  Een werkelijk objectieve, rendabele benadering van IT-services. Omdat we geen bedrijfsspecifieke, oudere hardwarearchitecturen hoeven te beschermen, zijn al onze producten gebaseerd op open architecturen en x86-ontwerpprincipes.

 2. Dell storage, bescherming en beheer van data

  ProSupport voor bedrijven

  Onze zeer ervaren experts en softwareopties leveren de beste tech-to-tech-support voor uw hardware.