|

Ons team | Aisling Keegan

Ons team | Aisling

Wanneer ben je bij Dell begonnen en welke functies heb je inmiddels bekleed?

Ik ben in 1999 bij Dell begonnen en heb sindsdien enkele leidinggevende functies op verkoopgebied bekleed in de sectoren CSMB en PLE. Momenteel ben ik Algemeen en Uitvoerend Directeur van Preferred Accounts in het Verenigd Koninkrijk.

Welke verantwoordelijkheden behoren tot je huidige functie?

In mijn huidige functie ben ik verantwoordelijk voor het aansturen van een team van ruim 100 verkoopprofessionals dat werkt aan de transformatie van onze marktintroductiestrategie voor grote bedrijven.

Hoe zou je de bedrijfscultuur van Dell omschrijven?

Ik zou de bedrijfscultuur omschrijven als een boeiende, ondersteunende omgeving met volop energie waarin interne en externe relaties worden opgebouwd die gekenmerkt worden door een open houding, directe communicatie en een hoge vertrouwensband.

Wat moeten mensen die hier graag zouden komen werken absoluut weten?

Dell is een geweldig klantgericht bedrijf dat voortdurend rekening houdt met de belangen van de werknemers. Het is een bedrijf dat talent herkent en zijn mensen voortdurend ondersteunt en stimuleert om zich te ontwikkelen.

Waarom blijf jij bij Dell werken?

Door de positieve, echte leiderssfeer, de teams waarmee ik samenwerk, de constante ondersteuning tijdens de afgelopen tien jaar en de open omgeving.

Wat is de positieve invloed die je hebt gemerkt door de strategiewijziging van Dell?

We hebben slimme overnames gedaan en nieuwe capaciteiten ontwikkeld en zodoende hebben we onze portfolio kunnen uitbreiden. We kunnen nu consistent en gericht totaaloplossingen leveren aan onze klanten.

Hoe help je klanten om te groeien en succesvol te zijn?

Ik coach de verkoopteams aan de hand van de methode “Creating Customer Value” (Waarde voor de klant creëren). Hierdoor krijgen ze een goed beeld van het bedrijf van de klant en de problemen waar deze tegenaan loopt. Zo kan Dell de juiste oplossing op maat maken en de klant weer op gang helpen.

Hoe onderscheidt Dell zich als populaire werkgever?

Dell geeft echt om zijn klanten en werknemers. Het bedrijf helpt deze twee partijen om successen te behalen en creëert constant meerwaarde voor hen.

Beschrijf je ervaring bij Dell ervaring in 5 woorden.

Een buitengewoon boeiende en prettige ervaring.

Vacatures bij Dell
Ontdek de Dell locaties wereldwijd
Explore our locations

Verwante Videos

 • Verwijderen CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Verwijderen careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10