|

Ons team | Leonor Corradine

Ons team | Leonor

Wanneer ben je bij Dell begonnen en welke functies heb je inmiddels bekleed?

In 2003 ben ik bij Dell begonnen als lid van het opstartteam voor Panama. Ik begon bij de Americas Transactional Group als verkoopmedewerker voor het Employee Purchase Program, en groeide door tot mentor, kwaliteitstrainer en werd vervolgens manager voor verkoopondersteuning.

In 2006 stapte ik over naar Relationship als ISM voor het Engelssprekend Caraïbisch gebied. In 2009 zette ik het ontwikkelingsteam voor GFS (Global Financial Services) op en in augustus 2011 ging ik de uitdaging aan om onze GFS-site in Panama te leiden.

 

Welke verantwoordelijkheden behoren tot je huidige functie?

Een inspirerend leider zijn en resultaten boeken via mijn managementteam zijn mijn belangrijkste verantwoordelijkheden. Samen moeten we van de ruim 75 werknemers een topteam maken.

De GFS-functies die onder mijn verantwoordelijkheid vallen, zijn inningen, kredieten, inkomstenservices, vrijgeven van orders zonder bijzondere voorwaarden, fraude en de crediteurenadministratie.

Ik vertegenwoordig Panama ook in het wereldwijde initiatief GFS People Center of Competence, ik ben kernlid van de Panama Finance Site Council en geef leiding aan het Events Committee van Wise Panama. Daarnaast maak ik me hard voor Make a Difference.

Hoe zou je de bedrijfscultuur van Dell omschrijven?

Fantastisch! Je merkt het verschil pas wanneer je niet meer bij Dell werkt. Begin 2008 heb ik mijn baan bij Dell ingeruild voor een interessante kans ergens anders, maar kort nadien besefte ik dat het succes van Dell aan mij voorbij ging. Binnen de bedrijfscultuur van Dell krijg je de kans om jezelf te ontplooien en alle mogelijkheden ten volste te benutten.

Wat moeten mensen die hier graag zouden komen werken absoluut weten?

De mogelijkheden zijn eindeloos en als je goed presteert, word je beloond met kansen om te groeien. Dell waardeert je inzet en loyaliteit en investeert als dank in jou. Bovendien geeft Dell om de samenleving, onze kinderen en de aarde.

Waarom blijf jij bij Dell werken?

Ik vind mijn baan geweldig. Elke dag krijg ik weer nieuwe energie. Ik ben trots dat ik het in me heb om het verschil te maken. Uit de langdurige relaties die ik heb opgebouwd, zijn samenwerkingsverbanden ontstaan, en de waardering van mijn team maakt het nog meer de moeite waard. Onze managers laten op een fantastische manier weten dat ze onze inspanningen waarderen.

Wat is de positieve invloed die je hebt gemerkt door de strategiewijziging van Dell?

Dell zet voldoende middelen in om te zorgen dat elke werknemer op de hoogte blijft. Het is fantastisch dat we getuigenissen horen van werknemers van over de hele wereld die dezelfde doelstellingen nastreven en net als wij dat stapje extra zetten. Ik ben trots dat ik deel uit mag maken van dit geweldige bedrijf.

Hoe help je klanten om te groeien en succesvol te zijn?

In elke functie die ik bij Dell heb uitgeoefend, heb ik de kans gekregen om klanten succesvol te maken: zowel via rechtstreeks contact met klant waarin ik met de juiste oplossingen voor hun behoeften kwam, als op de achtergrond waar ik onze interne zakenpartners ondersteunde, zodat zij op hun beurt de klanten van Dell van dienst konden zijn. Elke werknemer bij Dell heeft de belangrijke taak om onze klanten te helpen. Daar draait het om in onze bedrijfscultuur. Ik heb een belangrijke rol gespeeld door gewoon volgens de bedrijfscultuur van Dell te handelen.

Hoe onderscheidt Dell zich als populaire werkgever?

Je krijgt de kans om een belangrijke rol te spelen binnen een berekende strategie onder leiding van inspirerende leiders die om je geven, je vertrouwen en jou mogelijkheden bieden.

Beschrijf je ervaring bij Dell ervaring in 5 woorden.

Lovend, verhelderend, lonend, voldoening en dynamisch.

Featured video: Leonor

Our People | Leonor

'I believe every Dell employee has a protagonist role in helping our customers, isn’t that what our purpose is all about? I’ve played a key role just by living Dell’s purpose!'

Vacatures bij Dell
Ontdek de Dell locaties wereldwijd
Explore our locations

Verwante Videos

 • Verwijderen CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Verwijderen careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10