|

Onze werkplek

De werkplek ontwikkelen.

Blije mensen leveren betere resultaten. Ze leveren niet alleen het gemiddelde productiviteitsniveau, maar ze hebben ook meer inspiratie, zijn meer betrokken en beter voorbereid om innovatie te leveren. Bij Dell streven wij ernaar om alles in het werk te stellen om de werkervaring van al onze teamleden te verbeteren. Het bieden van mogelijkheden voor flexibel werken beschouwen wij als een van de beste oplossingen hiervoor.
Zoek nu naar flexibele banen bij ons (in het Engels) ›

We zijn verbonden

In de technologiesector weten wij precies hoe snel de wereld verandert. Wij hebben geleerd snel in te spelen op die veranderingen. Alleen zo kunnen wij onze voorsprong behouden en blijven groeien. Op dit moment zijn we het conventionele kantoormodel opnieuw aan het bekijken en werken wij met onze teamleden samen aan de beste volgende stap. Wij bieden teamleden diverse mogelijkheden voor een 'Connected Workplace', zodat ze hun potentieel ten volste kunnen benutten.

Vacatures bij Dell
Ontdek de Dell locaties wereldwijd
Explore our locations
Connected Workplace-programma

Lever het beste werk, op jouw manier.

Flexibiliteit is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsstrategie van Dell. Het stelt ons in staat het beste talent aan te trekken. Het is een mogelijkheid om veranderingen in culturele normen, leiderschapsgedrag en werkprocessen te realiseren voor zowel werknemers als het hele bedrijf, en een nieuw inzicht in werk te krijgen op het gebied van hoe, waar, en wanneer er wordt gewerkt.

Connected workplace is een onderdeel van onze People Strategy en moedigt werknemers aan nieuwe manieren van werken te vinden en is gericht op het behalen van bedrijfsresultaten in plaats van te kijken waar wordt gewerkt. Via ons Connected Workplace-programma kunnen geselecteerde teamleden een werkstijl kiezen die het beste aansluit op hun werk- en privéleven. De opties voor flexwerken via Connected Workplace zijn als volgt:

  • Mobiel (telewerken): Je voert een tot vier dagen per week fulltime werkzaamheden uit op een locatie buiten het kantoor volgens een vastgelegd, doorlopend werkschema of afspraak.
  • Werken op afstand: Je voert al je werkzaamheden fulltime uit op een locatie buiten het kantoor (je hebt dus geen vaste werkplek op kantoor).

Als mobiel of extern werken voor jou niet gaat, zijn er andere flexwerkmogelijkheden beschikbaar die aan jouw behoefte worden aangepast, zoals flextijd, parttime, functiedeling of een korte werkweek.

Flexibele werkomgevingen helpen bij het behoud van natuurlijke bronnen, verlagen het energieverbruik, verminderen vervuiling als gevolg van vervoer, bevorderen de openbare veiligheid en verminderen de druk op vervoersystemen. Het zorgt er ook voor dat wij onze kantoorruimte optimaal kunnen benutten, teamleden kunnen laten werken waar en wanneer zij op hun productiefst zijn en onze bedrijfskosten en impact op het milieu minimaliseren.

We begrijpen dat tools, technologie en training voor een extern of mobiel team onmisbaar zijn om persoonlijk contact te kunnen onderhouden, sterke teams op te bouwen en een team te beheren dat over de hele wereld is verspreid. Om deze reden blijven wij investeren in voor teamleden toegankelijke bronnen, zoals virtuele trainingen en een betrouwbare IT-infrastructuur en moedigen wij teamleden aan deze te gebruiken.

Diverse en betrokken werkplek

Bij Dell zien we dat de wereld waarin wij zakendoen zich blijft ontwikkelen. Wij begrijpen dat het beheren van diversiteit en het vechten voor een betrokken bedrijfscultuur essentieel is voor ons gezamenlijke succes. Om blijvende relaties op te bouwen moeten we een uitnodigende werkplek creëren waar mensen van allerlei achtergronden samenkomen om hun beste werk te leveren. Door deze individuele verschillen te omarmen en ze actief te gebruiken, zijn we in staat het volle potentieel van ieder teamlid te benutten, innovatie te stimuleren en te zorgen voor een omgeving waar ons wereldwijde team hun beste werk kan verrichten en aan de verwachtingen van onze klanten kan voldoen.

Twee manieren waarop we onze inzet voor betrokkenheid benadrukken:

Werknemersgroepen
Werknemersgroepen (ERG's) creëren een platform om te netwerken, leiderschap te ontwikkelen, kansen te bieden voor vrijwilligerswerk in de gemeenschap en manieren om zakelijke resultaten te bevorderen. Dell heeft ERG's die zich richten op: vrouwen, Amerikanen van Afrikaanse komaf, Amerikanen uit Latijns-Amerika, Aziatische Amerikanen, LHBT, handicaps, generaties, milieu, veteranen, culturele diversiteit en ons externe team.

Training over cultureel bewustzijn

Als onderdeel van onze inzet om ervoor te zorgen dat onze teams over de hele wereld elkaar respecteren en waarderen, laten we al onze teamleden een training over cultureel bewustzijn volgen. Deze trainingen stimuleren een sterk gevoel van zelfbewustzijn. Door een betrokken werkplek te creëren worden teamleden zowel blootgesteld aan gedrag dat de productiviteit bevordert als aan gedrag dat de productiviteit belemmert. Tevens krijgen ze tools in handen waarmee ze elkaar kunnen stimuleren om samen te werken.