|

Ons team

Het team van Dell

We zijn misschien wat bevooroordeeld, maar onze teamleden zijn de meest geweldige mensen die je maar kunt treffen. Aan hun talent en inzet danken we ons succes en wanneer zij echt ergens hun zin op zetten, krijgen ze alles voor elkaar. Wij zijn erg dankbaar dat ze zich willen blijven inzetten om de best denkbare werkomgeving voor ons wereldwijde team te creëren.

Stimuleer buitengewone ideeën. Bundel de krachten.

Voor het ontwikkelen van nieuwe ideeën en innovatie is het van essentieel belang dat diversiteit vertegenwoordigd is in het personeelsbestand. Alleen de kracht van diversiteit kan ons helpen om onze doelstelling, het verbeteren van mensenlevens door middel van technologie, waar te maken. Eerst moeten we mensen en hun waarden, levensstijl en dromen leren begrijpen, zodat we een manier kunnen vinden om hen te helpen groeien en bloeien.

De People Strategy van Dell is ontworpen om de grootste talenten van over de hele wereld aan te trekken en onze klanten, bedrijven en teamleden baanbrekende prestaties te bieden. We willen ervoor zorgen dat Dell een aantrekkelijke bestemming is, waar teamleden zich gewaardeerd, betrokken en geïnspireerd voelen om hun beste werk te leveren.

Onze teamleden ondersteunen:

 • door in dienst nemen (relaties met universiteiten en scholen). Bij Dell willen we de beste en slimste mensen aantrekken, zodat we 's werelds beste technologie kunnen ontwikkelen om het potentieel van mensen te ontplooien.
 • middels een Connected Workplace. Connected Workplace is een strategisch bedrijfsinitiatief om een zeer mobiele, op samenwerking gerichte en flexibele werkomgeving te creëren.
 • door training en ontwikkeling van leiders. We moedigen doorlopende leertrajecten en ontwikkeling aan via verschillende leermethoden.
 • door werknemersgroepen (ERG's). We hebben elf ERG's waar alle teamleden zich bij kunnen aansluiten om te netwerken, vaardigheden te ontwikkelen en iets terug te doen voor de gemeenschap.
 • door erkenning als populaire werkgever. We voelen ons vereerd dat we geprezen worden voor onze samenwerking met diverse gemeenschappen.
 • via Vertel het Dell. Vertel het Dell is belangrijk voor onze bedrijfscultuur. We willen dat alle teamleden inspraak hebben op de manier waarop we over de hele wereld met elkaar omgaan.
Vacatures bij Dell

Verwante Videos

 • Verwijderen CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4