|

Dell Financial Services (DFS)

Velkommen til Dell Financial Services (DFS)

Finansiering er ikke mere blot et værktøj, som du bruger til at købe det IT-udstyr, du har brug for, bevare kapital og kontrollere udgifter. Nu hjælper finansiering fra Dell Financial Services organisationer med at accelerere forretningstransformation ved at opbygge konkurrencefordele, udforske nye veje til markeder og fremtidssikret arbejdskraft.

contact
Velkommen til DFSVelkommen til DFS

Velkommen til aktiverende transformation.

Dell Financial Services har den mest omfattende globale IT-finansieringsportefølje i industrien. Med næsten 20 års erfaring og ti tusinde kunder i over 50 lande giver Dell Financial Services et unikt perspektiv til markedet ved at kombinere en omfattende og enestående viden om finansiering med en dybdegående IT-ekspertise, hvilket resulterer i teknologiske investeringer på 6 millioner dollar om året.

Dell Financial Services giver fordele og muligheder, der gør det lettere for dig at bruge finansieringsprocesser og transformere din forretning:

- IT finansieringsekspertise
Kombinationen af finansieringskonsulenter og det at være en del af Dell EMC giver en unik dybdegående forståelse af IT-miljøet.

- Master Lease Agreement (MLA)
En MLA reducerer betydeligt administrationsudgifter og giver mulighed for køb af IT-udstyr med en enkelt aftale, uden genforhandling af vilkår og betingelser og med en enkelt regning pr. måned for alle aftaler. Mere (På engelsk)

- European/Global Master Lease Agreement (EMLA/GMLA)
Ud over MLA fordele kan kunder med en multinational tilstedeværelse nyde gavn af vores European Master Lease Agreement (EMLA) for en europæisk dækning eller Global Master Lease Agreement (GMLA) for en global dækning med henblik på at strømline og forvalte mange forskellige hardware- og software-leasingaftaler gennem en unik ramme-leasingaftale. Mere (På engelsk)

- End-to-end-service
En enkelt løsning for alle dine IT-finansieringsbehov, som dækker hardware, software og service fra Dell EMC og andre fabrikanter eller sælgere.

- Selvbetjeningsfaciliteter
En online portal med 24/7 adgang til alt det, du har behov for til at forvalte din Dell Financial Services-konto. Mere (På engelsk)

- Transparens
Alle vilkår og betingelser, priser, gebyrer og omkostninger er detaljeret i leasingaftalen og eventuelt ekstra tjenester er specificeret på vores websted. Se Fortrolighed og ressourcer-fanen

- Valgmuligheder ved afslutning på leasingaftale
Let afslutning på leasingaftale med seks måneders varsel og valgmuligheder, som omfatter videreførelse, returnering og køb af udstyr i forhold til type kontrakt. Mere (På engelsk)

- Bortskaffelse af udstyr
Sikker bortskaffelse af udstyr og genbrug, som lever op til miljøforskrifter.

Dell Financial Services løsninger er udviklet til at give dig frihed til at købe og implementere de rigtige teknologiløsninger her og nu, og ikke kun når budgettet tillader det.

Dell Financial Services kerneløsninger:
Som et af de største teknologifinansieringsfirmaer tilbyder Dell Financial Services det største udvalg af finansieringsløsninger, inklusiv fair markedsværdi (FMV) aftaler, leasing, finansiel leasing, lån og leje med forkøbsret, plus en portefølje med OpenScale betalingsløsninger for ultimativ fleksibilitet. Dell Financial Services er det eneste firma, der er i stand til at tilbyde en end-to-end løsning på tværs af Dell, Dell EMC og VMware ud over produkter fra andre fabrikanter eller sælgere.

 
Fair Markedsværdi-leasingFair Markedsværdi-leasing

En mulighed for at købe IT-hardware, samtidig med at du kun betaler for brugen af udstyret og ikke for ejerskabet over det. I slutningen af leasingaftalen kan du vælge at returnere teknologien og friske den op, videreføre brugen eller købe udstyret. Denne løsning betyder, at du ofte ender med at betale mindre end kontantprisen.

Se løsningerne


PC-as-a-ServicePC-as-a-Service (På engelsk)

Leverer single-source design, implementering, forvaltning og support for de sidste nye Dell desktops og laptops, alt sammen til en enkelt, forudselig og overkommelig pris pr. sted pr. måned.

Se infografik        Se animation


 006 Lease006 Lease (På engelsk)
Vores 006 leasing model giver Jer mulighed for at erhverve den helt rigtige Dell EMC storage løsning nu, med betalinger udskudt i 6 måneder + 6 måneders gratis vedligeholdelse af hardware og software.

Se løsningen         Se animation

OpenScale BetalingsløsningerOpenScale Betalingsløsninger

Seks modulopbyggede, fleksible forretningsløsninger, som tilpasser betaling efter din implementering og anvendelse for at give dig mulighed for at have den teknologi, du har behov, uden finansielle restriktioner.

Se løsningen        Se animation (På engelsk)Provision and PayProvision and Pay (På engelsk)

Installér teknologien nu og betal over tid, på basis af din implementeringsplan.

Se løsningen       Se animation


Pay as you growPay As You Grow (På engelsk)

Implementér den komplette løsning til dine fremtidige behov nu og betal over tid på basis af din forudsete anvendelse, med den mindste betaling år 1 og en stigende betaling år 2 og 3.

Se løsningen        Se animation


Flex on DemandFlex on Demand (På engelsk)

Giver dig mulighed for at installere den teknologi, du har brug for i fremtiden og betale over tid på basis af den faktiske anvendelse med faste betalinger for den teknologi, som du allerede bruger, plus variable betalinger for den ekstra teknologi, efterhånden som du tager den i brug.

Se løsningen       Se animation

 
TilbudTilbud

Gå ikke glip af det – få den rigtige teknologi her og nu og med nogle fantastiske Dell Financial Services aftaler!

Se på nogle af vores seneste Tilbud

Fair Markedsværdi-leasingtilbud

Fair Markedsværdi-leasingtilbud

Fair Markedsværdi-leasing er først og fremmest udviklet til
kunder, som ønsker opfriskning af deres IT, og den giver
de laveste månedlige lejebetalinger for hardwarefinansiering.

I slutningen af leasingaftalen kan du returnere udstyret eller vælge at forlænge leasingaftalen.

 • 87 % Total Cost of Ownership
 • 12 kvartalsbetalinger
 • Værdi: 33.000 DKK – 3.300.000DKK
 • Til rådighed på kundeløsninger, servere og netværk.
    
 • 100% Total Cost of Ownership
 • 16 kvartalsbetalinger
 • Vaerdi: 33.000 DKK – 3.300.000DKK
 • Til rådighed på kundeløsninger, servere og netværk.
   eller

For et system, der koster 100.000 DKK, vil du for eksempel betale 12 kvartalsbetalinger
på 7250 DKK, hvilket resulterer i en samlet leje på 87000 DKK og en TCO på kun 87%.

Promoción de arrendamiento financiero a bajo coste

Leasingtilbud med lav finansieringssats  

Den er primært designet til kunder, som ønsker at eje deres udstyr,
og til hardware, som er beregnet til at blive brugt over et bestemt tidsrum.
I slutningen af leasingperioden er det muligt at købe udstyret.

 • Exceptionel lav sats på 1,75%
 • 12 kvartalsbetalinger fordelt over 3 år eller 16 kvartalsbetalinger fordelt over 4 är
 • Værdi: 33.000 DKK – 3.300.000DKK
 • Til rådighed på kundeløsninger, servere, opbevaring og netværk.

 

Disse tilbud er gældende indtil 4. August 2019 Ikke alle kunder kan opnå denne lave finansieringssats. Tilbuddet kan blive ændret uden varsel og afhænger af produktets tilgængelighed, berettigelse,godkendelse af kredit og udfyldelse af udleveret dokumentation, og det skal accepteres af Dell Financial Services.

Med ti tusind kunder spredt over 50 lande i hele verden har Dell Financial Services ydet løsninger til organisationer i så godt som alle industrisektorer, fra produktion til sundhedspleje, fra design til ingeniørvirksomhed, fra uddannelse til sport.

Casestudier

Her er nogle casestudier af kundeorganisationer af forskellige typer og størrelser:
Klik her for at læse PDF

 1. Klik her for at læse PDF

  Storbritannien - uddannelse (På engelsk)

  Finansiering giver grønt lys for ENORMT projekt!
  Stonyhurst College havde brug for en IT-infrastruktur, der kunne understøtte moderne undervisnings- og læringsmetoder og samtidig levere internetadgang til studerende, personale og kunder på skolens 30 hektar store område.

 2. Klik her for at læse PDF

  Storbritannien – uddannelse (På engelsk)

  Hjælper QMUL med at sikre sin plads blandt de bedste universiteter i verden!
  Londons Queen Mary University giver de studerende en bedre studieoplevelse takket være enheder med touchskærm og forbedrer samtidig budgeteffektiviteten med Dell Financial Services

 3. Klik her for at læse PDF

  Storbritannien – uddannelse (På engelsk)

  Dell EMC hjælper Dundee University med at holde førerpladsen som højest rangerende universitet i Skotland
  Universitetet har kunnet maksimere sit budget ved at arbejde med Dell Financial Services (DFS). Universitetet har udrullet den Dell EMC-løsning, der var nødvendig for, og samtidig taget hensyn til alle begrænsninger af eksisterende ressourcer.

 4. Klik her for at læse PDF

  Frankrig – sundhedsvæsen (På engelsk)

  Gør det muligt for fysioterapeuter at opnå omkostningseffektiv adgang til platformen MediMoov.
  NaturalPad i Frankrig lancerer den interaktive spilleplatform MediMoov til at hjælpe med at rehabilitere folk med neurologiske og motoriske lidelser, mens fysioterapeuter tilbydes mere overkommelig leasing

 5. Klik her for at læse PDF

  Tyskland – teknologi (På engelsk)

  Realisering af en 140 gange bedre ydeevne end de nærmeste konkurrenter Oracle og HP.
  EXASOL driver vækst internationalt og hjælper kunder med at forkorte deres egne kunders beslutningstid og forøge salg med verdens hurtigste in-memory-databaseapparat

 6. Klik her for at læse PDF

  Tyskland – professionelle services (På engelsk)

  Stor serviceleverandør skærer ned på prisen for succes.
  Serviceleverandør af bygnings- og tekniske faciliteter forbedrer anvendelsen med 20 procent og sænker omkostninger med op til 30 procent ved at undgå gennemgående opgraderinger med stakket være skalerbar storage.

Nyheder

Sådan får du din teknologi til at matche med din økonomi; se artiklen fra Finance Digest her (På engelsk)


Dell Financial Services Fortrolighed
Læs vores fortrolighedserklæringer

 1. Klik her for at læse PDF

  Implementering af en effektiv server-livscyklusstrategi for at minimere udgifter (På engelsk)

  Denne IDC hvidbog præsenterer de vigtigste finansielle fund i en dybdegående forskning om udgifter i forbindelse med x86 serveres livscyklus, sammenligning af køb med leasing, inklusiv anskaffelse, implementering, support og udgifter i forbindelse med nedtagning.

 2. Klik her for at læse PDF

  PC-Leasing og finansiering: Fordele for virksomheder, som fortsætter en PC-leasingstrategi (På engelsk)

  Denne hvidbog fra IDC udforsker ”leje versus køb” og viser, hvordan en leasingstrategi kan give 24 % besparelser på PC-udgifter over seks år, og med to PC-generationer.

 3. Klik her for at læse PDF

  Dell Financial Services infografik (På engelsk)

  Denne enkle infografik giver dig en umiddelbar oversigt over fordele ved finansiering.

 4. Klik her for at læse PDF

  Dell Financial Services - Den rigtige teknologi, med det samme

  Denne enkle tosidede oversigt opstiller fordelene ved finansiering for beslutningstagere.

 5. Klik her for at læse PDF

  Dell Financial Services - Derfor er PC-finansiering godt for din forretning

  Et kortfattet resumé over hvordan finansiering af dine PCer kan forenkle din budgettering.

 6. Klik her for at læse PDF

  Dell Financial Services - Forvaltning af livscyklus for virksomhedsteknologi på en nem måde

  Hvordan finansiering kan blive din virksomheds IT-forvaltningsværktøj. Vort engagement i transparens og åbenhed starter her.

Vort engagement i transparens og åbenhed starter her.

Hos Dell Financial services, er vi engageret i databeskyttelse og i at være transparente og åbne med alt det, vi gør. Du kan se detaljer nedenfor.

Administrationsgebyrer
En enkelt oversigt over Dell Financial Services admin gebyrer.
Download


Leasing og finansiering ydes til kvalificerede erhvervskunder af Dell Bank International d.a.c., som handler som Dell Financial Services (DFS) på Innovation House, Cherrywood Science & Technology Park, Cherrywood, Dublin 18, Ireland og er reguleret af Central Bank of Ireland. Visse tilbud er muligvis ikke tilgængelige eller kan variere i forhold til land. Tilbuddet kan blive ændret uden varsel og afhænger af produktets tilgængelighed, berettigelse, godkendelse af kredit og udfyldelse af udleveret dokumentation, og det skal accepteres af DFS. Dell EMC og DELL EMC logo er varemærker af Dell Inc.