|

Dell og Windows 8

Windows 8
Hvad er nyt i Windows 8.1 til virksomheder?

Bedre it-kontrolelementer

Bedre it-kontrolelementer

 

Nem styring: It-afdelingen kan kontrollere layoutet på startskærmen på virksomhedens enheder for at sikre, at der er nem adgang til vigtige apps. It-afdelingen kan også forhindre brugere i at tilpasse deres startskærmbillede for at sikre ensartethed på tværs af individuelle arbejdsgrupper eller hele virksomheden.
Wi-Fi Direct™-udskrivning

 

Netværkstreamning: Opret forbindelse til Wi-Fi Direct™-printere uden at skulle tilføje flere drivere eller mere software til Windows 8.1 ved at danne et peer-to-peer-netværk mellem enheden og printeren.
Wi-Fi Direct™-udskrivning

Oprindelig trådløs Miracast-skærm

Oprindelig trådløs Miracast-skærm

Tilslutning uden ledninger:
Præsenter dit arbejde trådløst. Du skal blot projicere dine medier til en Miracast-aktiveret projektor eller anden enhed via Wi-fi Direct med nærfeltskommunikation.


Automatisk udløst VPN

 

Nemt at logge på: Med den nye understøttelse til et bredere udvalg af VPN-klienter i både Windows og Windows RT enheder kan du nu automatisk udløse VPN-forbindelser via en app. Windows 8.1 beder dig automatisk om at logge på med et enkelt klik.
Automatisk udløst VPN
MalwaremodstandMalwaremodstand

 

Windows overvågningsfunktion: Defender, Microsofts gratis antivirusløsning i Windows 8.1, omfatter nu overvågning af netværksadfærd for at registrere og stoppe afvikling af kendt og ukendt malware. Internet Explorer kan scanne binære udvidelser (f.eks. ActiveX) ved hjælp af antimalwareløsningen, før den potentielt skadelige kode afvikles.

Funktioner på stationære pc'er

Funktioner på stationære pc'er

 

Med hurtig adgang til knappen Start, der nu er på proceslinjen, kan du komme i gang med det samme. Vælg mellem en ny, stor farvepalette til din startskærm, herunder animerede valgmuligheder, eller spring helt over startskærmen, og start skrivebordet eller dine apps med det samme.

 

Sådan går du direkte til skrivebordstilstanden, når du starter din enhed:

 

1. Mens computeren er i skrivebordstilstanden, skal du højreklikke på proceslinjen og vælge egenskaber. (Hvis du har en berøringsskærm, skal du trykke på Windows logoet i flere sekunder). Dette åbner dialogboksen for proceslinjen og navigationsgenskaberne.

 

2. Vælg fanen "Navigation".

 

3. Under sektionen med startskærmen skal du markere "Go to desktop instead of start when I sign in".

 

4. Vælg "Apply".

Nye Dell-produkter til virksomheder


Dell Windows 8-virksomhedstablet, Ultrabook, All-in-One, multi-touch-skærm, touchpad etc.Latitude™ 10 tablet-pc
Med denne alsidige tablet er du i gang med det samme. Latitude 10 byder på sikkerhed og administration i virksomhedsklassen. Dens samarbejdsfunktioner og fleksible docking gør dig effektiv, uanset hvor du er.
Windows 8
Robust erhvervsdesign med servicemulighed
Sikkerhed, administration og support i virksomhedsklassen

Få mere at vide >

OptiPlex 9010 All-in-One med berøringsfunktion

Forny dit skrivebord med en stærk multimediemaskine i et elegant all-in-one-design. Oplev berøringsskærmens bekvemmelighed med funktioner til enkel administration.
Windows 8
23" berøringsskærm
Intel® vPro teknologi

Få mere at vide >
OptiPlex 9010 All-in-One
Latitude 6430u Ultrabook™
Latitude 6430u Ultrabook™

Opnå den sikkerhed, service og kontrol, som din virksomhed har brug for, med den nye Latitude 6430u Ultrabook™. (Ikke tilgængelig med berøringsfunktionalitet).
 Windows 8
Ultraslankt design
 Stor batterikapacitet

Få mere at vide >

Konvertibel XPS Ultrabook™

Udvisk grænserne mellem arbejde og underholdning med den nye XPS 12. Denne konvertible Ultrabook™ omdannes nemt fra tablet-pc til bærbar pc, så du kan arbejde og spille på dine egne betingelser.
Windows 8
Innovativt og solidt design med fliphængsel
12,5" skærm i fuld HD på 400 nit

Få mere at vide >
Konvertibel XPS Ultrabook™

Relaterede produkter


Dell S2340T 23Dell S2340T 23" multi-touch-skærm
Få mest muligt ud af Windows 8 med denne nye multi-touch-skærm.
Registrerer op til 10 berøringspunkter samtidigt
Stativ med flere positioner
Integreret kamera, mikrofon og højttalere

Få mere at vide > 
Dell Windows 8-touchpadDell Windows 8-touchpad
Med den nye Windows 8-touchpad kan du arbejde direkte med din Dell-pc uden berøringsfunktionalitet.
Stryg med fingeren fra kant til kant
Berøringsfunktionalitet med fire fingre
Trådløs tilslutning
Få mere at vide > 
Windows Server 2012Windows Server 2012
Optimer dit datacenter med Windows Server 2012, der er udviklet til at hjælpe din virksomhed med at få fuldt udbytte af Windows 7- og Windows 8-systemer.
Få mere at vide > 


Services

  

Nem migrering for din organisation: Windows XP tidsalderen er ved at slutte, så når du er klar til at migrere til Windows 7 eller Windows 8.1, kan du regne med Dell som din strategiske partner. Hvorfor?
  • Vi er den førende Windows 8 Enterprise partner på verdensplan, når det gælder implementering, og vi bruger vores erfaring til at lette din overgang.
  • Vi kan reducere implementeringsomkostningerne med vores unikke Optimized Deployment Service Framework
Virksomhedskunder kan bruge vejledningen til ren installation ved opdatering til Windows. 8.1. Det kan også blive nødvendigt med driveropdateringer. Besøg //support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/kcs/document?docid=625361  for at få detaljerede anvisninger om, hvordan du opgraderer dit Windows 8-system til Windows 8.1.

Prisbelønnet service

  

Dell Services har modtaget to priser på det amerikanske markedet, herunder prisen U.S. Windows Partner of the Year 2013 og, for andet år i træk, prisen U.S. Windows Deployment Partner of the Year for 2013. Dells patenterede metoder og årtiers erfaring med implementering af Windows-systemer i hele verden hjælper kunderne med at opnå en hurtig, sikker og prisgunstig transformering til Microsofts nye moderne operativsystemer.

Nye funktioner i Windows 8

Hvad er Amuletter?

Amuletter er et sæt af funktioner, som er placeret i startskærmen. For at åbne menuen Amuletter kan du stryge indad fra højre kant af skærmen. Hvis du bruger en mus, skal du pege øverst til højre på skærmen og derefter flytte musemarkøren nedad. Hvis du bruger en touchpad med multifunktion, skal du placere din finger til højre for touchpad'en og stryge til venstre på touchpad'en. Amuletter omfatter Søg, Del, Start, Enheder og Indstillinger

De grundlæggende ting – Start, Søg, E-mail, Sluk, Kontrolpanel

Hvor er knappen Start eller menuen Start?

Startskærmen erstatter menuen Start i Windows 8. Du kan fastgøre programmer, kontaktpersoner og websteder til Start for at få nem adgang til det, du bruger mest. Alle dine programmer – både programmer, du installerer fra Windows Store, og andre programmer – er tilgængelige fra startskærmen. Du kan arrangere, gruppere og navngive kategorier af programmer. Fliser og beskeder viser, hvad der er nyt, så du kan få vigtige oplysninger og opdateringer med det samme.

Du kan nemt få adgang til Start ved hjælp af Windows-tasten Windows på tastaturet. Du kan også gå til startskærmen ved at stryge indad fra højre kant af skærmen og trykke på Start-amuletten eller ved at pege øverst til højre på skærmen og derefter vælge symbolet Start – eller, hvis du bruger en touchpad med multifunktion, placere din finger til højre for touchpad'en, stryge til venstre på touchpad'en og vælge Start).

Brug af programmer

Hvordan kan jeg fastgøre et program til Start?

 

  1. Stryg indad fra højre kant af skærmen, og vælg derefter Søg.
    (Hvis du bruger en mus, skal du pege nederst til højre på skærmen og derefter vælge Søg. Hvis du bruger en touchpad med multifunktion skal du placere din finger til højre for touchpad'en og trække til venstre på touchpad'en og derefter vælge Søg).
  2. Vælg det programikon, du vil fastgøre.
  3. Træk ned på ikonet (eller højreklik). Derefter vises en markering på ikonet.
  4. Nederst på skærmen vises valgmuligheden Fastgør dette program.
  5. Vælg Fastgør for at fastgøre programmet til Start.

Brug af amuletter

Hvordan opretter jeg forbindelse til et trådløst netværk?

Stryg indad fra højre kant af skærmen for at åbne menuen Amuletter, eller – hvis du bruger en mus – peg øverst til højre på skærmen, og flyt musemarkøren nedad. Hvis du bruger en touchpad med multifunktion, skal du placere din finger til højre for touchpad'en og stryge til venstre på touchpad'en. Vælg Indstillinger og derefter Internetadgang. Vælg det netværk, du vil oprette forbindelse til.

Windows Store

Har jeg brug for en Microsoft-konto for at bruge Windows Store?

Ja, du skal oprette en Microsoft-konto for at købe eller få adgang til programmer via Microsoft Store. Med en Microsoft-konto kan du se alle de programmer, du har købt i Store, og du kan installere alle programmerne på op til fem pc'er. Se http://windows.microsoft.com/is-IS/windows-8/apps for at få yderligere oplysninger.

Windows 7 eller Windows 8 – valget er dit

Vores produktudvalg til virksomheder fås med enten Windows 7 eller Windows 8.

Vælg mellem disse fire muligheder:
1. Kun Windows 7
2, Kun Windows 8
3. Windows 7 med mulighed for opgradering
4. Windows 8 med mulighed for nedgradering

Vælg knappen "Tilpas", og vælg det operativsystem, der passer bedst til dig. Omfatter ikke systemer til Smart Selection

Vælg bærbare pc'er      Vælg stationære pc'er