Hjælp mig med at vælge: Cyberlink Power Media Player

 
PowerDirector 17 og PhotoDirector 10

Den mest omkostningseffektive løsning for spirende kunstnere. Den inkluderer de prisbelønnede PowerDirector og PhotoDirector, der leverer den bedste værdi for dine penge, med en løsning til redigering af video og fotos for brugere på alle niveauer. Med understøttelse af direkte redigering mellem begge programmer kan du arbejde problemfrit på video- og fotoprojekter, yderst effektivt i et kreativt miljø.

Tilpasselige designværktøjerTilpasselige designværktøjer FORBEDRET

Du skal kunne styre det hele hvis du vil skabe professionelle videoer. PowerDirector giver dig fremragende tilpasselige værktøjer til redigering, justering og tilføjelse af effekter til videoer - med fuld kontrol.
Indlejret videoredigeringIndlejret videoredigering NYHED

Tilføj og rediger flere projekter i det samme videoprojekt for mere effektiv redigering og ubesværet kreativitet.
Video Pre-cutVideo Pre-cut NYHED

Pre-cut lange klip til korte segmenter, der kan bruges igen og igen i flere projekter.
Bedste profilBedste profil NYHED

Vælg den videoprofil, der passer bedst til din video, baseret på dine kildeklip. Det gør det nemt at producere videoer med høj kvalitet.
Redigering med chroma keyRedigering med chroma key FORBEDRET

Du kan nu redigere med grøn skærm i bedste Hollywood-stil, takket været et forbedret chroma key-program og flere farveprøver.
Redigering af dynamiske videocollager og MultiCamRedigering af dynamiske videocollager og MultiCam FORBEDRET

Det intuitive MultiCam Designer giver dig mulighed for at synkronisere og skifte mellem klip fra forskellige kameraer.

Vælg at producere en enkelt video, eller brug Videocollagedesigner til at skabe en fantastisk, fuldstændig tilpasselig collage, komplet med animerede åbninger og afslutninger. Brug en af vores eksisterende skabeloner eller opret din egen, der kan gemmes og genbruges i forskellige projekter.
Indholdsopmærksom redigering
Indholdsopmærksom redigering FORBEDRET

Fjern, kopier eller flyt objekter eller personer i fotos ved ganske enkelt at pensle på dem. PhotoDirector udfylder øjeblikkeligt områder med en intelligent algoritme, der passer perfekt med den omgivende baggrund.
Express Layer-skabelonerExpress Layer-skabeloner FORBEDRET

Express Layer-skabeloner indeholder alle de lag, der udgør et komplekst billede. Det er ikke blot en nem måde at skabe utrolige billeder på, men viser dig også, hvordan lag kombineres for at producere fotografiske effekter.
Kreativitet styret af AI
Kreativitet styret af AI NYHED

Vi har oplært vores AI Style-program til at analysere billeder i detaljer og identificere forskellige aspekter i hvert billede. Derefter pålægges der penselstrøg på en intelligent måde, så dine billeder ser ud, som om de var designet og malet af en dygtig kunstner.
Utrolige multieksponerede billeder
Utrolige multieksponerede billeder

Det er nemt at vælge en serie billeder fra et videoklip, og bruge dem til at skabe fantastiske, multieksponerede billeder med et enkelt klik.
Vibrant Motion Stills
Vibrant Motion Stills™

Motion Stills er et vidunderligt kreativt kneb til standard fotografier. Pensel over sektioner af et videoklip. Dermed bevarer du kun bevægelse i dette område. Andre dele er frosne (ingen bevægelse)!
Forudindstilling af foto og korrektion af objektiv med et klik
Forudindstilling af foto og korrektion af objektiv med et klik

Brug Forudindstilling af foto med et klik til at skabe imponerende fotos med HDR, sort og hvid og opdelt tone, såvel som specifikt designede forudindstillinger for portrætter og landskaber. Du kan korrigere billedperspektiv på intelligent vis, så genstande ser fladere ud i horisonten, med Trapezkorrigering med et klik.
50 GB Cloud-lager
50 GB Cloud-lager UNIKT

Gem og sikkerhedskopier dine systemfiler online. PowerDirector og PhotoDirector leveres med et enormt 50 GB CyberLink Cloud-lager helt gratis!
PowerDVD 19 – ULTRA

hmc cyberlink
Indledning:


CyberLink Media Player afspiller mere end blot DVD'er og Blu-ray-diske. Det er en multimedieafspiller med mange funktioner til download, film, lyd, fotos, VR 360˚-indhold og endda YouTube og Vimeo. Nyd alle dine favoritfilm og videoer - i en kvalitet, der er bedre end den originale kvalitet - i dit hjemmeteater med understøttelse af populære medie-casting-enheder, plus en uovertruffen mængde filformater og kodeks. For dem, der ønsker at have det nyeste inden for underholdning, understøtter CyberLink Media Player 19 nu 8K videoafspilning og leverer engagerende 360˚ VR-oplevelse, der er mulig med ny, rumlig lydteknologi.

Ekstrem video- og lydkvalitetAfspil og cast dit foretrukne medieHelt ny VR og online afspilning
Ekstrem video- og lydkvalitet

Nyd alle dine favoritfilm og -videoer i Ultra HD 4K, HDR og nu også 8K. Og du kan se og høre forskellen mellem originalkvaliteten og bedre-end-originalkvaliteten i dit hjemmeteater.
Afspil og cast dit foretrukne medie

Send alt, hvad du har lyst til, trådløst til det nyeste 4K UHD HDR-tv og multi-kanal stereoanlæg uden kvalitetstab. Du kan også opskalere dine gamle DVD'er, Blu-ray-diske og mediefiler, så du kan se dem sådan, som det var meningen, at de skulle opleves.
Helt ny VR og online afspilning

Oplev en verden af dybt opslugende 360˚-indhold på egen hånd eller fra YouTube og Vimeo på de nyeste Oculus-, HTC- og Windows Mixed Reality-headset. Du kan også nyde YouTube streaming i bedre-end-originalkvalitet.

Overlegen underholdning
Overlegen underholdning UNDERSTØTTELSE AF NY 8K VIDEO

Nu er den næste bølge af underholdning med ultra-høj definition her med 8K video. CyberLink Media Player leverer det seneste inden for videoteknologi med høj opløsning lige til din dagligstue for at sikre, at du har den ultimative underholdningsoplevelse i Ultra HD 4K, HDR og nu også 8K på dit store tv.

Ekstrem video- og lydkvalitet
Lyd- og videoafspilning, der er bedre end originalkvaliteten TrueTheater Color, Lighting og HDR nu for 4K-video

CyberLink's unikke TrueTheater forbedringsteknik til lyd og video er en eksklusiv teknologi, der øjeblikkeligt opgraderer kvaliteten af alle videoer, inklusiv Blu-ray-, HD- og 360˚-indhold, så du kan nyde dem på dit hjemmeteatersystem. Den kan endda få Ultra HD 4K-video til at se endnu bedre ud!

Ultimativ lyd i biografkvalitet derhjemme
Ultimativ lyd i biografkvalitet derhjemme

Med CyberLink Media Player vil din hjemmestereo give den bedste oplevelse, med understøttelse af master-kvalitetsteknologi til lyd fra de bedste inden for digital lyd - Dolby og DTS. Nyd den akustiske forskel med specialiseret multikanallyd og tabsfrie lydformater som f.eks. FLAC og DSD.
Nyd utrolig HDR-video
Nyd utrolig HDR-video Forbedret understøttelse af GPU

HDR (High-dynamic-range)-video gengiver dybere sort, lysere hvid og større farvedybde, sammenlignet med almindelig video. Med CyberLink Media Player kan du nyde det næste niveau af underholdningskvalitet med vores TrueTheater HDR-forbedringer og udvidet understøttelse af GPU for afspilning af HDR-video, der helt fjerner behovet for at køre i Windows Eksklusiv tilstand.

Afspil og cast næsten alt muligtAfspil og cast næsten alt muligt Understøttelse af HEIC

Nyd Ultra HD-videoklip på din GoPro, eller iPhone-fotos i fuld kvalitet, så snart du kommer hjem, selv om du kører Windows 10. CyberLink Media Player sikrer afspilning af en lang række filtyper og -formater, inklusiv HEVC/H.265, video og HEIC-billedfiler uden du behøver at installere ekstra plugins.
Fastgør videoer, så du kan se dem offlineFastgør videoer, så du kan se dem offline Forbedret

Du behøver faktisk ikke at have internetforbindelse for at se dine favoritklip fra YouTube. Vælg blot kvaliteten af videoen, du vil fastgøre, og derefter kan du se den offline eller når du rejser.
Og du behøver aldrig at gå glip af et øjeblik af dine favorit YouTube Live-streams i denne minimalist-visningstilstand.

Se 360˚-video fra alle vinkler
Se 360˚-video fra alle vinkler

Se 360˚-video fra alle vinkler samtidigt, også uden et headset, og gå aldrig glip af et øjeblik. Tri-view-interfacet er perfekt hvis du ser 360˚-videoer på en mindre skærm.
360˚ VR-video med rumlig lyd360˚ VR-video med rumlig lyd NY

Oplev den mest engagerende 360˚ VR-videooplevelse med rumlig lyd. Uanset om du bruger din pc eller et headset, kan du nu opleve lyd, der flyder omkring dig i en ægte 360˚ verden.
 VR-tilstand for populære headsetVR-tilstand for populære headset

Engager dig selv i VR med understøttelse af Oculus Rift- og HTC Vive-headset i CyberLink Media Player, der gør den til den bedste 4K-videoafspiller i næste generations multimedieunderholdning.