Hjælp mig med at vælge: Processor

 
Pc'er med den helt nye Intel® Core™ vPro™-processor hjælper med at reducere virksomhedsomkostningerne og øge effektiviteten gennem udnyttelse af intelligent ydeevne og unikke hardwareassisterede sikkerheds- og administrationsfunktioner.

Hvad er forskellen mellem processorerne Intel® Core™ i3, Intel® Core™ i5 og Intel® Core™ i7?
Intel® Core™-processorserien omfatter Intels processorer med den højeste ydeevne og de fleste funktioner til virksomheder og forbrugere. Der er tre niveauer af Intel® Core™-processorer med i3, i5 og i7. Forskellen mellem disse niveauer er funktionerne (eller størrelsen på en bestemt funktion, som f.eks. cache-størrelse) i processoren. Intel® Core™ i7-processoren har flest funktioner, mens Intel® Core™ i3-processoren har færrest.

7. generation af Intel® Core™-processorer:
Giver realistisk produktivitet, kreativitet og underholdning på en stor skærm som aldrig før.
 • Ultra HD-indhold
 • 360-graders video
 • Virtual Reality (VR)
 • Større strøm- og batterikapacitet

6. generation af Intel® Core™-processorer:
Skabt til at overgå de andre.
 • Lynhurtig systemopstart
 • Naturlig interaktion med touch, stemme- og ansigtsgenkendelse
 • Med enestående responstid kan du lynhurtigt skifte mellem apps og søgning

5. generation af Intel®-processorer:
Førsteklasses ydeevne, kraftfulde muligheder.
 • Få helt stabil og problemfri videochat
 • Fantastisk batterilevetid, som sikrer din produktivitet på farten. Kun med Intel® Inside®

Bedst til virksomheder: 4. generation af Intel® Core™ med vPro™
 • 4. generation af Intel® Core™ vPro™-processorer leverer grundlaget for en fleksibel og produktiv virksomhed på tværs af alle virksomhedens client-computing-enheder – tablets, netbooks, bærbare computere, Ultrabook-enheder, stationære computere og workstations.
 • Vigtige vPro™-funktioner: administration, sikkerhed og automatisering
 • Kom på forkant med brugerens pc for at diagnosticere og reparere problemer uden at rejse dig fra stolen – selv med et defekt operativsystem.
 • Skær ned på administrationstiden og -omkostningerne med hurtig, automatiseret pc-konfiguration med den seneste version af Intel® Setup and Configuration Software. Giv straks medarbejderne mulighed for at fortsætte deres arbejde og være produktive, mens deres computer repareres.
 • Forbedret strømstyring – spar strøm med eksternt konfigureret og automatisk opstart/lukning – du kan nemt omdirigere, genstarte og gendanne computere fra en afbilding, uanset hvor de er. Find hurtigt aktiver i hele din campus, såsom konferencerum, printere eller notebooks, der er blevet væk, med Intel® vPro™-teknologi integreret, hardwareassisteret sikkerhed.
 • Afhjælpning af trusler: Giv virksomhedsklienter en sikker opstart fra en hardware-rod, der er tillid til, med Intel® Platform Protection Technology med Boot Guard. Undgå, at malware svækker operativsystemet med Intel® OS Guard7.
Hvis du ønsker...Skal du vælge...
Smarte hardwareassisterede sikkerheds- og administrationsfunktioner med den intelligente ydeevne fra Intel® Turbo Boost-teknologien hjælper virksomheder med at øge effektiviteten og reducere omkostningerne.Intel® Core™ i7-processor
Smart sikkerheds- og omkostningsbesparende administration kombineret med intelligent ydeevne fra Intel® Turbo Boost-teknologien hjælper virksomheder med at øge effektiviteten.Intel® Core™ i5-processor
Enhanced Intel® SpeedStep®-teknologien tilbyder en kombination af værdi og ydeevne, idet den opfylder kravene til høj ydeevne og strømbesparelse på mobile systemer.Intel® Core™ i3-processor
Få glæde af imponerende pc-ydeevne til underholdning, arbejde og kommunikation med venner og familie. Få den ydeevne fra Intel®, du forventer, og den kvalitet, du kan stole på, med en Intel® Celeron®-processor.  Intel® Celeron®-processor 
Sådan vælger du den rigtige Intel®-processor til en bærbar pc

Bedst til:Anbefalede Intel®-processorerFunktionerIntel® vPro™-teknologi*Intel® Turbo Boost 2.0MultitaskingIndbygget grafik
Smart
ydeevne, IT-intelligens

Intel i7 vPro


Intel i5 vPro

Aktivering påkrævet*

Se, hvad dine brugere ser. Reparer og beskyt pc'er via fjernbaseret adgang med hardwarebaseret KVM-fjernbetjening, uanset om pc'en er i dvale, lukket ned, eller operativsystemet ikke fungerer, uanset om der er kabel- eller trådløs forbindelse, og uanset om den befinder sig inden for eller uden for virksomhedens firewall*.
 • Kan isolere og reparere inficerede pc'er i netværket via fjernbaseret adgang*

Masser af ydeevne med 3. generations Intel® Core i5- og Intel® Core i7-processorer.

jaja4-vejs
eller
8-vejs
ja
Smart
Ydeevne

Intel i7

Intel i5

Smart 4-vejs eller 8-vejs processorkraft til multitasking giver brugerne mulighed for at skifte mellem virksomhedsprogrammer hurtigt og problemfrit*. Op til dobbelt så hurtig multitasking*. Kør typiske virksomhedsprogrammer op til 60 % hurtigere med en Intel® Core i5-processor i forhold til en tre år gammel pc.
 • Intel® Turbo Boost 2.0-teknologi sætter automatisk mere fart på processoren, når arbejdsbelastningen kræver ekstra ydeevne*
 • Intel® Core i5-processoren krypterer data op til 4 gange hurtigere*
 -ja4-vejs
eller
8-vejs
ja

Intel i3

 • 4-vejs processorkraft til multitasking gør det muligt for hver enkelt processor at arbejde på fire opgaver samtidigt*
 • Ydeevne til kørsel af antivirus/spam, spyware og sikkerhedskopiering af data i baggrunden
 --4-vejsja
Værdi

Intel Celeron

 • Dokumenteret pålidelighed
 • God valuta for pengene til grundlæggende databehandling
 - -Op til
2-vejs
 -
* Intel® vPro™-teknologiens funktioner og fordele kræver særlig computerkonfiguration og opsætning af køberen.