Hjælp mig med at vælge: Mobilt bredbånd

• Forbliv online stort set hvor som helst.
I modsætning til trådløse kort, der kræver Wi-Fi-routere, lokalnetværk og hotspots for at kunne oprette forbindelse til internettet, giver mobilt bredbånd trådløs internetadgang direkte via mobiltelefonnetværk. Mobilt bredbånd er udviklet til at oprette forbindelse hvor som helst inden for din udbyders dækningsområde for bredbånd. Det betyder, at du har adgang til mobilt bredbånd alle de steder, hvor du kan ringe op med din mobiltelefon. Dells indbyggede Qualcomm® Snapdragon™ X7 4G LTE-kort til mobilt bredbånd giver dig mulighed for at oprette forbindelse når og hvor som helst med maksimale downloadhastigheder på op til 300 Mbps*.

Dells indbyggede Qualcomm® Snapdragon™ X7 4G LTE-kort til mobilt bredbånd er en praktisk alt-i-én-løsning, der er udviklet til at levere bedre ydeevne end eksterne kort. Det betyder, at det er slut med mistede eller defekte kort, og det er ikke længere nødvendigt at huske kortet, når du er på farten. Dells indbyggede Qualcomm® Snapdragon™ X7 4G LTE-teknologi er åben og bagudkompatibel med ældre 3G-netværk, herunder HSPA+ og EVDO, så du får den største dækning i hele verden og fleksibilitet til at vælge din foretrukne udbyder baseret på pris og dækning i dit område.

Du kan få adgang til denne tjeneste ved at vælge et integreret mobilt bredbåndskort til din nye Dell-notebook/tablet og vælge din foretrukne udbyder:

  • AT&T
  • Sprint
  • Verizon Wireless

Dell vil derefter forudinstallere SIM-kortet fra din foretrukne udbyder. Når du har modtaget din bærbare pc/tablet, skal du følge de instruktioner, der fulgte med enheden, for at aktivere den mobile bredbåndstjeneste hos din valgte udbyder. Alternativt kan du også få et aktiveret SIM-kort separat fra din udbyder eller bruge et eksisterende SIM-kort, der allerede er aktiveret.