Hjælp mig med at vælge: Skærme

 
UHD-opløsning (Ultra High Definition) til bærbare Dell Precision-workstations
Nye bærbare Precision 5520-, 7520- og 7720-workstations har Ultra High Definition-opløsning med mere end 8 millioner pixels, der giver imponerende detaljer. PremierColor-panelet garanterer som minimum et farveområde på 100 % AdobeRGB, hvilket betyder en enestående farvenøjagtighed.

Med Dell Premium Panel LCD-skærme kan du forvente en høj kvalitet 
Skærmbilledet på din bærbare Dell Precision-workstation består af små punkter, der kaldes pixels. Dell Precision-skærme med Premium Panel-garanti tilhører branchens højeste klasse, fordi der under den begrænsede hardwaregaranti* er garanti for, at ingen pixels forbliver i "tændt" position – en faktor, som resulterer i et lysende punkt på skærmen. Dette medfører, at alle pixels arbejder på at give det bedst mulige billede. 

Se mere med Dell UltraSharp LCD-skærme
Dell tilbyder UltraSharp LCD-skærme til bærbare Dell Precision-workstations. UltraSharp LCD-skærme har højere opløsning, og med en højere opløsning får du flere pixels på LCD-skærmen – f.eks. har en skærm med en QHD+-opløsning 3200 vandrette pixels på 1800 linjer, mens en Full HD-skærm har 1920 vandrette pixels på 1080 linjer. Dell UltraSharp LCD-skærme giver et fremragende billede og tydeliggør indholdet i forbindelse med en lang række forretningsrelaterede opgaver, herunder:
 • Arbejde med flere programmer samtidigt på skrivebordet
 • Arbejde med store regneark med mange rækker og kolonner med indhold
 • Arbejde med fremstilling af digitalt indhold, der kræver høj opløsning, eller datavisualiseringsprogrammer
 • Skarpere gengivelse af billeder og video
 • En bedre overordnet seeroplevelse

Alle Dell Precision LCD-skærme beskrives med standardforkortelser som WXGA, HD, WXGA+, FHD og WUXGA. Klik på fanen "Sammenlign side om side" for at se de opløsninger, der findes på bærbare Dell Precision-workstations.
 
Oplev mere med udvidede skærmmuligheder

Skærmens billedkvalitet på din bærbare Dell Precision-pc afhænger generelt af forskellige faktorer, herunder opløsning, lysstyrke, kontrastforhold, farveområde og visningsvinkel. Ud over førsteklases kvalitet tilbyder Dell en lang række af ydeevnefunktioner. Se nøgledefinitionerne herunder for at få mere at vide om de forskellige egenskaber og mål for en LCD-skærm.

Nøgledefinitioner:
 • Størrelse: Skærme på bærbare pc'er måles diagonalt fra hjørne til hjørne. Dette omfatter normalt ikke rammen, som det også er tilfældet med mange skærme til stationære pc'er.
 • Opløsning: Det fysiske antal kolonner og rækker af pixels, som skærmen består af. En skærm med opløsningen 1280 x 800 har f.eks. 1280 vandrette pixels på 800 linjer. Jo flere pixels, desto højere er opløsningen, og der vises mere på skærmen.
 • Lysstyrke: Den mængde lys, der udsendes fra skærmen. Dette kaldes også luminans og måles i nit eller candela pr. kvadratmeter. En typisk bærbar Precision-workstation udsender 300 nit
 • Andre egenskaber:
  • Refleksfri (AntiGlare eller AG): En mat finish, som spreder lyset, hvilket reducerer refleksioner og giver smallere visningsvinkler. Refleksfri teknologi reducerer intensiteten af det lys, der reflekteres fra omgivelserne, hvilket gør den ideel til almindelige kontorer og de varierende lysforhold i forskellige omgivelser som i lufthavne og andre offentlige steder.
  • TrueLife: En TrueLife-skærm har en blank overflade, der giver skærmen et højere kontrastforhold. TrueLife-teknologien har et dybere sortniveau og imponerende farver, som giver livagtig grafik og naturtro billeder. Den er perfekt til hjemmebrug, gaming eller video.
 • UltraSharp: UltraSharp-skærme er skærme, der har en ppi (pixels pr. tomme) på 120 eller højere
 • Kontrastforhold: Forholdet mellem lysstyrken på den lyseste hvide og den mørkeste sorte farve
 • Visningsvinkel: Den maksimale vinkel, som en skærm kan ses fra, med et acceptabelt billede Visningsvinklem er normalt 80º vandret og 45º lodret, mens brede visningsvinkler er på mindst 110º vandret og 90º lodret. Derudover giver skærme med IPS-teknologi (In Plane Switching) en bredere visningsvinkel med 170º vandret og lodret.
 • Baggrundsbelysning: Den type belysning, der anvendes i en LCD-skærm. Dell anvender aktuelt WLED (White Light-Emitting Diode): Strømbesparende og kviksølvfri baggrundsbelysninger i bærbare Dell Precision-pc'er.
 • Farveområde: Området af samlede synlige farver, der kan vises af en LCD-skærm. Der findes forskellige standarder for farveområder. De tre standarder, som ofte nævnes for pc'er, er sRGB, Adobe RGB og NTSC. Bærbare Precision-workstations tilbyder mange muligheder for farveområde, herunder 100 % sRGB og 100 % Adobe.


Oplev mere med PremierColor 

PremierColor er en farveteknologi fra Dell med vigtige egenskaber som farvenøjagtighed, kompatibilitet med branchens farvestandard og integreret valg af farveområde samt fantastisk farveområde og stor dybde. Se hovedegenskaberne nedenfor for at få mere at vide om PremierColor-teknologi.

 • Ensartede og nøjagtige farver: Bærbare Dell Precision-pc'er, som understøtter PremierColor, leveres fra fabrikken med foruddefinerede farveområder som Adobe® RGB, sRGB og NTSC, som giver billeder med præcise farver. Precision-skærme, som understøtter PremierColor, benytter også IPS-teknologi (In Plane Switching), der giver en helt fantastisk visningsoplevelse uden forvrængning uanset vinkel, hvilket medfører en ensartet ydeevne.
 • Tilpasning til branchefarvestandarder : Tilpasning til branchefarvestandarder: Bærbare Dell Precision-pc'er, der understøtter PremierColor, har et farveområde på over 100 %, som kan dække 100 % sRGB og 100 % NTSC.
Det system, du konfigurerer, indeholder muligvis ikke alle de funktioner, der nævnes her.

Hvis du ønsker ...Skal du vælge ...
At vise flere åbne programmer samtidigt på den bærbare pc.En skærm med høj opløsning, f.eks. UHD eller Full HD
At arbejde effektivt med store billeder.    En skærm med høj opløsning, f.eks. UHD eller Full HD
En skærm til opløsningstunge programmer som fremstilling af digitalt indhold eller datavisualiseringEn skærm med høj opløsning, f.eks. UHD eller Full HD
At gøre det muligt for flere at arbejde sammen omkring en bærbar pc eller at se en præsentation sammen med en eller to andreEn skærm med en bred visningsvinkel


 
Model

   
Beskrivelse

 
Størrelse

 
 Opløsning   

 
pixels

 
Visningsvinkel 

 
Adobe RGB-farveområde 

 
 Baggrundsbelysning

 
3520

 
15,6" LED-skærm med Full HD-opløsning (1920 x 1080)

 
 15,6"

 
Full HD

 
1920 x 1080

 
Bred

 
72 %

 

 
3520

 
15,6" skærm med HD-opløsning (1366 x 768) (45 % farveområde)

 
 15,6"

 
HD

 
1366 x 768

 
Standard

 
45 %

 

 
5520

 
15,6" UltraSharp™ FHD IPS (1920 x 1080) refleksfri og baggrundsbelyst LED-skærm i bredformat med Premium Panel-garanti (72 % farveområde)

 
15,6"

 
Full HD

 
1920 x 1080

 
Bred

 
72 %

 
LED

 
5520

 
15,6" UltraSharp™ PremierColor UHD IGZO (3840 x 2160) baggrundsbelyst LED-touchskærm i bredformat med Premium Panel-garanti (100 % minimumfarvemråde, der understøtter Adobe-standarden)

 
15,6"

 
UHD

 
3840 x 2160

 
Bred

 
100 %

 
LED