Hjælp mig med at vælge: Hukommelse

 
Hukommelse – også kaldet Random Access Memory eller RAM – er et midlertidigt lager for de data, der transporteres til og fra pc'ens processor. De data, der lagres i hukommelsen, kan stamme fra specifikke filer, f.eks. dokumenter eller videoklip, eller instruktioner fra programmerne til processoren.

Et system med mere hukommelse kan:

  • Levere en hurtigere ydeevne
  • Håndtere flere åbne filer samtidigt
  • Åbne større filer
  • Arbejde med flere programmer samtidigt

2133 eller 2667?


Hukommelse til mobile Dell Precision™ workstations fås i to forskellige hastigheder: 2133 MHz eller 2667 MHz (hvis tilgængelig). 2133 MHz hukommelse leverer en god ydeevne. 2667 MHz hukommelse kører hurtigere og er derfor med til at levere øget ydeevne. Superbrugere eller kunder, der ønsker bedst mulig ydeevne, bør vælge 2667 MHz hukommelse.

Hvor mange DIMM'er?`

DIMM står for Dual In-line Memory Module og er den type hukommelseschip, der bruges i mobile Dell Precision-workstations. Dell Precision-workstations har fire DIMM-hukommelsespladser for at levere de bedst mulige konfigurationsmuligheder. Kunder, der ønsker den bedste fleksibilitet til fremtidige opgraderinger, skal bruge to DIMM-pladser. Hvis alle fire DIMM-pladser udnyttes på købstidspunktet, skal en del af eller al hukommelse fjernes for at give plads til mere hukommelse.

Det kan være mere omkostningseffektivt og praktisk at installere hukommelse på købstidspunktet, end hvis du opgraderer senere.

Hvis du ønsker ...  Vælg ... 
Ekstrem ydeevne til store datamængder 32 GB* hukommelse
Ydeevne i topklasse 16 GB* hukommelse
Avanceret ydeevne 8 GB* hukommelse
Grundlæggende ydeevne 4 GB* hukommelse