|

Kryptering af personlige data

Hvad er kryptering?

Kryptering er en proces, hvor vi bruger software til at kode sensitive oplysninger, mens de er under overførsel til Dell. Brug et øjeblik på at læse om, hvilke foranstaltninger vi har taget for at beskytte dine oplysninger og gøre dine elektroniske transaktioner sikrere. Vi opfordrer dig også til at gennemse de forholdsregler, du selv kan tage for at beskytte dig yderligere.

Hvordan fungerer kryptering?

Kryptering er baseret på en nøgle, som har to forskellige dele. Den offentlige del og den private del. Den offentlige del af nøglen distribueres til dem, du vil kommunikere med. Den private del er kun til brug for modtageren.

Når du sender personlige oplysninger til Dell Dell.dk, bruger du Dells offentlige nøgle til at kryptere dine personlige oplysninger. Det betyder, at hvis dataoverførslen, som indeholder dine oplysninger, opsnappes undervejs, er den kodet og meget vanskelig at dekryptere. Så snart Dell modtager dine krypterede personlige oplysninger, bruger vi den private del af nøglen til at afkode dem.

Hvilken slags krypteringssoftware anvender Dell?

Dell anvender for øjeblikket SSL-kryptering (Secure Sockets Layer), som er industristandarden. Men vi følger hele tiden med i den teknologiske udvikling for at kunne tilbyde vores kunder den bedst mulige sikkerhed.

Hvilken slags oplysninger krypterer Dell?

Dell krypterer alle personlige oplysninger, du giver os, når du sender en elektronisk bestilling. Husk, at hvis du føler dig utryg ved at sende denne type oplysninger over internettet, er du velkommen til at ringe til en af vores repræsentanter på telefonnummer 32 87 50 00.