|

Sikkerhed

Sikkerhed

Det er en høj prioritet hos Dell at give dig en sikker onlineoplevelse. Dit privatliv og din sikkerhed er af højeste vigtighed, og derfor har vi brugt meget tid og energi på at sikre, at dine personlige oplysninger er trygge hos os. Brug et øjeblik på at læse om, hvilke foranstaltninger vi har taget for at beskytte dine oplysninger og gøre dine elektroniske transaktioner mere sikre. Vi opfordrer dig også til at gennemse de forholdsregler, du selv kan tage for at beskytte dig yderligere.

  • Sikre transaktioner
  • Beskyt dig selv

Netsikkerhed på Dell Store - Sikre transaktioner

Positiv identifikation. Webstedet Dell Store er registreret hos identificeringsinstanser, så din browser kan bekræfte Dell Stores identitet, før der foretages nogen overførsel. Ved hjælp af denne teknologi bekræftes vores websteds identitet automatisk i baggrunden, før der foretages nogen overførsel af de kundeoplysninger der kræves i forbindelse med fuldførelsen af en elektronisk bestilling. Dine oplysninger når det tiltænkte mål, og i modsat fald får du en meddelelse fra din browser (før nogen personlige oplysninger sendes) om, at det potentielle modtagersted virker mistænkeligt og bør undgås.

Datakryptering Hvis du anvender en sikkerhedsaktiveret browser (f.eks. Microsoft Internet Explorer version 2.1 eller nyere, eller Netscape Navigator version 2.0 eller nyere), krypteres de oplysninger, du sender til os i forbindelse med købet, hvilket gør det ekstremt vanskeligt at læse dem, selvom oplysningerne opsnappes uretmæssigt undervejs. Dell Store anvender industristandarden SSL-teknologi (Secure Sockets Layer) til at kryptere potentielt sensitive oplysninger som navn og adresse, og kritisk sensitive oplysninger som kreditkortnummer. Hvis du kun er bekymret over fortroligheden af dit kreditkortnummer, anbefaler vi, at du sender din bestilling elektronisk uden kreditkortnummer, derefter vil en salgsrepræsentant kontakte dig for at modtage disse oplysninger. Hvis du stadig er utryg ved at sende dine personlige oplysninger over internettet, er du velkommen til at fuldføre bestillingen ved at kontakte os via telefon eller fax. Brug knappen Tilbage i browseren til at gå tilbage til forrige side.

Sikkerhed i Dell Store - Beskyt dig selv

Hvis du anvender en browser med sikkerhedsfunktionalitet (f.eks. Microsoft Internet Explorer version 2.1 eller nyere, eller Netscape Navigator version 2.0 eller nyere), kan du mindske risikoen for utilsigtet eller kriminel brug af dine personlige oplysninger ved hjælp af to browserfunktioner.

1. Sikkerhedsindstillinger i browseren.

Sikkerhedsindstillingerne i browseren er din første forsvarslinje, når det gælder at hindre tyveri eller uønsket visning af fortrolige, personlige oplysninger. Med de mest populære browsere har du mulighed til at blive advaret, hvis noget af det følgende sker eller vil ske:

  • Skift mellem sikre og usikre overførselstilstande
  • Modtagelse af en ugyldig webstedsidentifikator for websteder, som du er i færd med at sende til
  • Afsendelse af en overførsel over en "åben" eller ucensureret forbindelse.
Kontroller sikkerhedsindstillingerne i browseren for at se, hvilke kontrolfunktioner der er mulige, og hvilke der allerede er aktiveret.  

2. Sikkerhedssignaler i browseren

Browseren viser dig, hvilke sikkerhedstiltag der gælder for indtastning af data på en webside, på flere måder:

  • Den URL-adresse, som identificerer siden, vil altid begynde med "https://" i stedet for "http://".
  • Der vises et sikkerhedssymbol, som angiver en tilstand, der støtter sikre transaktioner.
  • Et "lukket lås"-ikon vises i nederste højre hjørne i Microsoft Internet Explorer-vinduet.
  • Et "hel nøgle"-ikon vises i nederste venstre hjørne i Netscape Navigator-vinduet.
Hvis du kun er bekymret over fortroligheden af dit kreditkortnummer, anbefaler vi, at du sender din bestilling elektronisk uden kreditkortnummer, derefter vil en salgsrepræsentant kontakte dig for at modtage disse oplysninger. Hvis du ikke bruger en browser med disse standardsikkerhedsfunktioner, eller hvis du stadig er utryg ved at sende dine personlige oplysninger over internettet, er du velkommen til at fuldføre bestillingen ved at kontakte os via telefon eller fax. Vi håber, at du, når du har forstået de tiltag, vi bruger, og de forholdsregler, du selv kan tage for at beskytte dig selv, vil føle dig lige så tryg som os, når det gælder sikkerheden for transaktionerne og dine personlige oplysninger.