|

Karriereudviklingsprogrammer

Dell støtter din vækst

På samme måde som du arbejder hårdt hver dag for at levere teknologi og løsninger, der giver folk styrke til at udrette mere, har Dell programmer, som styrker din karrieres vækst og udvikling. Vores programmer hjælper teammedlemmer med at udvikle sig til ledere gennem mentorprogrammer, opmuntring og muligheder, der indeholder den rigtige sammensætning af belønninger og udfordringer.

Vi investerer i vores medarbejdere og har udviklet et særligt program, der gør det muligt for dig at forfølge en karriere, som opfylder dine ambitioner og dit potentiale. Disse programmer giver dig masser af muligheder for at udvikle dig som leder og består bl.a. af personlige møder med mentorer, hvor du får 360-graders feedback og gennemgår din langsigtede karriereplan. 

Er du stadig under uddannelse? Se sektionen Kommer du fra et universitet? for at få flere oplysninger om, hvordan Dell støtter din karriere fra starten. Når du er startet hos Dell, får du mulighed for at tilmelde dig programmer, der udvikler dine kompetencer inden for forsyningskæde, økonomi, drift og lederskab – fra startniveau til ledelsesniveau.

Job hos Dell
Se Dells afdelinger i hele verden
Explore our locations