|

Vores medarbejdere | Aisling Keegan

Vores medarbejdere | Aisling

Hvornår kom du til Dell, og hvilke stillinger har du haft i din tid her?

Jeg kom til Dell i 1999 og har haft en række stillinger inden for salgslederskab inden for både CSMB og PLE. I øjeblikket er jeg General Manager and Executive Director of Preferred Accounts UK.

Hvilke ansvarsområder har du i din nuværende stilling?

I min nuværende stilling er jeg ansvarlig for at lede et team på mere end 100 sælgere, der udfører omlægningen af vores "ud-på-markedet"-strategi for store virksomheder.

Hvordan vil du beskrive kulturen hos Dell?

Jeg vil beskrive den som et sympatisk, støttende og energisk miljø, hvor der opbygges åbne, direkte og tillidsfulde relationer, både internt og eksternt.

Hvad tror du, at folk, som er interesseret i at arbejde her, gerne vil vide?

At Dell er en fremragende kundeorienteret virksomhed, der altid varetager medarbejderens bedste interesse. En virksomhed, der anerkender talent og konstant bestræber sig på at støtte og udvikle medarbejderne.

Hvad får dig til at blive her hos Dell?

Det positive, pålidelige lederskab, de teams, jeg arbejder med, den konsekvente støtte over det sidste årti og det åbne miljø.

Hvilke positive konsekvenser har du set som følge af Dells strategiomlægning?

Vi har erhvervet og opdyrket nye kapaciteter og samlet vores portefølje i et konsekvent og koordineret forsøg på at være en leverandør af totalløsninger til vores kunder.

Hvilken rolle har du haft i at hjælpe dine kunder med at vokse og trives?

Vi coacher salgsteamene med "Skab kundeværdi"-metodikken for at gøre dem i stand til helt igennem at forstå deres kunders virksomhed og de problemer, kunden oplever, så Dell til gengæld kan få mulighed for at skræddersy den rette løsning til kunden og gøre det muligt for dem at gå hele vejen.

Hvordan differentierer Dell sig selv, når det kommer til at være en god arbejdsgiver?

Dell bekymrer sig om sine kunder og sine medarbejdere. Dell hjælper sine kunder og medarbejdere med at få succes og skaber kontinuerligt kunde- og medarbejderværdi.

Beskriv din Dell-oplevelse med få ord.

En ekstraordinær spændende og behagelig rejse

Job hos Dell
Se Dells afdelinger i hele verden
Explore our locations

Related Videos

 • Fjern CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Fjern careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10