|

Vores medarbejdere | Angela Fox

AngelaHvornår kom du til Dell, og hvilke stillinger har du haft i din tid her?

 • Januar 2007 – januar 2009: Executive Director – Solutions, Australien og New Zealand
 • Februar 2009 – oktober 2009: Executive Director – Solutions, Asien/Stillehavsområdet og Japan (den offentlige sektor)
 • Oktober 2009 – september 2010: Barselsorlov
 • Oktober 2010 – marts 2011: Executive Director – Asien/Stillehavsområdet og Japan (den offentlige sektor)
 • April 2011 – november 2012: Executive Director – Solutions, Asien/Stillehavsområdet og Japan (den offentlige sektor og konti for store virksomheder)
 • November 2012 – nu: Vice President – Infrastructure & Cloud Computing (I&CC), Asien/Stillehavsområdet og Japan

Hvilke ansvarsområder har du i din nuværende stilling?

Jeg er ansvarlig for at drive væksten af Dells Infrastructure and Cloud Computing i hele Asien/Stillehavsområdet og Japan og er også Services General Manager og gør det muligt for Services Lines of Business at maksimere Dells bidrag til sine kunder.

Hvordan vil du beskrive kulturen hos Dell?

Inkluderende, respektfuld og innovativ. Vi udvikler og forandrer os sammen med markedet, og nye, friske perspektiver er velkomne. Først og fremmest bekymrer Dell sig om sine medarbejdere.

Hvad tror du, at folk, som er interesseret i at arbejde her, gerne vil vide?

Vi arbejder i en branche, som konstant ændrer sig, og dermed skal du være fleksibel i forhold til de forandringer. Du skal være klar til at tilpasse dig markedets og virksomhedens behov og være i stand til at arbejde med flere muligheder til tider.

Hvad får dig til at blive her hos Dell?

Jeg brænder for den indvirkning, som jeg selv og mit team kan have på resultaterne af vores forretning.....Enterprise Solutions er kernen i vores omlægning som et selskab. De resultater er dog kun mulige på grund af vores medarbejderes anstrengelser og bedrifter, og jeg synes, at teamet hos Dell er inspirerende, passioneret, konkurrencedygtigt, men stadig ydmygt.

Kan du nævne nogle projekter, som du har været med i for nylig, og nogle af højdepunkterne fra din karriere hos Dell?

Jeg er medlem af Asia Pacific and Japan (APJ) Public and Large Enterprise (PLE) Leadership-teamet og spiller dermed en rolle i at drive vores virksomheds overordnede Solutions-transformation, hvilket har omfattet understøttelse af den effektive implementering af vores domæneressourcer, den løbende udvikling af vores salgsmedarbejdere og etableringen af vores komplette services.

Højdepunkterne i min karriere omfatter:

 • Væksten af Solutions-forretningsområdet (både Enterprise og Services i hele APJ PLE).
 • At være et stiftende medlem af APJ Diversity Council og lancere Australia and New Zealand Diversity Council.
 • De forretningsmæssige og professionelle præstationer og succesoplevelser for de personer, jeg er leder og mentor for.

Hvilke positive konsekvenser har du set som følge af Dells strategiomlægning?

Vores Solutions-omlægning er vigtig for Dells fortsatte succes og vores overordnede relevans for markedet. Vores engagement for denne omlægning vises i de opkøb, vi fortsat foretager (f.eks. Compellent, KACE, EQL og Force10), de investeringer, vi foretager, ved ansættelse af specialister samt den løbende transformation af vores salgsstyrke med den globale implementering af initiativer såsom "Creating Customer Value” (CCV, Skab kundeværdi). Det har en direkte indvirkning på det niveau af engagement, vi har med vores kunder, og det udvalg fra Dells portefølje, som de køber for at få opfyldt deres behov som en virksomhed.

Hvilken rolle har du haft i at hjælpe dine kunder med at vokse og trives?

De løsninger, som mit team udvikler og sælger over hele regionen, er medvirkende til at opnå kundernes mål. Min primære rolle er at støtte teamet hermed, enten direkte via mit eget engagement med kunderne i felten, eller via den bistand, jeg yder ved at drive initiativer/programmer, der gør deres arbejde lettere.

Hvordan differentierer Dell sig selv, når det kommer til at være en god arbejdsgiver?

Det engagement vi udviser i vores personalestrategi. Vores fokus ligger især på at udvikle folk til at gøre det bedste, de overhovedet kan, i et miljø, der er både alsidigt og inkluderende. Vi er også villige til at give alle en stemme, der har indflydelse på lederskab og former den retning, vores virksomhed går i.

Job hos Dell
Se Dells afdelinger i hele verden
Explore our locations

Related Videos

 • Fjern CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Fjern careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10