|

Vores medarbejdere | Deepa S

Mød DeepaHvornår blev du ansat hos EMC, og hvilke stillinger har du haft, mens du har været her?

Jeg kom til virksomheden i 2008 i en marketing- og kommunikationsstilling. Jeg var leder af det kreative team for Center Of Excellence-afdelingen og arbejdede med intern branding. I 2015 blev jeg leder for vores diversitets- og inklusionsaktiviteter i Indien og Kina. Jeg skaber muligheder for at udvikle vores talenter i virksomheden. Jeg udvider også rækkevidden for vores globale afdeling for diversitet ved at promovere programmer, der skaber en inkluderende arbejdsplads. 

Hvad er det ved vores kultur, som inspirerer dig?

EMC har en åben kultur, hvor du er i kontakt med dine ledere. Virksomheden giver dig en platform, hvor du kan udleve dine drømme, være den, du er, og udnytte dine evner – den er meget inkluderende. EMC gjorde det muligt for mig at gå forrest og starte en trend ved at ansætte personer med handicap og udnytte det unikke, de giver EMC.

Er du medlem af en eller flere interessegrupper i EMC? Hvilke funktioner har du haft, og/eller hvad har de givet dig?

Jeg er medlem af Women's Leadership Forum og Disability Employee Resource Group (DERG). Jeg var med til at starte DERG i Indien i 2012. Jeg har været direktør i 3½ år. Jeg er også med i Global Network Advising and Sharing-gruppen, og jeg har fået meget ud af disse grupper i form af dybdegående viden og selvtilliden til at gå forrest.

Hvad gør dig begejstret for Dells fremtidsmuligheder?

Jeg glæder mig til at lære af Dell, da de er blandt de 10 største virksomheder inden for diversitet i henhold til Diversity Inc. Jeg tror, at det nye selskab vil give os et større publikum, som kan hjælpe os med at lære nye ting og skabe store forandringer.

Hvad synes du, at folk, som gerne vil arbejde her, skal vide?

Vi er en virksomhed med fokus på mennesker. Det er et meget åbent og imødekommende miljø. Arbejdskulturen er i høj grad etableret og har meget at tilbyde.

Hvilken rolle har du spillet i at hjælpe dine kunder til vækst og succes?

Internt har jeg hjulpet ledere med at se det større perspektiv i forhold til, hvordan man sammensætter et team med fokus på inklusion. Jeg har hjulpet andre medarbejdere med at realisere deres potentiale. Eksternt har jeg set, hvordan vi inspirerer andre virksomheder til at forbedre deres fokus på diversitet og inklusion – og det gør mig stolt af vores arbejde.

Hvad gør virksomheden til en rigtig god arbejdsplads?

Vi er meget inkluderende. Vi er en stor, futuristisk teknologivirksomhed med en store muligheder for at være nyskabende.

Beskriv din oplevelse her med fem ord.

Jeg holder meget af EMC.

Job hos Dell
Se Dells afdelinger i hele verden
Explore our locations

Related Videos

 • Fjern CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Fjern careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10