|

Vores medarbejdere | Leonor Corradine

Vores medarbejdere | Leonor

Hvornår kom du til Dell, og hvilke stillinger har du haft i din tid her?

Jeg kom til Dell i 2003 som en del af opstartsteamet i Panama. Jeg startede i Americas Transactional Group som salgsrepræsentant for Employee Purchase Program (Dells medarbejderindkøbsprogram) og blev forfremmet til mentor, kvalitetscoach og derefter salgssupportmanager.

I 2006 flyttede jeg til Relationship som ISM for det engelsktalende Caribien. I 2009 oprettede jeg GFS (Global Financial Services) Development-team og tog imod udfordringen om at lede vores GFS-websted i Panama i august 2011.

 

Hvilke ansvarsområder har du i din nuværende stilling?

Mit hovedansvar er at være en inspirerende leder, der kan få resultater igennem via mine administrationsmedarbejdere og sammen gøre det muligt for vores mere end 75 medarbejdere at være klassens bedste.

De GFS-funktioner, jeg tager mig af, er Opkrævning, Kredit, Indtægtsskabende services, Ordrefrigivelse uden betingelser, Bedrageri og Kreditbogholderi.

Jeg repræsenterer også Panama i det globale initiativ GFS People Center of Competence, jeg er kernemedlem af Panama Finance Site Council, jeg leder Events Committee of Wise Panama, og jeg er en Make a Difference Champion.

Hvordan vil du beskrive kulturen hos Dell?

Enestående! Den er så god, at du savner den, når du ikke er her. I starten af 2008 forlod jeg Dell for at gå efter en interessant jobmulighed uden for Dell, men kort tid efter indså jeg, at jeg savnede den enestående vindende ånd, der findes hos Dell. Den frigør dit potentiale og gør, at du trives.

Hvad tror du, at folk, som er interesseret i at arbejde her, gerne vil vide?

Du kan nå så langt, som du vil, og der er muligheder for at vokse igennem samarbejde. Dell sætter pris på din præstation og loyalitet og vil gerne investere i dig. Derudover bekymrer Dell sig om vores samfund, vores børn og vores planet.

Hvad får dig til at blive her hos Dell?

Jeg ELSKER det, jeg laver. Jeg bliver ladet op hver dag. Jeg er stolt over at have KRAFTEN TIL AT GØRE MERE. Jeg har bygget varige relationer, der gør synergier mulige, og anerkendelser af teamet er endnu mere givende. Vores ledere er gode til at lade os vide, at de værdsætter vores indsats.

Hvilke positive konsekvenser har du set som følge af Dells strategiomlægning?

Dell har brugt mange ressourcer på at sikre, at alle medarbejdere får budskabet. Det har været påfaldende at høre beretninger fra medarbejdere fra hele verden, der deler, hvordan de realiserer vores målsætninger, og hvordan de har kraften til at gøre mere. Det får mig til at føle mig stolt over at være en del af denne enestående virksomhed.

Hvilken rolle har du haft i at hjælpe dine kunder med at vokse og trives?

Uanset hvilken kasket jeg har båret hos Dell, har vi altid mulighed for at hjælpe vores kunde med at trives, hvad enten det er de synlige medarbejdere, der tager sig af kunderne og foreslår de rette løsninger for at tage sig af deres behov, eller de medarbejdere, som yder support til vores interne forretningspartnere, så de til gengæld kan betjene vores Dell-kunder. Jeg tror på, at alle Dell-medarbejdere har en hovedrolle i at hjælpe vores kunder - er det ikke, hvad vores målsætning handler om? Jeg har spillet en nøglerolle bare ved at realisere Dells målsætning!

Hvordan differentierer Dell sig selv, når det kommer til at være en god arbejdsgiver?

Oplevelsen af at spille en central rolle i en gennemtænkt strategi, der udføres af inspirerende ledere, som bekymrer sig om dig, stoler på dig og styrker dig.

Beskriv din Dell-oplevelse med få ord.

Velsignende, oplysende, givende, tilfredsstillende og dynamisk.

Featured video: Leonor

Our People | Leonor

'I believe every Dell employee has a protagonist role in helping our customers, isn’t that what our purpose is all about? I’ve played a key role just by living Dell’s purpose!'

Job hos Dell
Se Dells afdelinger i hele verden
Explore our locations

Related Videos

 • Fjern CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Fjern careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10