|

Vores medarbejdere | Madeline

Mød MadelineHvornår blev du ansat hos EMC, og hvilke stillinger har du haft, mens du har været her?

Jeg kom til EMC i 2012, lige efter jeg fik min kandidatgrad i Electrical and Computer Engineering. Jeg er softwareudvikler hos EMC.

Hvad er det ved vores kultur, som inspirerer dig?

Hos EMC har kundens tilfredshed topprioritet. Dette koncept har inspireret mig til altid at yde mit bedste i alle projekter. Jeg ved, at jeg kan have direkte indflydelse på vores kunders oplevelse. Desuden er diversitet og inklusion en topprioritet i virksomheden. Vi ved, at et team, hvor medlemmerne har vidt forskellige baggrunde, kan komme med innovative ideer og levere fantastiske produkter.

Er du medlem af en eller flere interessegrupper i EMC? Hvilke funktioner har du haft, og/eller hvad har de givet dig?

Jeg er del af den latinamerikanske interessegruppe ELLIT (EMC Leadership Latin Interest Team) i EMC, og jeg har været leder af Community Outreach-projektet i to år. ELLIT har hjulpet mig på flere måder, siden jeg kom til virksomheden for fire år siden. Jeg har mødt fantastiske mennesker i gruppen, som er blevet rigtigt gode venner. Jeg har også udviklet lederevner, som har gjort det muligt for mig at udvise større sikkerhed i mit daglige arbejde. Den kendsgerning, at jeg kan give noget tilbage til samfundet via ELLIT, er også en fantastisk mulighed.

Hvad gør dig begejstret for Dells fremtidsmuligheder?

Sammenlægningen af Dell og EMC kommer til at revolutionere teknologibranchen. Jeg ser sammenlægningen som en storslået mulighed for innovatører og personer, som tænker utraditionelt, for at blive en del af en bevægelse, der kommer til at forbedre liv.

Hvad synes du, at folk, som gerne vil arbejde her, skal vide?

Det har været muligt for mig at kombinere flere roller i mit liv, mens jeg har været hos EMC. Jeg er mor til to små børn, arbejder på fuld tid og har en ph.d. i ingeniørvidenskab. Jeg tror ikke, at en nogen anden virksomhed i branchen ville give dig muligheden for at udleve dine personlige drømme, mens du arbejder for dem.
Da jeg havde bestået min kandidateksamen, fik jeg et stipendium til at fortsætte med mine studier, men jeg valgte i stedet at arbejde for EMC – og det var en fantastisk beslutning. At arbejde her har givet mig mulighed for at beskæftige mig med de nyeste teknologier, og jeg har fået øje på masser af nye muligheder.

Hvilken rolle har du spillet i at hjælpe dine kunder til vækst og succes?

På mit team sikrer vi, at kunderne får et produkt med minimal risiko for fejl. Vi tester vores produkter i forskellige scenarier, f.eks. ved høje og lave temperaturer og vibrationer, så hver produktkomponent kan modstå hændelser som jordskælv og ekstreme temperaturer. Som softwaretekniker skriver jeg den kode, der anvendes til at foretage en vellykket test. 

Hvad gør virksomheden til en rigtig god arbejdsplads?

 • De fantastiske og dygtige mennesker, jeg har haft glæden af at arbejde sammen med. Alle er klar til at hjælpe hinanden og samarbejde for at sikre, at projekterne lykkes.
 • Muligheden for at arbejde med de nyeste teknologier.
 • Muligheden for at opnå en perfekt balance mellem arbejde og fritid.
 • Vi har særlige ”mor-værelser”, som gravide og nye mødre har fri adgang til.

Beskriv din oplevelse her med fem ord.

 • Arbejde-fritid.
 • Diversitet-inklusion.
 • Muligheder.
 • Fantastiske mennesker.
 • Innovation.
Job hos Dell
Se Dells afdelinger i hele verden
Explore our locations

Related Videos

 • Fjern CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Fjern careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10