|

Vores medarbejdere | Mary Cay

Mød Mary CayHvornår blev du ansat hos EMC, og hvilke stillinger har du haft, mens du har været her?

Da jeg kom til EMC august 2010, var min første stilling i kundeservice, hvor jeg var leder for Global Field Services, Service Account Management og Escalation Management. For lidt over et år siden blev jeg Senior Vice President for det globale kundeserviceteam.

Hvad er det ved vores kultur, som inspirerer dig?

Da jeg begyndte at overveje at forlade min forrige arbejdsplads, var jeg på udkig efter en virksomhed med en kultur, hvor kunden kom først. Når man er i kundeservice, er det en stor fordel at være ansat i en virksomhed med fokus på kunden. Alle funktioner og personer her har som målsætning at gøre vores kunder tilfredse. Ofte har vores teammedlemmer kunderelationer, der opbygget over flere år, og nogle gange arbejder de med kunden for første gang: Men de yder altid support med inspirerende passion og engagement, .

Er du medlem af en eller flere interessegrupper i EMC? Hvilke funktioner har du haft, og/eller hvad har de givet dig?

Når jeg rejser til forskellige lokaliteter, er jeg altid glad for at møde den lokale afdeling af Women's Leadership Forum og – hvis det er muligt – Disability Employee Resource Group (DERG). Jeg er imponeret over at se, hvordan disse organisationer tager initiativ til at samarbejde om at nå fælles mål. Det gav mig mulighed for reflektering og motivationen til at give noget tilbage og være en ressource for vores interessegrupper.

Hvad gør dig begejstret for Dells fremtidsmuligheder?

Der har været en del store opkøb og sammenlægninger i årenes løb, som mange af os har været en del af. Nogle lykkedes ikke så godt, da man glemte årsagen til, at man forenede kræfterne. Jeg tror, at vi har en stor mulighed for at følge vores mål til dørs og opnå stor succes med Dell og blive et forbillede for vores kollegaer i branchen. Jeg er en ret konkurrenceorienteret person og ønsker, at vi skal vinde. Vi vinder ved at give vores kunder muligheder: Det gør vi ved at skabe ny og bedre teknologi, så de kan skabe vækst i deres virksomheder. Vi vinder også ved at give muligheder til vores medarbejdere, så de kan udbygge deres færdigheder og blive udfordret.

Hvad synes du, at folk, som gerne vil arbejde her, skal vide?

Tempoet er til tider højt, hvilket faktisk kan give endnu mere energi. Det kan til tider være udmattende, men det giver også et miljø i evig forandring med mulighed læring og udvikling. Vi har også fokuseret på at skabe en kultur, hvor man både arbejder hårdt og har det sjovt.

Hvilken rolle har du spillet i at hjælpe dine kunder til vækst og succes?

Alle i vores kundeserviceteam tager deres ansvar for kunderne personligt og alvorligt. Det er afgørende for vores kunders succes, at vores data og miljøer fungerer optimalt. Det arbejder vi proaktivt på at sikre, at kundens drift er uforstyrret, og hvis alt ikke fungerer optimalt, står vi sammen som et team (kunder, service og teknikere) for at få kunden tilbage i drift. Vi er også i en unik position som betroet rådgiver, der kan give kunderne vejledning om nuværende og kommende teknologi, der kan udvikle og forvandle deres datacentre.

Hvad gør virksomheden til en rigtig god arbejdsplads?

Vores ledere har integritet. Jeg stoler på, at vores ledere gør det rigtige og træffer gode beslutninger. Folk har mulighed for læring og udvikling. Og vi fokuserer på vores medarbejdere. Vores medarbejdere er afgørende for vores succes, og vi opfordrer vores ledere til at tage sig tid til at anerkende og fejre dette.

Beskriv din oplevelse her med fem ord.

Inspirerende, stolt, oplivende, udfordrende og (til tider) udmattende!

Job hos Dell
Se Dells afdelinger i hele verden
Explore our locations

Related Videos

 • Fjern CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Fjern careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10