|

Vores medarbejdere | Mithu

Mød MithuHvornår blev du ansat hos EMC, og hvilke stillinger har du haft, mens du har været her?

Jeg blev ansat i EMC i november 2013 som Vice President og Chief Operating Officer for Global Presales. Jeg arbejder tæt sammen med virksomheds-, go-to-market- og produktafdelingerne om at tilpasse og udvikle vores globale førsalgsorganisation. I august 2015 blev jeg leder for Presales-afdelingen i Nord-, Central- og Sydamerika. Nu er jeg leder for de Field SE-teams, som dagligt understøtter vores kunder.

Hvad er det ved vores kultur, som inspirerer dig?

EMC-kulturen er helt speciel og vores største aktiv. Der er tre ting, der skiller sig ud og inspirerer mig: For det første er alle medarbejdere klar over, at de har mulighed for at gøre en forskel, og det er imponerende i en så stor virksomhed. Dette afspejles i den stolthed, som medarbejderne har i deres arbejde, samt i deres daglige entusiasme. Dernæst er den autonomi, der er indbygget i vores måde at gøre tingene på, virkelig inspirerende – det har betydet, at innovation er en fast bestanddel af vores virksomhed. Endelig er der lederskabet på alle niveauer. Vi har de bedste ledere i branchen, som er fremragende til deres job, og alligevel er ydmyge og imødekommende. Det er virkelig inspirerende!

Er du medlem af en eller flere interessegrupper i EMC? Hvilke funktioner har du haft, og/eller hvad har de givet dig?

Jeg deltager aktivt i promovering af diversitet i EMC og arbejder tæt sammen med Women's Leadership Forum. Interessegrupperne har været fantastiske til at fremme ”græsrodsaktiviteter” for at skabe en inkluderende og imødekommende arbejdsplads.

Hvad gør dig begejstret for Dells fremtidsmuligheder?

Alt! Der er rigtig mange muligheder hos Dell, og det i sig selv noget, jeg er begejstret for. Jeg ser virkelig frem til at blive en del af den største private teknologivirksomhed på markedet. Vi kommer til at blive en del af noget, der ikke er gjort før, og jeg glæder mig til rejsen. Det at være en del af Dell giver os alle muligheden for at lære nye ting samt udvide og forbedre vores færdigheder betydeligt, så vi i sidste ende kan give vores kunder uovertrufne løsninger og services.

Hvad synes du, at folk, som gerne vil arbejde her, skal vide?

Hvis du er den bedste til det, du gør, og hvis du ønsker at blive udfordret i et virksomhedsmiljø med fokus på samarbejde – så er EMC stedet for dig. Du kommer til at arbejde med og lære fra de bedste, så du kan skabe dig en berigende og succesrig karriere.

Hvilken rolle har du spillet i at hjælpe dine kunder til vækst og succes?

Mit mål har været at samarbejde med kunderne for at forstå deres forretning og IT-målsætninger samt forstå, hvordan EMC kan hjælpe dem med den digitale omstilling. IT er ved at være en vigtig indtægtskilde for virksomhederne, og EMC spiller en afgørende rolle i at få dette til at ske for vores kunder. Kundernes input er afgørende for vores produkt- og løsningsroadmap, så jeg bruger tid sammen med dem for at forstå deres udfordringer og påvirke retningen baseret på deres feedback.

Hvad gør virksomheden til en rigtig god arbejdsplads?

Vi har det hele – branchens toptalenter, den bedste teknologi og en uovertruffen kultur!

Beskriv din oplevelse her med fem ord.

Fremragende. Berigende. Opløftende. Positiv. Skelsættende.

Job hos Dell
Se Dells afdelinger i hele verden
Explore our locations

Related Videos

 • Fjern CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Fjern careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10