|

Vores medarbejdere | Nikki

Mød NikkiHvornår blev du ansat hos EMC, og hvilke stillinger har du haft, mens du har været her?

Jeg kom til virksomheden marts 2009 som medlem af UK SE-teamet med ansvar for RSA SE-kerneprodukter. Da vi købte Archer i 2011, kom jeg til Governance Risk and Compliance-afdelingen, og her for nyligt blev jeg forfremmet til leder med ansvar for et team af systemteknikere i Europa, Mellemøsten og Afrika.

Hvad er det ved vores kultur, som inspirerer dig?

Den er inkluderende og meget åben. Her opfordres medarbejderne til at prøve nye ting og komme med nye ideer. Der er også plads til fejl med mulighed for at lære af dem. Vi har en kultur med en åben og inkluderende dialog, der har vores partnere og kanaler som topprioritet.

Er du medlem af en eller flere interessegrupper i EMC? Hvilke funktioner har du haft, og/eller hvad har de givet dig?

Jeg blev her for nyligt medlem af Women’s Leadership Forum, og jeg ser virkelig frem til at lære flere kollegaer at kende, høre om deres arbejde og udvide mit netværk. Jeg deltager i programmet Managing Success Now i maj og er meget spændt på at høre fra vores kvindelige ledere i virksomheden. Jeg har tidligere arbejdet sammen med andre kollegaer i Global Services Associate-programmet og fulgt deres succes. Jeg har også været involveret i STEM-begivenheder (Science, Technology, Engineering and Math), som har opfordret kvinder til at søge en karriere i vores område via foredrag på universiteter, hvilket jeg mener er fantastisk.

Hvad gør dig begejstret for Dells fremtidsmuligheder?

Jeg tror, at vi er godt rustet til vækst, især set i lyset af de områder, hvor Dell klarer sig rigtig godt. Vi kan bringe produkter til markedet, der er baseret på mentaliteten om, at partneren kommer først. Det sætter os i stand til at behandle vores kunder godt. Kunderne er vilde med vores produkter – ifølge NPS (Net Promoter Scores) har EMC opnået en af de højeste scores af nogen organisation, og sammen med Dell er jeg overbevist om, at mulighederne kun bliver endnu større.

Hvad synes du, at folk, som gerne vil arbejde her, skal vide?

At vi arbejder og bevæger os hurtigt. Tingene er altid i forandring, og forandring er spændende. Vi er ikke en stillestående organisation, og medarbejderne skal være i stand til at tilpasse sig. Du skal også være vild med teknologien. Du får muligheden for at samarbejde med forskellige grupper og teams på tværs af virksomheden om at sætte nye standarder. Du skal have evnen til at trække på andre personers erfaring og få nye ideer.

Hvilken rolle har du spillet i at hjælpe dine kunder til vækst og succes?

Internt har jeg haft mulighed for at hjælpe andre med at realisere deres potentiale. Jeg har hjulpet yngre kollegaer med at blive fortrolige med ubehagelige situationer og med at udfordre sig selv. Eksternt føler jeg, at vi ved at leve op til og overgå forventninger har opnået at gøre kunderne virkelig tilfredse. Virksomhedsomstillingen har hjulpet alle med at tilpasse sig og håndere risici. Vi har været i stand til at ændre kulturen og levere uovertruffen teknologi til vores kunder med filosofien om at inspirere alle til at tage højde for potentielle risici.

Hvad gør virksomheden til en rigtig god arbejdsplads?

Hvis man vil have det perfekte første gang, bliver man aldrig færdig. Vi opfordres til at gøre tingene anderledes hver dag ved at prøve os frem, indtil vi opnår det helt rigtige resultat. Alle er her for at få succes, og derfor er det utroligt, hvad vi kan opnå sammen.

Beskriv din oplevelse her med fem ord.

 • Foranderlig.
 • Udfordrende.
 • Belønnende.
 • Sjov.
 • Partnerskab.

 

Job hos Dell
Se Dells afdelinger i hele verden
Explore our locations

Related Videos

 • Fjern CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Fjern careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10