|

Vores medarbejdere | Yee Siang Chin

Mød Yee SiangHvornår blev du ansat hos EMC, og hvilke stillinger har du haft, mens du har været her?

Jeg kom til EMC juli 2010 som Associate Customer Engineer. Jeg fik muligheden for at rejse til USA som del af Global Services Associate-programmet. Det var en af de mest berigende oplevelser i mit liv. Ud over tekniske færdigheder udviklede vi vores lederevner og et kammeratskab med vores kollegaer, som jeg har bevaret. Jeg blev Account Service Engineer med fokus på kundeservice, og jeg fik mulighed for at arbejde med implementeringsprojekter og kontostyring.

Hvad er det ved vores kultur, som inspirerer dig?

Forandring er den eneste konstant: EMC udvikler og forbedrer sig hele tiden. Forandring er uundgåeligt. Vi har ofte en tendens til at blive i vores komfortzone og til sidst blive for magelige. Hos EMC lærte jeg at favne forandring i mit liv og min karriere, og det har gjort mig til et bedre menneske i dag. 

Er du medlem af en eller flere interessegrupper i EMC? Hvilken rolle har du haft og/eller hvordan har du draget fordel af denne rolle?

Jeg er BEN (Business Enablement Network) Champion i mit distrikt, og det gav mig muligheden for være en del af vores omstillingsproces. Mit ansvarsområde er at teste, give feedback og dele nye processer i kundeservice. Jeg kan godt lide, at jeg kan dele mine erfaringer med projektteamet med henblik på at træffe beslutninger og sikre forbedringer.

Hvad gør dig begejstret for Dells fremtidsmuligheder?

Jeg er sikker på, at Dell har en stor fremtid som leverandør af end-to-end-løsninger og -services. Jeg har tilbragt hele min karriere i storagebranchen, og Dell kan give mig nye muligheder, så jeg kan udvide min viden inden for andre IT-områder. Og selvfølgelig kommer jeg til at møde andre mennesker og udvide mit sociale netværk!

Hvad synes du, at folk, som gerne vil arbejde her, skal vide?

Det er helt sikkert udfordrende at arbejde hos EMC – men jo større udfordring, jo større udbytte.

Hvilken rolle har du spillet i at hjælpe dine kunder til vækst og succes?

Jeg fokuserer på at give den bedste kundeoplevelse ved brugen af EMC-produkter. Kunderne udvikler en tillid, der er afgørende for deres virksomheds aktiviteter og fremtidsplaner. De kan stole på, at EMC altid vil være der – både før og efter salget.

Hvad gør virksomheden til en rigtig god arbejdsplads?

 • Omsorg: EMC tager sig af medarbejderne og vores familier.
 • Kollegaerne: Hos EMC har vi fantastiske kollegaer.
 • Muligheder: Alle har de samme muligheder her.

Beskriv din oplevelse her med fem ord.

Alt er muligt, helt sikkert!

Job hos Dell
Se Dells afdelinger i hele verden
Explore our locations

Related Videos

 • Fjern CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Fjern careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10