|

Virksomhedsansvar

Vores engagement

Med Dells "Powering the Possible" arbejder vi målrettet på at anvende teknologi og ekspertise der, hvor det er bedst for folk og vores planet. Vi har et klart ansvar over for vores kunder, medarbejdere og aktionærer at gøre vores hensigt til virkelighed.


Grupper
(på engelsk)
Miljø
(på engelsk)
Forskellighed og inklusion
Grupper Miljø Forskellighed og inklusion
Vi arbejder sammen med almennyttige partnere og giver dem teknologi, ekspertise og midler til at løse akutte sociale udfordringer og omdanne vores fællesskaber Takket være nyskabelser, energieffektivitet og e-genbrug giver vi vores kunder mulighed for at udrette mere, samtidig med at forbruget reduceres for at sikre minimal indvirkning på miljøet. Hos Dell gør vi det muligt for alle ansatte at komme med deres idéer til arbejdspladsen i et innovativt miljø, hvor vi går ud over de gængse tankeprocesser.

Forsyningskæde
(på engelsk)
rapportering
(på engelsk)
Virksomhedsstyring
(på engelsk)
Forsyningskæde rapportering Virksomhedsstyring
Vores globale leverandører er uundværlige, når det gælder leverering af teknologiløsninger til dig. I lighed med os selv holder vi dem ansvarlige for at overholde menneskerettigheder og passe på miljøet. Vi arbejder målrettet på at drive vores virksomhed på et etisk korrekt og pålideligt grundlag. Vores virksomhedsdrift er gennemsigtig, og vi fortæller vores interessenter om, hvad vi gør for at styrke vores forretningsmoral Dell defineres i kraft af forandringer og udvikling, men integritet kommer i første række. Vores forretningsdrift sker på et juridisk og etisk korrekt grundlag, både i henhold til loven samt og vores egne strenge retningslinjer.