|

Kundereferencer

Kundeaftale
Vi er fokuseret på at udvikle løsninger, som muliggør smartere beslutninger og sikrer bedre resultater, så vores kunder kan løse problemer, realisere ideer og forfølge deres drømme. Vi er først og fremmest dedikerede til den suveræne langsigtede værdi, de har brug for til at vokse og trives.

Kundernes historierKvinder styrker virksomhederne
(på engelsk)
Kunderådgivningsudvalg
(på engelsk)
kundernes historierKvinder styrker virksomhederne Kunderådgivningsudvalg 
Find ud af, hvordan løsninger fra Dell har gjort virksomheder og organisationer i den offentlige sektor mere effektive end nogensinde før.

Få mere at vide
Mens kvindlige iværksættere deler et unikt perspektiv og en unik tilgang til virksomheden, gør teknologi det muligt for virksomhederne på verdensplan at anvende data og nå kunderne på nye måder.På kunderådgivningsdage mødes kunder med Dell for at give feedback på vores produkter, services og løsninger og udvider på den måde vores perspektiv, så vi kan foretage positive forandringer.

Dell Solution Centers
(på engelsk)
Executive Briefing Center
(på engelsk)
Arrangementer og webcasts
Dell Solution CentersExecutive Briefing  Center Arrangementer og webcasts
Oplev Dells løsninger, og få adgang til vores teknologi i praktiske miljøer til formålet. De er udstyret med avancerede laboratorier og teams bestående af eksperter i vores løsninger.Hos EBC tilpasser vi hver enkelt orientering med skræddersyede planer, præsentationer, mødeledere og rundvisninger, så vi kan hjælpe kunderne med at løse deres komplicerede IT-problemer bedst muligt.Få vist de kommende og seneste begivenheder, herunder messer, seminarer og investorkonferencer.

Besøg vores globale websted