|

Muligheder for kandidat- og masterstuderende

Hvordan ser din fremtid ud?

Du er godt på vej til at blive leder. Din uddannelse gør dig i stand til at have overblik og træffe vigtige, strategiske beslutninger. Dell har en lang række muligheder for nye kandidatstuderende for at supplere de teoretiske studier med erfaring fra den virkelige verden.

Få mere at vide om vores praktik- og udviklingsprogrammer, der er udviklet til at øge dine faglige kompetencer, og start din karriere på et innovativt team. Vis os, hvad du kan, og vi hjælper dig med at vokse. 

Dell tilbyder også praktikpladser i samarbejde med uddannelsesinstitutioner, hvor praktikken er på fire, seks eller otte måneder i løbet af et år og tæller som en del af din uddannelse. For at komme i betragtning skal du være bachelor- eller kandidatstuderende i en praktikordning på en akkrediteret videregående uddannelsesinstitution. Du optjener point til din uddannelse, mens du arbejder hos os. Sådanne praktikpladser findes i USA, Kina og Irland inden for ingeniørarbejde, sikkerhed, globales services, finansiering, marketing og meget mere!


Er du ny i jobbet

Jump Start Graduate Development-programmetJump Start Development-programmet

Som led i Dells målrettede indsats for at vejlede og udvikle unge karrieremennesker har vi lanceret Jump Start Graduate Development-programmet, der skal give nyuddannede en nem indføring i Dells kultur og arbejdsmiljø.

Jump Start Graduate Development-programkurserne er beregnet til nyansatte kandidater i løbet af deres første år hos Dell og giver dem viden og ressourcer til at overholde Dells kulturkodeks, etablere relationer, opbygge et professionelt netværk, udvikle en karriereplan og meget mere!

Denne klassebaserede undervisning, som deltagerne kan gennemføre i deres eget tempo, vil give nyansatte kandidater værktøjer og undervisning til at opnå vækst og trivsel hos Dell. De får muligheden for at skabe forbindelser og opbygge et netværk med teammedlemmer og chefer, som kan opfordre deltagerne til at skabe sig en karriere hos Dell.

Med Jump Start Graduate Development-programmet har nyansatte kandidater mulighed for at:

 • Overholde Dells kulturkodeks.
 • Definere og skabe et forhold til deres kolleger og chefer.
 • Fastlægge styrker og positionere deres brand.
 • Skabe et netværk for arbejde og karriere.

Dell har fokus på at ansætte studerende, og vi tilbyder derfor forskellige praktikmuligheder inden for forskellige forretningsområder, så de studerende kan få mere at vide om vores kultur og karrieretilbud. Se beskrivelserne af de specifikke praktikmuligheder nedenfor:

Praktikprogram inden for regnskab

Praktikplads i Accounting

Hvem: visse studerende tilmeldt et femårigt regnskabsstudie eller tilsvarende
Hvor: USA
Varighed: 11 uger hen over sommeren


Praktikprogrammet inden for regnskab (Accounting Intern Program) er et 11-ugers intensivt forløb for bachelor- og kandidatstuderende på et femårigt regnskabsstudie (eller for personer med tilstrækkelige kvalifikationer til at blive statsautoriseret revisor i USA). Programmet giver praktikanterne mulighed for at få virkelige erfaringer gennem mindst ét specifikt projekt, der kulminerer med en præsentation for den øverste ledelse sidst på sommeren. Sommerpraktikken omfatter også teambuildingevents, en foredragsrække med ledere samt mulighed for at netværke med kolleger og deltagere på andre Dell-udviklingsprogrammer.

Praktikplads i Engineering & Computer Science

Praktikplads i Engineering

Hvem: bachelor-, kandidat- og ph.d.-studerende med udvalgte ingeniøruddannelser
Hvor: globalt
Varighed: 10-12 uger hen over sommeren

 


Som ingeniørpraktikant hos Dell har du mulighed for at arbejde inden for et af disse områder:

 • Produktudvikling: maskin- og elektroteknik, Dells teknologi- og innovationsstrategi, softwareløsninger og testvalidering.
 • Produktionsteknologi: kvalitet, hardware, produktion, proces og test.
 • MIS: softwareudvikling, forretningssystemanalyse og teknisk analyse.
 • Kundeservice: konstruktion af teknisk support og services.
 • Dell.com e-handelswebsite: softwareudvikling og brugeroplevelser.
 • Virksomhedssoftwareudvikling: netværkssikkerhed, cloud-computing, information management, big data, systemadministration, softwareudvikling.
 • F&U: forskning og udvikling til næste generation af avanceret teknologi og Dell-produkter, mobilitet, datacenter, internet og meget mere!
 • Sikkerhed: IT-sikkerhed, fraud intelligence, godkendelse, kryptering, IT-kriminalitet.
 • Cloud-udvikling: migreringsstrategier, implementering af cloud-platform, virksomhedsprogramadministration og avancerede datacenterteknologier.
 • Data Analytics: videnbaserede sikkerhedsanalyser, dataanalyse, udvikling af algoritmer og statistikker.

Praktikprogram inden for finansiering

Praktikplads i Finance

Hvem: visse bachelor- og kandidatstuderende i finansiering
Hvor: USA
Varighed: 10-12 uger hen over sommeren


Praktikprogrammet inden for finansiering (Finance Intern Program) er et 10-12-ugers intensivt udviklingsforløb for bachelor- og kandidatstuderende i finansiering. Programmet giver praktikanterne mulighed for at få virkelige erfaringer gennem mindst ét specifikt projekt, der kulminerer med en præsentation for ledelsen sidst på sommeren. Sommerpraktikken omfatter også teambuildingevents, en foredragsrække med ledere samt mulighed for at netværke med kolleger og deltagere på andre udviklingsprogrammer hos Dell Technologies.

Praktikplads i Global Operations

Praktikplads i Global OperationsHvem: kandidater og bachelorer fra visse universiteter
Hvor: USA
Varighed: 10-12 uger hen over sommeren

Slut dig til et forsyningskædeteam i verdensklasse, hvor du kan skabe reelle forandringer og få en lang og succesfuld karriere. Hos Dell understøtter vores talentfulde forsyningskædeeksperter og benchmarkede processer og funktioner virksomhedens omstillingsstrategi. Med vores interne undervisnings- og udviklingsprogrammer, som vores teammedlemmer kan bruge til at skabe deres karrierer hos os, har vi opbygget et miljø, hvor de føler sig inspirerede, forbundne og i stand til at opnå resultater hver dag.

Praktikplads i Global Sales & Business Operations

Praktikplads i Global Sales & Business OperationsHvem: kandidater og bachelorer fra visse universiteter
Hvor: USA og Indien
Varighed: 10-12 uger hen over sommeren

Praktikpladsen inden for globalt salg og drift er et 10-12-ugers sommerprogram med indsigt i projekter bag kulisserne, der understøtter positive kundekontakter og optimerede end-to-end-bestillingsoplevelser. Der kan være deltagelse af afdelingerne Global Sales Planning & Analysis, Americas Sales Finance & Operations, Data Analytics, Inside Sales Operations, Pricing Strategy & Operations og Americas Partner Sales Operations.

Praktikplads i Global Services and Deployment

Praktikplads i Global Services and Deployment

Hvem: kandidater og bachelorer fra visse universiteter
Hvor: globalt
Varighed: 10-12 uger hen over sommeren


Afdelingen Global Services and Deployment består af globale driftsteams, herunder kundeservice-, forsyningskæde-, professionelle services-, marketing-, salgs-, økonomi- og ingeniørteams m.fl. Rollerne er en kombination af projektledere og interne konsulenter. Praktikanter i afdelingen forventes at anvende deres kompetencer til at rådgive inden for en lang række muligheder for virksomhedsforbedring, herunder: fusioner og opkøb, driftsforbedringer, omkostningsreduktioner og forretningsoptimeringer. 

Praktikplads i Human Resources 

Praktikplads i Human Resources

Hvem: bachelor- og kandidatstuderende
Hvor: USA
Varighed: 10-12 uger hen over sommeren


Dells praktikprogram inden for HR giver studerende et billede af, hvad HR hos Dell har at byde på, og omfatter projektbaserede roller i hele HR-afdelingen i funktioner som global kompensation og fordele, talentrekruttering, HR-aktiviteter m.m.

Praktikplads i IT

Praktikplads i IT

Hvem: visse bachelor- og kandidatstuderende
Hvor: USA, EMEA
Varighed: 10-12 uger hen over sommeren


IT-praktikordningen hos Dell er et 10-12-ugers program for de allerbedste bachelor- og kandidatstuderende. Som IT-praktikant deltager du i udfordrende, strategiske og operationelle projekter. Du vil få tildelt en leder, som giver dig en detaljeret projektplan og mødes med dig regelmæssigt som en hjælp til at opnå gode resultater og derudover sørger for netværksmuligheder i virksomheden.

Praktikplads i Marketing

Praktikplads i Marketing

Hvem: kandidater og bachelorer fra visse universiteter
Hvor: globalt
Varighed: 10-12 uger hen over sommeren

 


Marketing-praktikprogrammet inviterer studerende fra visse universiteter til at slutte sig til Dells marketingorganisation i en periode på 10-12 uger hen over sommeren. Praktikanter kan bidrage med den nyeste viden til vigtige strategiske projekter, og programmet tilbyder de studerende en enestående læringsoplevelse og udviklingsmulighed. Der kan være muligheder inden for: Branding, Events, Product Management, Social Media, Corporate Communications, Public Relations, Field Marketing, Marketing Intelligence m.m.

Dell støtter din vækst gennem hele din karriere, og vi tilbyder flere forskellige udviklings- og rotationsprogrammer til nyansatte kandidater. Læs mere nedenfor for at finde det rigtige udviklingsprogram for dig:

Lederudviklingsprogram i globale forretningsservices for kandidater
Lederudviklingsprogram i globale forretningsservices for kandidaterHvem: nyuddannede kandidater med kvalifikationer i et andet europæisk sprog
Hvor: Irland
Varighed: 24 måneder
Niveau: nyuddannede
Vores Lederudviklingsprogram i globale forretningsservices (GBS Graduate Leadership Development Program) giver kandidater mulighed for at opleve det dynamiske miljø i vores Finance- og Services-organisationer. Kandidaterne gennemgår et omfattende uddannelsesprogram, der bl.a. omfatter Lean Six Sigma og Toastmasters. De kommer til at arbejde hos EMC som Associate Business Analysts, hvor de får erfaring med en lang række drifts-, analyse- og finansieringsområder og projektarbejde på tværs af funktioner, og de får kontakt til erfarne ledere.

Rotationsprogrammet består af fem forskellige forløb, hvorefter kandidaterne får mulighed for at arbejde i EMC GBS-organisationen alt efter virksomhedens behov og deltagernes kompetencer og ønsker.

Lederudviklingsprogram i global virksomhed (Global Enterprise Leadership Development Program/GELDP)
Lederudviklingsprogram i globale virksomhedsservicesHvem: nyuddannede bachelorer eller kandidater
Hvor:
globalt (Hopkinton, Massachusetts (USA), Brentford (UK), Shanghai (Kina))
Varighed: 2 år
Niveau: nyuddannede
Lederudviklingsprogrammet i globale services (Global Services Leadership Development Program/GSLDP) er et rotationsprogram bestående af fire 6-måneders forløb. Deltagerne får mulighed for at prøve kræfter med forskellige områder inden for Global Enterprise Services (GES), herunder kundeservice, professionel service, strategi og drift og produktlancering. Vi vil gerne skabe kommende ledere gennem strategiske GES-erfaringer, grundlæggende ledelsestræning og faglige netværkskompetencer. Programmet sætter fart på vores medarbejderes karrierer og sikrer virksomheden gode resultater og strategisk tænkning. Vi søger personer, der kan tænke strategisk og løse problemer. For at gennemføre programmet skal man kunne multitaske i et omskifteligt og dynamisk miljø og have det, der skal til for at blive en naturlig leder.

Medarbejderprogram inden for globale services
 

Medarbejderprogram inden for globale services Hvem: nyuddannede kandidater med op til fem års erfaring
(afhængigt af rollen i programmet)
Hvor: globalt
Varighed: 18-30 måneder (afhængigt af rollen i programmet)
Niveau: nyuddannede og erfarne
Medarbejderprogrammet inden for globale services (Global Services Associate Program/GSAP) rekrutterer og ansætter kandidater lokalt og uddanner dem centralt i et af vores 10 globale undervisningscentre. Som GSAP-medarbejder gennemgår du et struktureret program, der kombinerer intensiv undervisning med praktisk erfaring i en bootcamp, der varer flere uger. Bootcampen omfatter en introduktion til storage-branchen, best practice og metoder samt Dell EMC's måde at operere på. Din undervisning omfatter praktisk arbejde med Dell EMC-produkter og -platforme og værktøjer til storage-infrastruktur. Du vil også få det nødvendige fundament til at opnå tekniske certificeringer (Dell EMC og ikke- Dell EMC).

Den omfattende tekniske undervisning kombineres med væsentlige faglige færdigheder og rollespecifik undervisning. Til sidst er der en overgang fra bootcamp til din fuldtidsstilling. På det tidspunkt påtager du dig dagligt ansvar i dit job med støtte fra din mentor og søger yderligere udvikling for at sikre, at dine kompetencer kan holde trit med virksomhedens og IT-branchens behov. Der vil være en evaluering af dine resultater i programmet to gange om året og mulighed for lønforhøjelse. Efter gennemførelse af programmet er der mulighed for at blive forfremmet til næste jobniveau inden for den afdeling, du er tilknyttet.

HR-rotationsprogram
Rotationsprogram inden for Human ResourcesHvem: bachelorer og kandidater i Human Resources
Hvor: globalt
Varighed: 2-3 år
Niveau: nyuddannede
Dells rotationsprogram inden for Human Resources er udviklet til at skabe et team af alsidige HR-fagfolk, der kan tænke innovativt og strategisk, opbygge stærke relationer til klienter, holde fokus på vores kunder, skabe resultater og fremtidssikre HR hos Dell Technologies.

Deltagerne vil typisk få opgaver i en virksomhedsrelateret HR-stilling, i en specialerolle inden for HR, som f.eks. kompensation, talentrekruttering eller fordele, eller på et vigtigt strategisk projekt eller aktivitet.

IT-lederprogram for MBA-kandidater

IT-lederprogram for MBA-kandidaterHvem: udvalgte MBA-kandidater
Hvor: Bangalore, Indien
Varighed: 2 år
Niveau: MBA-kandidat (erfaren)
Det globale IT-lederprogram giver talentfulde og ambitiøse MBA-kandidater mulighed for at udnytte deres uddannelse, lederevner og passion for teknologi til at udvikle de tekniske, forretningsmæssige og rådgivende kompetencer, som er afgørende for moderne teknologiledere.

Som deltager på IT-lederprogrammet kommer du på fire vidt forskellige 6-måneders forløb i IT-organisationen, og du får regelmæssig kontakt til ledelsen samt mulighed for at opbygge et stærkt fagligt netværk. Programmet omfatter også et robust træningsprogram og deltagelse i udviklingsprogrammer med henblik på at løse virkelige forretningsproblemer gennem globalt teamwork.

Udviklingsprogram inden for marketing

Udviklingsprogram inden for marketing (Marketing Development Program/MDP)Hvem: nyuddannede MBA-kandidater i marketing
Hvor: USA
Varighed: 9-12 måneder
Niveau: erfaren (4-6 års relevant erfaring)

Hvis du har fået en fuldtidsstilling inden for marketing, og det er mindre end et år siden, du har gennemført dit MBA-studie, bliver du automatisk placeret i vores marketingudviklingsprogram i 9-12 måneder. Du får ansvaret får strategiske opgaver forskellige steder i organisationen og på forskellige teams, f.eks. inden for marketingaktiviteter, produktmarketing og regional marketing. Du får adgang til struktureret og eksklusiv undervisning, kontakt til ledelsen gennem mentorprogrammer og events, netværksmuligheder blandt kollegaer i gruppen og på andre udviklingsprogrammer, velgørende projekter, coaching, optagelse i det voksende MDP-alumnenetværk og mulighed for at finde din drømmerolle hos Dell.