|

Muligheder for bachelorstuderende

Find din fremtid hos Dell

Det er aldrig for tidligt at begynde at tænke på din karriere. Vi er altid på udkig efter næste generation af skarpe hjerner, der kan hjælpe vores virksomhed på vej – i dag og i morgen. Sammen kan vi vokse som en vigtig global virksomhed, der har en passion for at udvikle innovative produkter og services til vores kunder.

Se vores brede vifte af programmer og praktikpladser, hvor studerende har mulighed for at arbejde i et globalt samarbejdsorienteret miljø, interagere med vores øverste ledere, oparbejde relationer, skabe faglige netværk og håndtere virkelige situationer. 

Dell tilbyder også praktikpladser i samarbejde med uddannelsesinstitutioner, hvor praktikken er på fire, seks eller otte måneder i løbet af et år og tæller som en del af din uddannelse. For at komme i betragtning skal du være bachelor- eller kandidatstuderende i en praktikordning på en akkrediteret videregående uddannelsesinstitution. Du optjener point til din uddannelse, mens du arbejder hos os. Sådanne praktikpladser findes i USA, Kina og Irland inden for ingeniørarbejde, sikkerhed, globales services, finansiering, marketing og meget mere!

Er du ny i jobbet

Jump Start Graduate Development-programmetJump Start Development-programmet

Som led i Dells målrettede indsats for at vejlede og udvikle unge karrieremennesker har vi lanceret Jump Start Graduate Development-programmet, der skal give nyuddannede en nem indføring i Dells kultur og arbejdsmiljø.

Jump Start Graduate Development-programkurserne er beregnet til nyansatte kandidater i løbet af deres første år hos Dell og giver dem viden og ressourcer til at overholde Dells kulturkodeks, etablere relationer, opbygge et professionelt netværk, udvikle en karriereplan og meget mere!

Denne klassebaserede undervisning, som deltagerne kan gennemføre i deres eget tempo, vil give nyansatte kandidater værktøjer og undervisning til at opnå vækst og trivsel hos Dell. De får muligheden for at skabe forbindelser og opbygge et netværk med teammedlemmer og chefer, som kan opfordre deltagerne til at skabe sig en karriere hos Dell.

Med Jump Start Graduate Development-programmet har nyansatte kandidater mulighed for at:

 • Overholde Dells kulturkodeks.
 • Definere og skabe et forhold til deres kolleger og chefer.
 • Fastlægge styrker og positionere deres brand.
 • Skabe et netværk for arbejde og karriere.

Dell har fokus på at ansætte nyuddannede kandidater fra universiteterne, og vi tilbyder derfor forskellige praktikmuligheder inden for forskellige forretningsområder, så de studerende kan lære mere om vores kultur og karrieretilbud. Se beskrivelserne af de specifikke praktikmuligheder nedenfor.

Praktikprogram inden for regnskab

Praktikplads i Accounting

Hvem: visse studerende tilmeldt et femårigt regnskabsstudie eller tilsvarende
Hvor: USA
Varighed: 11 uger hen over sommeren


Praktikprogrammet inden for regnskab (Accounting Intern Program) er et 11-ugers intensivt forløb for bachelor- og kandidatstuderende på et femårigt regnskabsstudie (eller for personer med tilstrækkelige kvalifikationer til at blive statsautoriseret revisor i USA). Programmet giver praktikanterne mulighed for at få virkelige erfaringer gennem mindst ét specifikt projekt, der kulminerer med en præsentation for den øverste ledelse sidst på sommeren. Sommerpraktikken omfatter også teambuildingevents, en foredragsrække med ledere samt mulighed for at netværke med kolleger og deltagere i andre Dell-udviklingsprogrammer.

Praktikprogram inden for Dells finansieringsservices

Praktikplads i Financial ServicesHvem: visse bachelorstuderende
Hvor: USA
Varighed: 11 uger hen over sommeren


Dell Financial Services (DFS) sørger for finansiering af teknologiske produkter og services til kunder, virksomheder, uddannelsesinstitutioner og offentlige institutioner. Et arbejde i DFS er en unik mulighed for praktikanter, som får lov at opleve hele finansieringsforretningens driftsstruktur. Praktikanter i DFS er med i praktikprogrammet inden for finansiering og kommer til at arbejde på udfordrende og strategiske projekter i mange forskellige områder inden for DFS. DFS-praktikanter får også adgang til yderligere DFS-specifikke ressourcer aktiviteter, som f.eks. en foredragsrække med DFS-ledere.

Praktikplads i Engineering & Computer Science

Praktikplads i Engineering & Computer ScienceHvem: bachelor-, kandidat- og ph.d.-studerende med visse ingeniøruddannelser
Hvor: globalt
Varighed: 10-12 uger hen over sommeren
Som ingeniørpraktikant hos Dell har du mulighed for at arbejde inden for et af disse områder:

 • Produktudvikling: maskin- og elektroteknik, Dells teknologi- og innovationsstrategi, softwareløsninger og testvalidering.
 • Produktionsteknologi: kvalitet, hardware, produktion, proces og test.
 • MIS: softwareudvikling, forretningssystemanalyse og teknisk analyse.
 • Kundeservice: konstruktion af teknisk support og services.
 • E-handelswebsite: softwareudvikling og brugeroplevelser.
 • Virksomhedssoftwareudvikling: netværkssikkerhed, cloud-computing, information management, big data, systemadministration, softwareudvikling.
 • F&U: forskning og udvikling til næste generation af avanceret teknologi og Dell-produkter, mobilitet, datacenter, internet og meget mere!
 • Sikkerhed: IT-sikkerhed, fraud intelligence, godkendelse, kryptering, IT-kriminalitet.
 • Cloud-udvikling: migreringsstrategier, implementering af cloud-platform, virksomhedsprogramadministration og avancerede datacenterteknologier.
 • Data Analytics: videnbaserede sikkerhedsanalyser, dataanalyse, udvikling af algoritmer og statistikker.

Praktikprogram inden for finansiering

Praktikplads i FinanceHvem: visse bachelor- og kandidatstuderende i finansiering
Hvor: USA
Varighed: 10 uger hen over sommeren

Praktikprogrammet inden for finansiering (Finance Intern Program) er et 10-12-ugers intensivt udviklingsforløb for bachelor- og kandidatstuderende i finansiering. Programmet giver praktikanterne mulighed for at få virkelige erfaringer gennem mindst ét specifikt projekt, der kulminerer med en præsentation for ledelsen sidst på sommeren. Sommerpraktikken omfatter også teambuildingevents, en foredragsrække med ledere samt mulighed for at netværke med kolleger og deltagere på andre Dell-udviklingsprogrammer.

Praktikplads i Global Operations

Praktikplads i Global OperationsHvem: kandidater og bachelorer fra visse universiteter
Hvor: USA
Varighed: 10-12 uger hen over sommeren

Slut dig til et forsyningskædeteam i verdensklasse, hvor du kan skabe reelle forandringer og få en lang og succesfuld karriere. Hos Dell understøtter vores talentfulde forsyningskædeeksperter og benchmarkede processer og funktioner virksomhedens omstillingsstrategi. Med vores interne undervisnings- og udviklingsprogrammer, som vores teammedlemmer kan bruge til at skabe deres karrierer hos os, har vi opbygget et miljø, hvor de føler sig inspirerede, forbundne og i stand til at opnå resultater hver dag.

Praktikplads i Global Sales & Business Operations

Praktikplads i Global Sales & Business OperationsHvem: kandidater og bachelorer fra visse universiteter
Hvor: USA og Indien
Varighed: 10-12 uger hen over sommeren

Praktikpladsen inden for globalt salg og drift er et 10-12-ugers sommerprogram med indsigt i projekter bag kulisserne, der understøtter positive kundekontakter og optimerede end-to-end-bestillingsoplevelser. Der kan være deltagelse af afdelingerne Global Sales Planning & Analysis, Americas Sales Finance & Operations, Data Analytics, Inside Sales Operations, Pricing Strategy & Operations og Americas Partner Sales Operations.

Praktikplads i Global Services and Deployment

Praktikplads i Global Services and DeploymentHvem: kandidater og bachelorer fra visse universiteter
Hvor: globalt
Varighed: 10-12 uger hen over sommeren

Afdelingen Global Services and Deployment består af globale driftsteams, herunder kundeservice-, forsyningskæde-, professionelle services-, marketing-, salgs-, økonomi- og ingeniørteams m.fl. Rollerne er en kombination af projektledere og interne konsulenter. Praktikanter i afdelingen forventes at anvende deres kompetencer til at rådgive inden for en lang række muligheder for virksomhedsforbedring, herunder: fusioner og opkøb, driftsforbedringer, omkostningsreduktioner og forretningsoptimeringer.

Praktikplads i Human Resources

Praktikplads i Human ResourcesHvem: bachelor- og kandidatstuderende
Hvor: USA
Varighed: 10-12 uger hen over sommeren

Dells praktikprogram inden for HR giver studerende et billede af, hvad HR hos Dell har at byde på, og omfatter projektbaserede roller i hele HR-afdelingen i funktioner som global kompensation og fordele, talentrekruttering, HR-aktiviteter m.m.

Praktikprogram inden for salg

Praktikprogram inden for salgHvem: bachelorer
Hvor: Massachusetts (USA)
Varighed: 12 uger hen over sommeren

Praktikprogrammet inden for salg (Inside Sales) giver studerende en enestående mulighed for at få løbende undervisning med fokus på sælgerfærdigheder og teknologi, men det giver dem også en praktisk forståelse af, hvad det vil sige at arbejde med salg.

Praktikken starter med et treugers undervisningsprogram, som gør dig i stand til at opnå gode resultater, når du taler med kunderne. Du vil få nyttige færdigheder inden for teknik, salg og forretning. Efter undervisningen vil du deltage i en del aktiviteter inden for behovsgenerering. Gennemfører man programmet, er der ofte mulighed for efterfølgende fuldtidspraktik efter endt uddannelse.

Praktikplads i IT

Praktikplads i ITHvem: visse bachelor- og kandidatstuderende
Hvor: USA, EMEA
Varighed: 10-12 uger hen over sommeren

IT-praktikordningen hos Dell er et 10-12-ugers program for de allerbedste bachelor- og kandidatstuderende. Som IT-praktikant deltager du i udfordrende, strategiske og operationelle projekter. Du vil få tildelt en leder, som giver dig en detaljeret projektplan og mødes med dig regelmæssigt som en hjælp til at opnå gode resultater og derudover sørger for netværksmuligheder i virksomheden.

Praktikplads i Marketing

Praktikplads i MarketingHvem: kandidater og bachelorer fra visse universiteter
Hvor: globalt
Varighed: 10-12 uger hen over sommeren

Marketing-praktikprogrammet inviterer studerende fra visse universiteter til at slutte sig til Dells marketingorganisation i en periode på 10-12 uger hen over sommeren. Praktikanter kan bidrage med den nyeste viden til vigtige strategiske projekter, og programmet tilbyder de studerende en enestående læringsoplevelse og udviklingsmulighed. Der kan være muligheder inden for: Branding, Events, Product Management, Social Media, Corporate Communications, Public Relations, Field Marketing, Marketing Intelligence m.m.

Dell støtter din vækst gennem hele din karriere, og vi tilbyder flere forskellige udviklings- og rotationsprogrammer til nyansatte kandidater. Læs mere nedenfor for at finde det rigtige udviklingsprogram for dig.

Udviklingsprogram inden for regnskab

Udviklingsprogram inden for regnskab

Hvem: Nyuddannede revisorer
Hvor: Globalt
Varighed:  Tre 1-års forløb
Niveau: Startniveau

 

 


Dells udviklingsprogram inden for regnskab (Accounting Development Program/ADP) er udviklet med henblik på at skabe Dells næste generation af ledere i regnskabsafdelingen ved at give deltagerne mulighed for at rotere mellem flere udfordrende stillinger, samtidig med at de modtager udvidet undervisning i regnskabsførelse og får netværksmuligheder. Programmet inkluderer tre på hinanden følgende 1-års forløb med definerede regnskabsområder, og deltagerne kan få mulighed for at arbejde seks måneder et andet sted i verden.

Program i virksomhedsledelse (BOLD)

Program i virksomhedsledelse (BOLD)Hvem: Nyuddannede bachelorer
Hvor: Massachusetts, USA (amerikanske studerende), flere lokationer (EMEA-studerende)
Varighed: 2½-3 år
Niveau: Startniveau
Programmet i virksomhedsledelse (Business Operations Leadership Development Program/BOLD) er et rotationsprogram (2 år og 5 mdr. eller 3 år) og består af et omfattende uddannelsesforløb og løbende mentorprogrammer samt masser af netværksmuligheder. Deltagere kan komme på forløb i forskellige forretningsfunktioner, som f.eks. finansiel planlægning og analyse, datavidenskab og -analyse, prisfastsættelse, salgsaktiviteter og Go To Market-strategi. Vi søger motiverede, samarbejds- og resultatorienterede personer med stærke kompetencer inden for analyse og problemløsning. Hvis du vil have succes på BOLD-programmet, skal du kunne trives i et hurtigt og omskifteligt miljø.

Klientudviklingsprogram

Klientudviklingsprogram

Hvem: Nyuddannede kandidater
Hvor: Oklahoma City, Oklahoma, Round Rock, Texas (USA)
Varighed: 1-års fuldtidsprogram
Niveau: StartniveauUdviklingsprogrammet inden for klientsupport (Client Development Program) har en varighed på et år og hjælper Dell med at støtte vores medarbejdere og vores fællesskab i at vokse og trives. Programmet giver nyuddannede kandidater værktøjer til at grundlægge en solid karriere ved hjælp af udfordrende og strategiske opgaver i hele klientsupportorganisationen. Programmet giver indblik i dataanalyser, lederforløb og mentorordninger på leder- og kolleganiveau. Det giver også mulighed for at deltage i netværksmuligheder med høj synlighed, velgørende arrangementer og en foredragsrække om ledelse.

Udviklingsprogram i teknisk ledelse

Udviklingsprogram i teknisk ledelseHvem: Bachelorer
Hvor: Globalt
Varighed: 27 måneder
Niveau: Startniveau
Core Technologies' udviklingsprogram inden for teknisk ledelse (Engineering Leadership Development Program/ELDP) skaber et fundament af kommende tekniske ledere. Vi ansætter en bred vifte af nyuddannede bachelorer med tekniske og ledelsesmæssige kompetencer. ELDP-deltagere arbejder i tre jobforløb af 9 måneders varighed med alt fra teknik til marketing til levering. Dette giver dem en bred forretningsforståelse og hjælper dem til at opbygge de kompetencer, perspektiver og forbindelser, der kan hjælpe dem til at blive løsningsarkitekter, chefstrateger eller Chief Technology Officers. Derudover får de grupper, de roterer igennem, fordel af deres enestående perspektiv og deres forbindelser i hele virksomheden. ELDP tiltrækker og udvikler de største talenter og hjælper dem på vej mod en karriere med teknologi- og produktledelse.

Undervisnings- og udviklingsprogram inden for finansiering

Undervisnings- og udviklingsprogram inden for finansieringHvem: Nyuddannede inden for finansiering
Hvor: Globalt
Varighed: Varierer
Niveau: Startniveau
Dells undervisnings- og udviklingsprogram inden for finansiering (Finance Training and Development Program) giver nyuddannede finansieringsmedarbejdere mulighed for at sætte gang i deres karrierer. Programmet består af rotationsjob inden for global finansiering og har et betydeligt akademisk fokus, der giver praktisk erfaring fra virkeligheden og skaber solide finansierings- og forretningskompetencer.

Deltagerne får typisk mulighed for at arbejde i en virksomheds-, forretnings-, drifts- eller regnskabsorienteret stilling.

Kandidatprogram inden for finansiering

Kandidatprogram inden for finansiering

Hvem: Udvalgte kandidater med interesse for virksomhedsfinansiering
Hvor: Panama
Varighed: Seks måneder
Niveau: Startniveau


Formålet med kandidatprogrammet inden for finansiering (Finance Graduate Program) er at udvikle talenter med analytiske kompetencer til at besidde vigtige ”bløde” og sociale kompetencer, som er afgørende for at få succes hos Dell. Programmet er designet til at udvikle kommende ledere hos Dell.

Det dækker alle de udviklingsområder, der er nødvendige for, at nye kandidater kan starte deres karrierer i en international finansieringsorganisation. Det fokuserer på udvikling gennem individuel undervisning og teamundervisning i finansiering samt tekniske og bløde kompetencer. Kandidaterne skal være flydende i engelsk og have et ønske om at starte en karriere inden for virksomhedsfinansiering.

Kandidatprogrammet inden for finansiering er baseret i Panama og åbent for alle nye kandidater. Hvis du er interesseret i eller ønsker flere oplysninger om programmet, kan du sende os dit CV mærket "Finance Graduate Program – Panama."

Medarbejderprogram inden for globale services

Medarbejderprogram inden for globale servicesHvem: nyuddannede med op til fem års erfaring (afhængigt af rollen i programmet)
Hvor: Globalt
Varighed: 18-30 måneder (afhængigt af rollen i programmet)
Niveau: Start- til mellemniveauMedarbejderprogrammet inden for globale services (Global Services Associate Program/GSAP) rekrutterer og ansætter kandidater lokalt og uddanner dem centralt i et af vores 10 globale undervisningscentre. Som GSAP-medarbejder gennemgår du et struktureret program, der kombinerer intensiv undervisning med praktisk erfaring i en bootcamp, der varer flere uger. Bootcampen omfatter en introduktion til storage-branchen, best practice og metoder samt EMC's måde at operere på. Din undervisning omfatter praktisk arbejde med EMC-produkter og -platforme og værktøjer til storage-infrastruktur. Du vil også få det nødvendige fundament til at opnå tekniske certificeringer (EMC og ikke-EMC).

Den omfattende tekniske undervisning kombineres med væsentlige faglige færdigheder og rollespecifik undervisning. Til sidst er der en overgang fra bootcamp til din fuldtidsstilling. På det tidspunkt påtager du dig dagligt ansvar i dit job med støtte fra din mentor og søger yderligere udvikling for at sikre, at dine kompetencer kan holde trit med virksomhedens og IT-branchens behov. Der vil være en evaluering af dine resultater i programmet to gange om året og mulighed for lønforhøjelse. Efter gennemførelse af programmet er der mulighed for at blive forfremmet til næste jobniveau inden for den afdeling, du er tilknyttet.

 

Lederudviklingsprogram i globale virksomhedsservices

Lederudviklingsprogram i globale virksomhedsservicesHvem: Nyuddannede bachelorer eller kandidater
Hvor: Globalt (Hopkinton, Massachusetts (USA), Brentford (UK), Shanghai (Kina)
Varighed: To år
Niveau: Startniveau
Lederudviklingsprogrammet i globale virksomhedsservices (Global Enterprise Services Leadership Development Program/GESLDP) er et rotationsprogram bestående af fire 6-måneders forløb. Deltagerne får mulighed for at prøve kræfter med forskellige områder inden for Global Enterprise Services (GES), herunder kundeservice, professionel service, strategi og drift og produktlancering. Vi vil gerne skabe kommende ledere gennem strategiske GES-erfaringer, grundlæggende ledelsestræning og faglige netværkskompetencer. Programmet sætter fart på vores medarbejderes karrierer og sikrer virksomheden gode resultater og strategisk tænkning. Vi søger personer, der kan tænke strategisk og løse problemer. For at gennemføre programmet skal man kunne multitaske i et omskifteligt og dynamisk miljø og have det, der skal til for at blive en naturlig leder.

Udviklingsprogram inden for salg

Udviklingsprogram inden for salgHvem: Bachelorer
Hvor: Massachusetts (USA)
Varighed: 2½-3 år
Niveau: Startniveau
Organisationen Inside Sales er en innovativ og effektiv salgsmaskine i verdensklasse. Programmets primære mål er at uddanne og udvikle næste generation af salgsledere, samtidig med at behov og omsætning øges.

Du får intensiv produkt- og salgsundervisning samt nyttig mentorvejledning. Du får også ansvaret for at foretage opkald til både potentielle og eksisterende kunder for at hjælpe med at tilpasse vores strategier og løsninger til at løse IT-udfordringer. Til sidst i det 2-3-årige forløb får du mulighed for at slutte dig til vores salgsorganisation i marken eller blive del af Inside Sales-lederteamet.

HR-rotationsprogram

HR-rotationsprogramHvem: Bachelorer og kandidater i Human Resources
Hvor: Globalt
Varighed: 2-3 år
Niveau: Startniveau
Dells rotationsprogram inden for Human Resources er udviklet til at skabe et team af alsidige HR-fagfolk, der kan tænke innovativt og strategisk, opbygge stærke relationer til klienter, holde fokus på vores kunder, skabe resultater og fremtidssikre HR hos Dell Technologies.

Deltagerne vil typisk få opgaver i en virksomhedsrelateret HR-stilling, i en specialerolle inden for HR, som f.eks. godtgørelse, talentrekruttering eller fordele, eller på et vigtigt strategisk projekt eller aktivitet.

IT-udviklingsprogram

Lederudviklingsprogram inden for ITHvem: Udvalgte nyuddannede
Hvor: Globalt
Varighed: 2-3 år
Niveau: Startniveau
IT-udviklingsprogrammet giver talentfulde og ambitiøse nyuddannede mulighed for at udnytte deres uddannelse, lederevner og passion for teknologi til at udvikle de tekniske, forretningsmæssige og rådgivende kompetencer, som er afgørende for moderne teknologiledere. Programmet på 2-3 år giver nyuddannede mulighed for at deltage i rotationsforløb eller specialisere sig i et bestemt IT-område. Alle deltagere i IT-programmet får mulighed for at opbygge et stærkt fagligt netværk, skærpe deres kompetencer i et solidt uddannelsesprogram og deltage i udviklingsprogrammer for at løse virkelige forretningsproblemer gennem globalt teamwork.

Udviklingsprogram inden for forsyningskæden

Udviklingsprogram inden for forsyningskæden

Hvem: Udvalgte nyuddannede kandidater fra de bedste uddannelsesinstitutioner
Hvor: Austin, Texas (USA)
Varighed: 3 år


Udviklingsprogrammet inden for forsyningskæden (Supply Chain Development Program/SCDP) giver nyuddannede kandidater mulighed for at sætte gang i deres karrierer. Programmet består af tre forskellige rotationer a et års varighed (f.eks. logistik, drift, indkøb) og har et uddannelsesprogram med stort fokus på at fremme solide forsyningskæde- og forretningskompetencer. Deltagerne får også mentorer og vejledere til at hjælpe dem med at udvikle deres karrierer. Programmet startede i Austin i juni 2014 med nogle af de bedste bachelorer på området.

Ansættelsesprogram for nyuddannede i marketing
Ansættelsesprogram for nyuddannede i marketingHvem: Nyuddannede bachelorer (i marketing eller andet relevant)
Hvor: USA
Varighed: To år
Niveau: Startniveau
Hvis du har fået en fuldtidsstilling inden for marketing, og det er mindre end halvandet år siden, du har gennemført dit bachelorstudie, bliver du automatisk placeret i vores marketingansættelsesprogram for nyuddannede i to år. På de to år vil du gennemføre to 1-års rotationsforløb, som ligger inden for nogle af kerneområderne (Global Communications, Field & Partner Marketing, Digital Experience, Global Events) og inden for vores Product Marketing-divisioner. Ud over læring baseret på ansvarsområder på rotationsforløb får deltagerne mulighed for at udvikle deres karrierer gennem tilpasset undervisning, coaching og mentorprogrammer, netværk og velgørende projekter. Når programmet er veloverstået, bliver deltagerne integreret i virksomheden med en større forståelse af Dell, teknologibranchen og marketing i en stor organisation.