|

Vores fordele

Fordele. Belønninger. Balance. Du kan få det hele hos Dell.

Vores medarbejdere er det vigtigste element i vores langsigtede succes. Det er derfor ikke overraskende, at vi har lagt mange kræfter i at udvikle en omfattende fordelspakke for alle teammedlemmer. Vi vil levere de bedste produkter til den bedste pris. Vores pakker er konkurrencedygtige og relevante for de forskellige lande, vi har aktiviteter i.

Vi vil gerne belønne dig for dine resultater.

Det er ganske enkelt. Vi tror på, at man skal belønne sit team for et veludført arbejde. Hver eneste medarbejder udgør en vigtig del af et team. Vores medarbejdere opnår succes ved at indfri – og ofte overgå – klart definerede og målbare målsætninger.

Kompensation

Vores kompensationsfilosofi er i tråd med vores virksomheds- og medarbejderstrategier og vores præstationskultur. Vi hos Dell ønsker at tiltrække og fastholde de bedste talenter, så vi kan være konkurrencedygtige og vinde markedsandele.

Karriereudvikling

Som arbejdsgiver forpligter vi os også til at skabe et professionelt miljø, hvor alle kan vokse og trives. Vi tilbyder formel undervisning, individuelle udviklingsprogrammer, værktøjer til 360-graders feedback, mentorprogrammer, netværk, udviklingsprogrammer og vækstmuligheder. Vi investerer i vores medarbejdere, og størstedelen af vores ledige stillinger besættes internt.

Fordele og belønninger
Fordele   

Din sundhed og velvære
Det er vigtigt for os, at alle teammedlemmer har ressourcerne til at være på toppen. Som en del af vores overordnede personalegoder tilbyder vi fordelsordninger, der er beregnet til at hjælpe dig med at opretholde en sund livsstil. Disse fordele er baseret på din lokation, så få flere oplysninger fra din rekrutteringskonsulent.

Sundheds- og støtteordning for medarbejdere
Vores sundheds- og støtteordning for medarbejdere (Employee Assistance Program/EAP) omfatter alle medarbejdere og deres husstandsmedlemmer uden ekstra omkostninger. Ordningen sikrer fortrolig og professionel rådgivning på en lang række områder, herunder stofmisbrug, sorg og tab, kommunikation i familien, håndtering af stress og depression, børneopdragelse, økonomi og meget mere.

Øvrige fordele
Ud over sundhed og velvære kan du være berettiget til andre ordninger på din lokation. Det kan være betalt fravær, opsparingsordninger med mere. Tal med din rekrutteringskonsulent for flere oplysninger om tilgængelige fordelsordninger på din lokation.