|

Windows 8 til hjemmebrug

Windows 8

Hvad er nyt i Windows 8.1 til hjemmebrug?

Windows på din mådeWindows på din måde

Nu er det endnu nemmere at tilpasse dit system med Windows 8.1. Indstil låseskærmen til dit foretrukne foto, eller omdan låseskærmen til et diasshow med dine fotos. Fastgør fliser til startskærmen for at få hurtig adgang til dine vigtige personer, websider og apps, og arranger dem efter behov.
Enkle tilslutningsmuligheder
Enkle tilslutningsmuligheder

Åbn op for en hel verden af muligheder og oplevelser, så du kan få forbindelse med det samme. Log på alle dine pc'er, der kører Windows 8.1, med din Microsoft-konto, og du vil straks kunne se egen baggrund, egne skærmpræferencer og indstillinger. Din Microsoft-konto er den e-mailadresse og adgangskode, du bruger til at logge på Outlook.com, Xbox, Windows Phone eller andre Microsoft-produkter.
Alsidig navigationAlsidig navigation

Windows 8.1 er perfekt til pc'er med en mus og et tastatur. Men har du valgt et system
med 10-fingers kapacitiv berøring, giver Windows 8.1 dig maksimal ydeevne, når du trykker,
stryger, klemmer og strækker dig gennem internettet via en multiberøringsskærm med
imponerende svartid.
Nem e-mail

Den opdaterede e-mailapp og Outlook.com giver dig en utrolig kraftfuld og personlig e-mailoplevelse. Det er nemt at håndtere flere e-mailkonti på ét sted.
Nem e-mail

Cool kommunikation

Cool kommunikation

E-mail er herligt, men intet slår Skype*, når du ønsker at få de seneste nyheder fra din bedste ven, se dine børn, når du er på farten, eller genetablere forbindelsen til familien, der er langt væk. Alt, du behøver, er et webcam og en mikrofon på din Dell-pc, samt en internetforbindelse med høj hastighed – så er du køreklar.
Windows-indkøb

Den smukt redesignede Windows Store gør det nemt at få adgang til apps for at fuldende din Windows 8.1-oplevelse med spændende nye funktioner. Åbn Store direkte fra startskærmen for at gennemse og downloade apps til madlavning, fotos, sport, nyheder og meget mere.
Windows-indkøb
Skrivebordsfunktioner

Skrivebordsfunktioner

Hurtig adgang til knappen Start, nu på proceslinjen, så du kan komme i gang med det samme. Vælg mellem en ny, stor farvepalette til startskærmen, som animerede valgmuligheder, eller deaktiver startskærmen helt, og start direkte op til skrivebordet eller skærmen med apps.

Sådan går du direkte til skrivebordstilstanden, når du starter din enhed:

1. I skrivebordstilstand skal du med musen højreklikke på proceslinjen og vælge egenskaber. (Hvis du har en berøringsskærm, kan du trykke på Windows-logoet i flere sekunder). Dette åbner dialogboksen "Egenskaber for proceslinje og navigering".
2. Vælg fanen "Navigation".
3. Under startskærmens sektion skal du vælge "Gå til skrivebordet i stedet for Start, når jeg logger på".
4. Vælg "Anvend".


Windows 8.1-opdatering

Windows 8.1 er en fri opdatering af operativsystemet, der giver dig nye måder at tilpasse din pc på, med fremragende nye apps og services. Få mere at vide om, hvordan du opgraderer i tre simple trin. Besøg //support.dell.com/windows8 for at få en mere detaljeret vejledning om, hvordan du opgraderer dit Windows 8-system til Windows 8.1. Det kan også blive nødvendigt med driveropdateringer.
1. Åbn Windows Store, og vælg flisen "Opdater til Windows 8.1". Hvis der vises en meddelelse i forbindelse med "Opdater til Windows 8.1", kan du vælge knappen "Gå til Store".2. På produktsiden for Windows 8.1 skal du vælge "Download". Downloaden og installationen af Windows 8.1 kan tage op til 1-2 timer, men du kan stadig bruge din pc under downloaden. Hvis du bliver bedt om at foretage nogen handlinger, skal du følge vejledningen på skærmen.3. Når du bliver bedt om at genstarte din pc, skal du vælge knappen "Genstart nu" eller vente på, at Windows genstarter automatisk. Når Windows er genstartet, skal du følge eventuel vejledning på skærmen og derefter logge på Windows 8.1.

Services

Komplet support: Dell-services hjælper dig med dine software- og hardwarebehov i hele levetiden for dine Dell-produkter, så du kan fokusere på at gøre mere med dit digitale liv. Vi kan hjælpe dig med at opsætte din nye computer og de tilsluttede enheder eller samarbejde med dig om at løse eventuelle tekniske problemer. Vores supportteam kan også hjælpe dig med at opsætte din fri opdatering til Windows 8.1 – lige fra sikkerhedskopiering og installation til tilpasning. Det er nemt at kontakte os døgnet rundt via telefon, e-mail eller chat.

Førsteklasses telefonsupport: Dells førsteklasses telefonsupport tilbyder omfattende telefonsupport døgnet rundt til hardware- og softwareproblemer (også support til tredjepartssoftware). Vi giver dig en god oplevelse og hurtig support til dine bærbare og stationære Inspiron- og XPS-computere eller Windows-baserede tablets.