Hjælp mig med at vælge: processorer til gaming

Alienware-systemer er designet med Intel® processorer, som er udviklet til gaming og har en ydeevne i topklasse til dine mest ekstreme spiloplevelser.

At spille videospil handler om at gå ind i en anden verden. Afspilleren skal bruge billeder, der er så realistiske som muligt, med knivskarpe detaljer og glidende overgange, for at du kan fordybe dig helt i en anden dimension.

Men for at kunne skabe et virkelig realistisk univers skal systemet bruge højtydende komponenter til at opnå de ønskede billedhastigheder og billeder med højere opløsning. Alienware-systemer er udstyret med de ENDNU stærkere CPU'er og GPU'er, der er tilgængelige på markedet.

De nyeste Intel® Core™-processorer:
 i9-processor

Intel® Core™ i9 Extreme Edition processor

Intel® Core™ i9 Extreme Edition-processor, den nye processor i serie Intel® Core™ X, er den ultimative platform til stationære pc’er, der giver dig ekstrem mega-tasking kraft til nutidens krævende entusiaster og kreative brugere.

 • Processorer i den nye og forbedrede Intel® Core™ X-serie til ekstreme entusiaster. Skalerbar med 18-, 16-, 14-, 12-, 10-, 8-, 6- og 4-kernetilvalg.
 • Ekstrem ydeevne til enkelttrådet og flertrådet databehandling. Op til 14 % hurtigere flertrådet ydeevne i forhold til tidligere generationer og op til 15 % hurtigere enkelttrådet ydeevne i forhold til tidligere generationer.
 • Den ultimative platform til gaming, VR, fremstilling af indhold og overclocking.
 • Intel® Turbo Boost Max Technology 3.0 fås med udvalgte processorer i Intel® Core ™ X-serien
Intel i5-processor 

Ulåst – Intel® Core™ i5 og i7 processorer giver større frihed til at flytte grænser med forbedret og komplet clockoptimering, forhold mellem ulåste processorer, hukommelse og processorgrafikkort*. Ulåste Intel® Core™ i5 og i7 processorer giver op til 30 % større ydeevne end en pc, der er 3 år gammel***.

Disse processorer omfatter:

 • Komplet clockoptimering
 • Forhold mellem ulåste processorer
 • Forbedret enkelttrådning med Intel® Turbo Boost Max Technology 3.0*
 • Op til 40 baner med PCI Express 3.0

*Intel Turbo Boost er en teknologi, der er implementeret af Intel i bestemte versioner af virksomhedens processorer, der gør det muligt for processoren at køre over dens basisdriftsfrekvensen via dynamisk kontrol af processorens klokfrekvens.

Intel® Turbo Boost Max Technology 3.0 er en kombination af software og hardware, der leverer mere end 15 % bedre enkelttrådet ydeevne.
 i7-processor

i7-serien – processorens fantastiske ydeevne giver dig mulighed for at få helt enestående oplevelser med Intel® Core™ i7-processorer.

Stærke funktioner som:

 • Intel® Hyper-Threading teknologi
 • Intel® Turbo Boost Technology 2.0*
 • Understøttelse af DDR4-hukommelse

*Intel Turbo Boost er en teknologi, der er implementeret af Intel i bestemte versioner af virksomhedens processorer, der gør det muligt for processoren at køre over dens basisdriftsfrekvensen via dynamisk kontrol af processorens klokfrekvens.

Intel® Turbo Boost Technology 2.0 sikrer hurtigere ydeevne for processor og grafikkort ved spidsbelastninger, så processorkerner automatisk kører hurtigere end den angivne driftsfrekvens, hvis de kører under specifikationsgrænserne for effekt, strøm og temperatur. Om processoren aktiverer Intel® Turbo Boost Technology 2.0, og mængden af tid processoren bruger i den pågældende tilstand, afhænger af arbejdsbelastningen og driftsmiljøet.
i7 Extreme-processor

Med Intel® Core™ i7-processor Extreme Edition kan du nemmere udføre flere søgninger og opgaver. Det er Intels første processor med 10 kerner og 20 tråde til stationære pc’er med en ydeevne, som er mere end dobbelt så høj som med 4 kerner!***

Denne processor er perfekt til:

 • Hardcore-gaming
 • Multitasking
 • Op til 25 % højere ydeevne***
 • Udsendelse og spil i 4K Ultra HD og redigering af video er op til 25 % hurtigere i Adobe Premiere Pro CC***
 • Understøttelse af op til 4 dedikerede grafikkort
 • Forbedret enkelttrådning med Intel® Turbo Boost Max Technology 3.0*

*Intel® Turbo Boost er en teknologi, der er implementeret af Intel® i bestemte versioner af virksomhedens processorer, der gør det muligt for processoren at køre over dens basisdriftsfrekvens via dynamisk kontrol af processorens clockfrekvens.

Intel® Turbo Boost Max Technology 3.0 er en kombination af software og hardware, der leverer mere end 15 % bedre enkelttrådet ydeevne.


 1. Intel-teknologiernes funktioner og fordele afhænger af systemkonfigurationen og kræver muligvis kompatibel hardware, software eller serviceaktivering. Ydeevnen varierer afhængigt af systemkonfiguration. Kontakt systemproducenten eller forhandleren, eller læs mere på www.intel.com/gaming (på engelsk).
 2. Software og arbejdsbelastninger, som er anvendt i ydeevne-tests, er muligvis kun optimeret til ydeevne på Intel microprocessorer. Ydeevne-tests som f.eks. SYSmark og MobileMark måles ved hjælp af bestemte computersystemer, komponenter, software, handlinger og funktioner. Enhver ændring af disse faktorer kan betyde en variation i resultaterne. Du bør konsultere andre informationskilder og ydeevne-tests med henblik på en fyldestgørende evaluering af dit påtænkte køb, herunder ydeevnen for produktet, når det kombineres med andre produkter. Se flere oplysninger på http://www.intel.com/performance (på engelsk).
 3. Tilgængelig på udvalgte Intel® processorer. Kræver et Intel® HT Technology kompatibelt system. Kontakt systemproducenten. Ydeevnen varierer afhængigt af systemets specifikke hardware og software. Du kan finde flere oplysninger – herunder oplysninger om, hvilke processorer der understøtter HT-teknologi, på http://www.intel.com/info/hyperthreading (på engelsk).
 4. Kræver et system med Intel® Turbo Boost Technology. Intel Turbo Boost Technology og Intel Turbo Boost Technology 2.0 er kun tilgængelig på udvalgte Intel® processorer. Kontakt systemproducenten. Ydeevnen varierer afhængigt af hardware, software og systemkonfiguration. Du kan finde flere oplysninger på http://www.intel.com/go/turbo (på engelsk).
 5. Advarsel: Ændring af clockfrekvensen og/eller spændingen kan: (i) reducere systemets stabilitet og den brugbare levetid for systemet, processoren og andre systemkomponenter; (ii) medføre, at processoren og andre systemkomponenter bliver defekte; (iii) medføre reduktion af systemydeevnen, (iv) medføre yderligere varme eller andre skader, og (v) påvirke systemdataintegriteten. Intel har endnu ikke testet, og giver ingen garanti for, driften af processoren ud over dens specifikationer. Intel har endnu ikke testet, og giver ingen garanti for, driften af andre systemkomponenter ud over deres branchespecifikationer. Intel påtager sig intet ansvar for, at processoren og andre systemkomponenter vil være velegnet til et bestemt formål – inklusive ved brug med ændret clockfrekvens og/eller spænding.
 6. Intel Corporation Baseret på SPECint_rate_base2006 (8 kopi rate) IC14 – ved sammenligning af Intel® Core™ i7 - 6700K til Intel® Core™ i7 - 4790K Processor. Grundlæggende konfiguration: Intel® Core™ i7 - 4790K (op til 4,4 GHz, 4C8T 8 MB Cache), Asus Z97M-PLUS bundkort, hukommelse: 2 x 4 GB DDR3-1600, Storage: Seagate Barracuda 1 TB harddisk, Intel HD Graphics 4600, Windows 8.1. Ny konfiguration: Intel® Core™ i7 - 6700K (op til 4,2 GHz, 4C8T 8 MB Cache), Intel Reference-bundkort, hukommelse: 2 x 4 GB DDR4-2133, Storage: Seagate Barracuda 1 TB harddisk, Intel HD Graphics 530, Windows 8.1.
 7. 2,1x bedre flertrådet ydeevne: Intel® Core™ i7-6950X vs. Intel® Core™ i7-6700K. Vurdering, der er baseret på SPECint_rate_base2006-resultater (flertrådet) med sammenligning af Intel® Core™ i7-6950X processor (3,0 GHz op til 3,5 GHz, 10 kerner/20 tråde, 25 MB, 140 watt TDP) vs. Intel® Core™ i7-6700K processor (4 GHz op til 4,2 GHz, 4 kerner/8 tråde, 8 MB, 91 watt TDP). Software og arbejdsbelastninger, som er anvendt i ydeevne-tests, er muligvis kun optimeret til ydeevne på Intel microprocessorer.
 8. Kilde: Databehandlingsydeevne for krævende programmer. SPECIFIKATIONSARK CPU2000/2006 er en benchmark fra det konsortium, der måler enhedsydeevne og -hastighed ved hjælp af databehandling for krævende program subtests. SPECint_base2000/2006 måler hvor hurtigt en enhed, der gennemfører en enkelt integer-databehandlings-opgave. SPECint_rate_base2000/2006 måler hastighed, eller hvor mange integer-databehandlingsopgaver, der er en enhed, der kan udføre inden for en bestemt tidsperiode. OS-support: stationære Windows-, UNIX/Linux- og Mac OS.
 9. Vurdering, der er baseret på SPECint_rate_base2006-resultater fra sammenligning af Intel® BDW-E 10C (forventede specifikationer er ikke POR: 25 MB cache, op til 3,5 GHz DDR4 2400, Windows 8.1, 500 GB harddisk) med Intel® Core™ i7-6700K processor, 8 MB cache, op til 4,20 GHz DDR4 2133, Windows 8.1, 500 GB harddisk. Software og arbejdsbelastninger, som er anvendt i ydeevne-tests, er muligvis kun optimeret til ydeevne på Intel microprocessorer. Ydeevne-tests som f.eks. SYSmark og MobileMark måles ved hjælp af bestemte computersystemer, komponenter, software, handlinger og funktioner. Enhver ændring af disse faktorer kan betyde en variation i resultaterne. Du bør konsultere andre informationskilder og ydeevne-tests med henblik på en fyldestgørende evaluering af dit påtænkte køb, herunder ydeevnen for produktet, når det kombineres med andre produkter. Se flere oplysninger på http://www.intel.com/performance (på engelsk).
Nedenstående tabel præsenterer forskellene mellem de processorer, der er tilgængelige i vores Alienware-systemer. Antallet af kerner, tråde og frekvens spiller en vigtig rolle ved fastsættelse af dit systems hastighed.

Eksempelvis er en quad core-processor en chip med fire uafhængige enheder, der kaldes kerner, som læse og udføre instruktioner i den centrale processorenhed (CPU) såsom at tilføje og flytte data, og shunt. I chippen fungerer hver kerne sammen med andre kredsløb som f.eks cache, hukommelsesadministration og input/output (I/O)-porte.

Tråde er reelt det højeste niveau, som udføres af en processer. En proces opsplitter en tråd efter afslutning, så det virker, som du gør flere ting ad gangen. Mens alle processer har mindst én tråd, er der intet maksimum af tråde, der kan oprettes til specialiserede opgaver.

Frekvens er clockhastigheden, som er den hastighed, hvormed en processor udfører en opgave og måles i Gigahertz (GHz). Engang var en højere værdi lig med en hurtigere processor, men fremskridt inden for teknologi har gjort processor-chippen mere effektiv, så de nu de udretter mere med mindre.

Intel® Turbo Boost Max Technology tilpasser dynamisk clockhastigheden når mere belastende opgaver kræver mere kraft og højere hastigheder, hvorved det nødvendige antal kerner aktiveres. Dog opnås den højeste hastighed i en enkelt kerne.

Intel® Turbo Boost Max Technology er tilgængelig i versionerne 1.0, 2.0 og 3.0. En anden version er tilgængelig alt efter din givne processor. Men en version er ikke beregnet til at erstatte den anden, i stedet tilpasser de sig hver især til en bestemt processors arkitektur. Processorer med version 3.0 vælger dynamisk den hurtigste kerne, der er tilgængelig til at styre en bestemt opgave.

Overclocking tvinger processoren til clockhastigheder over den grundlæggende clockhastighed, men ved statiske hastigheder, hvilket forbedrer gamingydelsen. Brugeren kan vælge enten at anvende Intel® Turbo Boost Max Technology eller Overclocking under brug, men ikke begge dele på samme tid.

Cache-hukommelse kaldes også et cache-lage eller RAM-cachen, er en del af hukommelsen, der er fremstillet af højhastigheds RAM SRAM (statisk) i stedet for det langsommere og billigere dynamisk RAM (DRAM) bruges til hovedhukommelsen. Processorcache er en meget vigtig del af et system, da den gør det muligt for processoren at foretage beregninger lige så hurtigt som den kan tilføres data.
 Bærbar Alienware 13-pc Tilgængelige processorerAntal kerner  Antal trådeMaks. turbo
Frekvens (Ghz)
Intel® Turbo
Maks. boost
Version

 Cache (MB) HukommelseskanalerKlar til Optane™ 
Intel® Core™ i5-7300HQ 443,52.062Ja
Intel® Core™ i7-7700HQ483,82.062Ja
 Bærbar Alienware 15-pcTilgængelige processorer  Antal kerner Antal trådeMaks. turbo
Frekvens (Ghz)

Intel® Turbo
Maks. boost
Version

Cache (MB)  HukommelseskanalerKlar til Optane™ 
 Intel® Core™ i5-8300H484,02.082Ja
Intel® Core™ i7-8750H6124,12.0
92Ja
Intel® Core™ i9-8950HK6124,82.0
122Ja
Bærbar Alienware 17-pc Tilgængelige processorer Antal kerner Antal trådeMaks. turbo
Frekvens (Ghz)

Intel® Turbo
Maks. boost
Version

Cache (MB) Hukommelseskanaler  Klar til Optane™
Intel® Core™ i7-8750H 6124,12.0
92Ja
Intel® Core™ i9-8950HK6124,82.0
122Ja
Area-51-pcTilgængelige processorer  Antal kerner Antal trådeMaks. turbo
Frekvens (Ghz)

Intel® Turbo
Maks. boost
Version

 Cache (MB)Hukommelseskanaler  Klar til Optane™
 Intel® Core™ i7-7800X6124,02.0
8,252Ja
Intel® Core™ i7-7820X8164,32.0
11,002Ja
Intel® Core™ i9-7900X10204,32.0
13,752Ja
Intel® Core™ i9-7920X12244,32.0
16,502Ja
Intel® Core™ i9-7940X14284,32.0
19,252Ja
Intel® Core™ i9-7960X16324,22.0
22,002Ja
Intel® Core™ i9-7980XE18324,22.0
24,752Ja
AMD Ryzen™ Threadripper 1900 X8164,0N/A16,004FuzeDrive
AMD Ryzen™ Threadripper 1920 X12244,0N/A
32,004FuzeDrive
AMD Ryzen™ Threadripper 1950 X16324,0N/A
32,004FuzeDrive
Aurora Tilgængelige processorer Antal kernerAntal trådeMaks. turbo
Frekvens (Ghz)

Intel® Turbo
Maks. boost
Version

Cache (MB) Hukommelseskanaler Klar til Optane™
Intel® Core™ i5 8400
6124,02.0
92Ja
Intel® Core™ i5 8600K6124,32.0
92Ja
Intel® Core™ i7 87006124,62.0
122Ja
Intel® Core™ i7 8700K6124,72.0
122Ja
Intel® Core™ i7 8086K6125,02.0
122Ja

Suffikser

 • H - Grafikkort med høj ydeevne
 • HK - Grafikkort med Høj opløsning og processor, ulåst
 • HQ - Grafikkort med høj opløsning og Quad core-processor
 • K – Ulåst (ikke-låst) processor. Har 4 eller flere kerner og et kraftfuldt grafikkort. Kan overclockes for at opnå en væsentlig (op til ~40 %) forøgelse af ydeevnen med en meget højere TDP.
 • T – Det er lavenergichips, hvilket normalt er ensbetydende med lavere strømforbrug. Disse strømbesparelser realiseres som regel ved at reducere CPU'ernes maksimale clockhastighed. En Core i7-6700 har f.eks. en TDP på 65 watt, en basisfrekvens på 3,4 GHz og en turbofrekvens på 4,0 GHz. En Core i7-6700T har en TDP på 35 watt, en basisfrekvens på 2,8 GHz og en maksimal clockhastighed på 3,6 GHz.
 • U - Ultralav strøm. Alle er dual-core med lavt strømforbrug og med standardgrafikkort
 • X – Ekstreme og ulåste. Flere kerner og intern cache
 • Intet suffiks betyder normale standardprocessorer