Hjælp mig med at vælge: Intel® processor

• Processoren er motoren i din computer, der behandler vigtige oplysninger og instruktioner

• Den hastighed, hvormed systemet kører programmer, indlæser sider og downloader filer, afhænger delvist af processoren. Båndbredden, clockhastigheden og det antal kerner, som processoren har til rådighed, er alle med til at bestemme processorens ydeevne.

Hvad er forskellen mellem 6., 7. og 8. generations processorer fra Intel®?

Intel Core-processorserien strækker sig over flere generationer af processoropgraderinger. Der er 3 grundlæggende seriegenerationer. Normalt er det sådan, at jo større tallet er, jo senere en generation tilhører det. For eksempel er den 8. generation nyere end den 7. og 6. generation. Disse svarer til forbedringer i procesteknologi og funktioner, der giver mulighed for at køre mere avancerede programmer, f.eks virtual reality, gaming og forbedringer af produktiviteten på kontoret.

Hvad er forskellen mellem processorerne Intel® Core™ i3, Intel® Core™ i5 og Intel® Core™ i7?

Intel Core processorserien omfatter Intels processorer med den højeste ydeevne og de fleste funktioner til virksomheder og forbrugere. Der er tre niveauer af Intel Core processorer, som repræsenteres af i3, i5 og i7. Forskellen mellem disse niveauer er funktionerne (eller størrelsen på en bestemt funktion, som f.eks. cache-størrelse) i processoren. Intel Core i7 processoren har flest funktioner, og Intel Core i3 processoren har færrest.

Hvad er en 8. generations Intel® Core™ processor med Radeon RX Vega M-grafikkort?

8. generations Intel® Core™ processor med fire kerner og Radeon™ RX Vega M-grafikkort med 4 GB dedikeret grafikhukommelse med høj båndbredde. Dette er Intels første processor, der nogensinde er udviklet med dedikeret grafikkort for at hæve niveauet af processorkraft og ydeevne særligt i små, tynde og lette computere. Denne fremragende ydeevne fås nu i et utænkeligt slankt 2-i-1-design med XPS 15 2-i-1. Så uanset om skaber, redigerer eller ser 4K-indhold, multitasker eller spiller dine foretrukne spil, så leverer 8. generations Intel® Core™ mobilprocessoren med Radeon™ RX Vega M-grafikkortet en afbalanceret ydeevne, så du kan nyde det hele både derhjemme og på farten.

Hvad med sikkerhed?

8. generations Intel® Core™ processoren har indbygget sikkerhed i form af et ekstra beskyttelseslag, der gør logon med adgangskode, browsing og onlinebetaling nemt og sikkert Lad være med at risikere integriteten af dine vigtige data med gamle computere, og slip for at bekymre dig om det med vores automatiske beskyttelse.

Med en 8. generations Intel Core processor i en helt ny pc, der er udstyret med præcis ansigts- og stemmegenkendelsesteknologi samt fingeraftrykslæser. Du kan logge på med et enkelt blik, din stemme eller dit fingeraftryk – det er bundsolid sikkerhed helt uden besvær, og så er det tidsbesparende.

• Reducer risikoen for tyveri af identitets- og kreditkortoplysninger med en fingeraftrykslæser

• Hurtig, sikker betaling med blot et fingerstrejf gør det legende let at handle online.

Stærk sikkerhed imod identitetstyveri og svindel

Et automatisk ekstra lag af beskyttelse, der er indbygget i din nye computers hardware, giver dig ro i sindet ved at hjælpe med at sikre dine oplysninger uden at sænke din produktivitet.

Gem adgangskoder og personlige oplysninger, og få automatisk udfyldning af oplysninger med én masteradgangskode, som er beskyttet af computerens indbyggede sikkerhed.

• Enkel og problemfri internetbrowsing uden al besværet med at huske på adgangskoder

Dell-pc'er med Intel® Core™ processorer er udviklet til kreative, professionelle brugere og entusiaster (fotografi, film, design) for at reducere omkostningerne og øge effektiviteten ved at drage fordel af intelligent ydeevne og unikke hardware-assisterede sikkerheds- og administrationsfunktioner.

Intel® Core™ i7
Intel® Core™ i7
 
Intel® Core™ i7 processorer
 • Udstyret med Intel® Turbo Boost Technology 2.0
 • Flydende streaming og HD-underholdning giver mulighed for medrivende 4K-indhold i fuld skærm og 360-graders visning
 • Lynhurtig overførsel af data med Thunderbolt™ 3 
Intel® Core™ i5
Intel® Core™ i5 
Intel® Core™ i5 processorer
 • Intel® Turbo Boost Technology 2.0
 • Større batterikapacitet og hurtigere genopladning
 • 4K- og 360-graders visning i fuld skærm
 • Lynhurtige opstartstider
 Intel® Core™ i3
Intel® Core™ i3
Intel® Core™ i3 processorer
 • Imponerende batterikapacitet og problemfri streaming
 • Fremragende underholdning i 4K-opløsning med 360-graders visning i fuld skærm
 • Stærk ydeevne og problemfri databehandling i hjemmet og på farten
 • Flotte visuelle oplevelser, medrivende underholdning og problemfri multitasking
 Intel Pentium® Dual Core processorIntel Pentium® Dual Core processor
 • Dual Core-processorer er perfekte til multitasking og databehandling i hverdagen
 intel celeron® m processorIntel Celeron® M processor
 • Denne prisgunstige løsning er suveræn til standardprogrammer til såvel erhvervsbrugere som private brugere


Intel-generationernes højdepunkter

8. generations Intel® Core™ processor:
Vi præsenterer Intels nye 8. generations Intel® Core™ processor, der er udviklet til at hjælpe dig og din computer med at holde trit med den digitale verden. En ny pc med en 8. generations Intel® Core™ processor leverer en stor stigning i ydeevne i forhold til den forrige generation, så du kan få tingene fra hånden hurtigt og nemt. 
Øjeblikkelig tilfredshed: nyd en hurtig, nem og behagelig udførelse af opgaver.
 • Få hurtig internetsurfing.
 • Bevæg dig hurtigt mellem utallige programmer og vinduer; multitask med lethed.
 • Bliv klar til enhver situation med den processorkraft, du behøver for at køre alle de nyeste programmer.
 • Hurtig synkronisering af indhold på tværs af enheder.
 • Batterikapacitet på op til 10 timer. Nyd friheden ved ikke at være bundet af strømkabler og stikkontakter i op til en hel arbejdsdag.
7. generation af Intel® Core™ processorer:
Giver realistisk produktivitet, kreativitet og underholdning på en stor skærm som aldrig før.
 • Ultra HD-indhold.
 • 360-graders video.
 • Virtual Reality (VR).
 • Større strøm- og batterikapacitet
6. generations Intel® Core™ processor: bygget til at udkonkurrere de andre.
 • Lynhurtig systemopstart.
 • Naturlig interaktion med touch samt stemme- og ansigtsgenkendelse.
 • Med enestående responstid kan du hurtigt skifte mellem apps og søgning på internettet.

Dynamisk strømtilstand
        Tekst, grøn linje: XPS 13 2-i-1 uden dynamisk strømtilstand ved 4,5 W
        Blå linje: XPS 13 2-i-1 med dynamisk strømtilstand ved 9 W


Uden blæsere, uden fødder, uden støj, ingen varme
Intels nye 7. generations 4,5 W processorarkitektur giver mulighed for et elegant design uden blæser, en slankere formfaktor og en lydløs bærbar pc-oplevelse for XPS 13 2-i-1.

– Dynamisk strømtilstand: Dynamisk strømtilstand, der er udviklet af Dell, leverer ekstra processorkraft, når du har brug for det, og intelligent overvågning og administration af systemtemperaturer. Presser processoren op til 9 W og leverer op til 10% større ydeevne end forrige generations XPS 13*.

– Sådan fungerer det: dynamisk strømtilstand gør det muligt for systemet at køre ved højere ydeevne i små tidsintervaller. Perioden for ekstra ydeevne afhænger af arbejdsbelastning og den omgivende temperatur. Så længe systemet ikke bliver for varmt, kører det altid med højeste ydeevne.

– Vi administrerer den øgede ydeevne ved at balancere mængden og varigheden af forøgelsen, mens vi overvåger interne og eksterne overfladetemperaturer på systemet for at sikre, at XPS 13 2-i-1 forbliver kølig, mens det klarer dine mest udfordrende opgaver. Analogt med dette kan man tænke på, hvordan biler bruger turboladere til at forøge kraften med mindre, mere effektive systemer til at øge ydeevnen, når det er nødvendigt, og at være mere brændstoføkonomisk under normale forhold.